|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Policyjna prowokacja |
| Autor |
Wiadomość |
Reaper
inszallah

Motocykl: Yamamoto 600R
Imię: Przemek
Wiek: 36 Dołączył: 19 Gru 2010 Posty: 941 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2012-07-23, 19:13
|
|
|
| za niewłaściwe zatrzymanie pojazdu podczas ratowania życia innym osobom raczej mandatu nikt nie dostał i nie dostanie... |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki możesz wsadzić kobiecie między nogi |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-07-23, 19:20
|
|
|
| a co mnie to czy dostanie czy nie w zeszlym sezonie za paniówkami droga na mikołow 2 puchy dupły sie na rogu skrzyzowania juz karetka pojechała i straz sprzątała a policja pouczała typa który sie zatrzymał i chyba on wezwał pogotowie, że sam stwożył jeszcze wieksze zagrożenie ruchu że o trujkącie zapomniał nie zabezpieczył iejsca zdażenia i ze tak nie wolno robić ze ma w kodeksie wszystko napisane co powinien dalej nie wiem bo właczylo sie zielone i pojechałem |
|
|
|
 |
mendelmax

Motocykl: Kawasaki KLE 500
Imię: Maciek
|
Wysłany: 2012-07-24, 09:41
|
|
|
| magik napisał/a: | | a Wy pierdolicie czego wy oczekujecie jak za mojego krótkiego życia zasady udzielania pierwszej pomocy zmieniły się 3 razy. |
Ale to nie znaczy, że poprzednie są niewłaściwe, tylko że nowe uważa się za lepsze. Postępując według schematu sprzed 30 lat, a nawet według tego co widujemy w serialach TV nie tylko nie zaszkodzisz nikomu, ale masz też szanse pomóc. Dużo większe niż nie robiąc nic. |
|
|
|
 |
Reaper
inszallah

Motocykl: Yamamoto 600R
Imię: Przemek
Wiek: 36 Dołączył: 19 Gru 2010 Posty: 941 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2012-07-24, 11:40
|
|
|
| te trujkąt idź se doucz chyba "ó". Piszesz rzeczy zasłyszane ze stania na światłach a nie masz przeglądu całej rozmowy tylko jakiegoś fragmentu...typowy polak coś zasłyszy, troche przekręci i wychodzą później niestworzone rzeczy |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki możesz wsadzić kobiecie między nogi |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-07-24, 12:11
|
|
|
Tak jak już ktoś napisał. Jeśli nie umiem, to nie dotykam, ale absolutne minimum zadzwonić! - kto nie ma w dzisiejszych czasach komórki? Już nawet żule (!) je mają.
Co do zabezpieczenia miejsca wypadku to trzeba to zrobić po prostu z głową i na logikę. Postawić się na chwilę w sytuacji nadjeżdżającego kierowcy i pomyśleć gdzie sam bym chciał widzieć trójkąt/symbol/pojazd ustawiony żeby nie w*upić jeszcze w miejsce wypadku.
Niech się zgłosi kto dostał kwita na miejscu wypadku za złe zatrzymanie się, bo tak jak mówi Reaper - nie wydaje mi się. Chociaż faktycznie 3,14-erdolniętych ludzi na świecie nie brakuje, w mundurowych także |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-07-24, 16:22
|
|
|
| Reaper napisał/a: | | Piszesz rzeczy zasłyszane ze stania na światłach a nie masz przeglądu całej rozmowy tylko jakiegoś fragmentu...typowy polak coś zasłyszy, troche przekręci i wychodzą później niestworzone rzeczy | Te raper toś Ty typowego polaka nie widział weź sie zapytaj prezesa jak wyglada typowy polak bo mnie sie nie chce tysięczny raz powtarzać
co do policji to mogę Ci wiele rzeczy przytoczyć jakich Ci sie w głowie nie śniło. ale to przy piwie Powiem tylko z doświadczenia jeżdżąc po polsce nauczylem sie wozić ze sobą kodeks drogowy zawsze Najlepszy dupochron przed mandatami tylko trzeba go przeczytac
z reszta poszukaj sobie na yoytube fgenialnych funkcjonariuszy w mundurach a perełka to jest już straz miejska
Więc mnie by nie żdziwiło jakby dojebali mandat............. choć logika niby podpowiadal................. ale do kurwy nędzy od kiedy w tym pierdolonym grajdole prawo ma coś wspólnego z logiką bo od kąd zyje zdrowy rozsądek i logika sobie a prawo sobie. |
|
|
|
 |
dawid1488
80's
Motocykl: gsr 600
Imię: Józa
|
Wysłany: 2012-07-24, 18:49
|
|
|
| Largo napisał/a: | 1:40 - dzięki za taką pomoc
Fajnie mu za głowe szarpał |
rozdupiło mnie to i przejeżdżająca "L" "brawo" dla instruktora/egzaminatora powinien się zatrzymać jak i reszta,szkoda gadać. |
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-07-24, 21:00
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | ... Im więcej takich rzeczy oglądam tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że polacy to trzoda.
.... |
Ale żeby tak na 100% mieć pewność to badania /taki test j/w/ trzeba zrobić w innych krajach, chociaż podejrzewm że Polska była była bliżej końca.
Jakbym trafił na taką szopkę ,to chyba bym się wq... w pierszym momencie , bo trup wstaje i pewnie objaśnia że to badania /jaja.../.
Ale z wyników widać ,że to było potrzebne, tylko szkoda że nie wyłapali tych co olali sprawę, ... i życie ludzi, oczywiście bez mandatów tylko tak aby ruszyć ich gówniane sumienia. |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |