|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Policja v.s. "nasi" 1:0 |
| Autor |
Wiadomość |
uzi68 [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-05-05, 09:57
|
|
|
| Pure_Evil napisał/a: | | Wczoraj wieczorem dzwonił do mnie, twierdzi, że rzecz miała trochę inny przebieg niż opisują to media. |
Zapewne tak może być. Tym niemniej jak latam na pustym wydechu to liczę się z tym , że jakiś " misiek" się tym zainteresuje. Jak mężczyzna biorę to na klatę, uszczuplam budżet o 300 zł i po sprawie. Ucieczka naraża życie gościa (a potem będziemy składać rodzinie kondolencje), gliniarza ( nie chciałbym potem spojrzeć w twarze jego żony i dzieci) i osób postronnych. Jak ktoś jest twardziel to niech nim będzie do końca. |
| Ostatnio zmieniony przez uzi68 2012-05-05, 09:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2012-05-05, 10:32
|
|
|
jak sie ma przelot to sie poprostu nie pakuje w miasto a jesli juz trzeba to bez krecenia moto po czerwonym w taki sposob mozna smialo jezdzic pare lat i nie zaliczyc wpadki.
naprawde nie rozumiem ludzi co najpierw wkladają przeloty a potem płaczą ze ich psiarnia dojechala.. |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
T_rex
Motocykl: mam
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-05-05, 19:00
|
|
|
| Cytat: | | Zastanawia mnie tylko, czy policyjne moto mają jakiś system rejestracji wideo zdarzeń w których biorą udział? |
Niektóre mają , ale jest b.mało. |
_________________ Gdy siadam na moto czuję ze spalam benzynę, w samochodzie tylko ją zużywam. |
|
|
|
 |
bart_b

Motocykl: zajebisty pomarańczowy
Imię: bart
|
Wysłany: 2012-05-06, 15:34
|
|
|
a no wlasnie, a pozniej gadka ze motocyklisci to tacy czy owacy. dla mnie sprawa jasna, mandat się należy
i karny ku**as na opamiętanie |
| Ostatnio zmieniony przez bart_b 2012-05-06, 15:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |