|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Nie przyjmuj mandatu od Strazy Miejskiej , ITD ... |
| Autor |
Wiadomość |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2012-02-03, 12:18
|
|
|
| benzin napisał/a: | | powinni jeszcze tym niedouczonym nierobom |
| magik napisał/a: | | jestem zdania ze wiesniaki (...) a czuja sie jak strażnicy teksasu |
I tu właśnie jest esencja S.M. znam takiego Łokera z Tekasa co sie do policji nie dostał, w woju też nie chcieli go zostawić na stałe, bo debilem jest to w służbie miejskiej Szeryfa z AT udaje
Kiedyś widziałem tego ci*la jak w stroju AT fotki robił autku zastawiającemu bramę (tu popieram, bo to chłamstfo jest) ale widok był, że padłem ze śmiechu |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2012-02-03, 15:04
|
|
|
| Niektórych zazdrość zżera że w państwówce nie robią. |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2012-02-03, 22:59
|
|
|
po prostu smigaj z Godnie z przepisami a jak już złamiesz prawo to przyjmij mandat Godnie . np. tekstem " po prostu lubię zapierdalać " takie moje zdanie .
a nie mam małe dzieci pracuje w biedronce panie władzo proszę o łagodny wymiar kary i lodzik na dowidzenia z lizaniem dupy połączony ! |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-02-04, 06:39
|
|
|
| walek809 napisał/a: | z lizaniem dupy połączony ! |
Nie podpuszczaj Brosika. |
|
 |
Pure_Evil
SCC Team

Motocykl: Komar3 też zapiperdala
Imię: Andrzej
Wiek: 51 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 2459 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2012-02-04, 07:00
|
|
|
| Brosik napisał/a: | | Niektórych zazdrość zżera że w państwówce nie robią. |
Nie żal. Nie narzekam na swoją pracę, a na niski zarobek
Rzecz w tym, że ta "służba" w zamierzeniu miała inny charakter, pilnowanie porządku publicznego (rzuciłeś papierek, peta to zapłać itp.), a zrobili z nich szeryfów drogowych i na tym właśnie te pacany się skupiają. Poszukaj po necie i znajdziesz jak samorządy reperują budżet za ich pomocą - potrafią NAWET po 20 i więcej procent budżetu gminy wypracować... |
_________________ "Wydra (do Abbiego): za słaby jesteś by się poddać i odejść, lepi trwać w tym i pogrążać się do samego końca"
...bo widzisz Wyderku, Abbi jest jak JP II będzie tyrał tu do dnia ostatniego, nie jak ten XVI z Niemiec - do emerytury tylko. |
|
|
|
 |
Cortex

Motocykl: -
Imię: Rrrrr
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |