|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
nasze "zawodowe" choroby i powikÂłania |
| Autor |
Wiadomość |
małaMI
ważka

Motocykl: suzuki gs500
Imię: Patrycja
Wiek: 36 Dołączyła: 08 Kwi 2010 Posty: 41 Skąd: Chełm Śląski
|
Wysłany: 2010-05-24, 17:14
|
|
|
Oj Darek - jakie ja mogê mieæ do¶wiadcznie
Tak tak szczêko¶cisk wymiata :d |
|
|
|
 |
lewy
i nieźle żyć :D

Motocykl: pół Hornetki 600
Imię: Wojtek
|
|
|
|
 |
Kuba_Rozpruwacz

Motocykl: SV 650 S
Imię: Jakub
|
Wysłany: 2010-05-24, 22:33
|
|
|
A ja Wam powiem... Akupunktura! A tak¿e... gor±ce ¼ród³a. Wygrzaæ stawy i ból znika z dnia na dzieñ |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-05-24, 22:49
|
|
|
Ból z dnia na dzieñ w stawie znika pod warunkiem amputacji koñczyny powy¿ej tego¿ stawu. Chyba ¿e chodzi o wygrzewanie wrz±tkiem i akupunkture szpikulcem do lodu.
Stawy to s± wredne sprawy. |
|
|
|
 |
sylaD-Team
Barbie Killers Squad

Motocykl: Yamaha YP400 Majesty
Imię: Sylwia
Wiek: 42 Dołączyła: 07 Kwi 2010 Posty: 152 Skąd: WodzisÂław ÂŚlÂąski
|
Wysłany: 2010-07-05, 09:55
|
|
|
Z chorób zawodowych dot. motocyklizmu:
Mnie dopad³o przewlek³e zapalenie zatok szczêkowych kilka lat temu. w ubieg³ym roku operacja zatoki szczêkowej , po której mia³o byc lepiej - jest jeszcze gorzej :/
Drug± rzecz± jest wspomniana wczesniej monotematyczno¶æ - która bardziej daje siê we znaki kiedy prowadzi siê sklep i serwis motocyklowy ( 24/h motocykle i motocykli¶ci)
Ostatnio na ognisku u znajomych , wykoñczylismy dziewczyne kumpla tematami motocyklowymi -kobita ewakuowa³a sie taksówk±
jezeli chodzi o krêgos³up - na razie OK, ale moze dlatego ze ogólnie zawsze staram siê byæ fizycznie przygotowana do sezonu ( æwiczenia , rozciaganie itd itp)
pozdrawiam |
_________________ SALON SERWIS ... CZEGO DUSZA MOTOCYKLISTY ZAPRAGNIE - ZAPRASZAMY
http://www.facebook.com/damir.team.wodzislaw |
|
|
|
 |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2010-07-05, 10:35
|
|
|
Mnie na jednej z pierwszych jazd na kurcie przy glebie pêk³a koœÌ w nadgarstku. Boli do dziœ :/
A tak w ogĂłle jak juÂż kogoÂś bardzo poÂłamie to zapraszam na masaÂże i rehabilitacje <reklama musi byĂŚ, a co > |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |