Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Najlepsza trasa do ĂŚwiczenia winkli ! ! !
Autor Wiadomość
OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2010-06-18, 08:27   

wczoraj jechalem trasa bb - katowice. na nowym zjezdzie na a4 w strone wroclawia sa super winkle z dobrym asfaltem. jeden w lewo i zaraz w prawo. minusem jest to ze ponowne objechanie tego dlugo trwa ale naprawde da sie tam zlozyc.

mapka nieaktualna ale to tu
http://www.zumi.pl/namapi...&svActive=false

RadekCB1 

Motocykl: Honda CB1 (NC27)
Imię: Radek
Wysłany: 2010-06-18, 08:37   

kosma napisał/a:
W sobote okazalo sie ze zajebiste jest pierwsze 10 kilometrow drogi nr 45 z raciborza na opole. Piekny asfalt nowiutenki. az milo bylo *** :) w sumie do wiekszosc drogi z raciborza na opole jest swietna :) polecam
Nie przeklinamy!

Latalem na tej drodze ladnych pare lat temu, potem sie nawierzchnia zepsula.
Bardzo fajne szybkie winkle, niejednokrotnie w szczerym polu, zero drzew i kraweznikow.
Piszesz, nowy asfalt, musze odwiedzic stare dobre winkle kiedys :)

[ Dodano: 2010-06-18, 08:44 ]
Ar2rM napisał/a:
[quote="ralfÂązo"
dobre winkle sa na trasie katowice wisla - tak juz blizej wisly- tam najwieksi hardkorzy nawet nie zwalniaja z prostej.

Wlasnie dlatego ich nie lubie, sa to szybkie winkle gdzie spokojnie mozna wchodzic z predkosciami rzedu 200km/h.
To juz troche za szybko zwazywszy, ze pobocza nie sa bezpieczne.
Ostatnio latalem troche na oddanych juz do ruchu odcinkach A1, jak to wszystko skoncza to beda bardzo fajne petelki.

kosma 

Imię: Marek
Wysłany: 2010-06-18, 13:10   

[quote="RadekCB1"]
kosma napisał/a:
W sobote okazalo sie ze zajebiste jest pierwsze 10 kilometrow drogi nr 45 z raciborza na opole. Piekny asfalt nowiutenki. az milo bylo *** :) w sumie do wiekszosc drogi z raciborza na opole jest swietna :) polecam
Nie przeklinamy!

Radku jest swietny nowy asfalt i powaznie wymiata :) warto sie przejechac szczegolnie od strony Raciborza bo tam wlasnie jest kilkanascie km nowego asfaltu. Poza tym doskonala widocznosc.

magik
[Usunięty]

Wysłany: 2010-07-10, 15:15   

trasa 907 odcinek miedzy Tworogiem a KoszĂŞcinem :

mo¿e to nie trasa do Ìwiszenia winkli w duzej mierze, ale jest duga piekna prosta :D :D:D:D:D i pare doœÌ fajnych wymagajacych winkli a wszystko to na w miare nowej a przedewszystkim nie zniszczonej nawierzchni Przy ma³ym ruchu w pieknej zieleni :D :D:D:D:D:D polecam bylem tam przed wczoraj

ralfązo 

Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
Wysłany: 2010-09-23, 23:03   

no to kupa ----troche szmaciarze nam pokrzyzowali
wdupczyli znaki sliczne znaki w zabrzu na winklach za A4
idzie posmigac ale pod lekka napinka

Kamyk 

Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
Wysłany: 2010-09-28, 08:34   

ralfÂązo napisał/a:

Wystarczy, Âże jest znak nie dotyczy dojazdu do posesji i juÂż nie musisz siĂŞ martwiĂŚ niczym.
2 razy mnie misiaki zatrzymaÂły za takim wÂłaÂśnie znakiem i zamiast mandatu skoĂączyÂło siĂŞ dÂłuÂższym tÂłumaczeniem swoich racji.
PowiedziaÂłem, Âże jadĂŞ pooglÂądaĂŚ pÂłot na posesji poniewaÂż buduje dom i wÂłaÂśnie taki mi siĂŞ marzy. Niby gÂłupi tekst ale dziaÂła, zostaÂłem tylko pouczony o koniecznoÂści szybkiego opuszczenie drogi kiedy tylko "pooglÂądam sobie pÂłot"

ralfązo 

Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
Wysłany: 2010-09-29, 15:34   

Kamyk napisał/a:
ralfÂązo napisał/a:

Wystarczy, Âże jest znak nie dotyczy dojazdu do posesji i juÂż nie musisz siĂŞ martwiĂŚ niczym.
2 razy mnie misiaki zatrzymaÂły za takim wÂłaÂśnie znakiem i zamiast mandatu skoĂączyÂło siĂŞ dÂłuÂższym tÂłumaczeniem swoich racji.
PowiedziaÂłem, Âże jadĂŞ pooglÂądaĂŚ pÂłot na posesji poniewaÂż buduje dom i wÂłaÂśnie taki mi siĂŞ marzy. Niby gÂłupi tekst ale dziaÂła, zostaÂłem tylko pouczony o koniecznoÂści szybkiego opuszczenie drogi kiedy tylko "pooglÂądam sobie pÂłot"

rozbawiÂłeÂś mnie od dzisiaj oglÂądam same pÂłoty heeee

ArturS 

Motocykl: XT600 Téréféré
Imię: Artur
Wysłany: 2010-09-29, 17:47   

Od siebie polecĂŞ, choĂŚ nie blisko, sÂłowackÂą 520-tkĂŞ, no i baaaardzo polecam czeskÂą trasĂŞ od przejÂścia czesko-sÂłowackiego Bila (chyba tak to siĂŞ zwie). Asfalt cud miĂłd, tylko po wjechaniu w teren zabudowany trzeba daĂŚ ostro po heblach, bo tam wiecznie policja czeka na takich rozpĂŞdzonych.
KawaÂłek tej trasy wyglÂąda tak: http://www.youtube.com/wa...player_embedded

Odpowiedz do tematu