|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Najlepsza trasa do ĂŚwiczenia winkli ! ! ! |
| Autor |
Wiadomość |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-06-18, 08:27
|
|
|
wczoraj jechalem trasa bb - katowice. na nowym zjezdzie na a4 w strone wroclawia sa super winkle z dobrym asfaltem. jeden w lewo i zaraz w prawo. minusem jest to ze ponowne objechanie tego dlugo trwa ale naprawde da sie tam zlozyc.
mapka nieaktualna ale to tu
http://www.zumi.pl/namapi...&svActive=false |
|
|
|
 |
RadekCB1
Motocykl: Honda CB1 (NC27)
Imię: Radek
|
Wysłany: 2010-06-18, 08:37
|
|
|
| kosma napisał/a: | W sobote okazalo sie ze zajebiste jest pierwsze 10 kilometrow drogi nr 45 z raciborza na opole. Piekny asfalt nowiutenki. az milo bylo *** w sumie do wiekszosc drogi z raciborza na opole jest swietna polecam
Nie przeklinamy! |
Latalem na tej drodze ladnych pare lat temu, potem sie nawierzchnia zepsula.
Bardzo fajne szybkie winkle, niejednokrotnie w szczerym polu, zero drzew i kraweznikow.
Piszesz, nowy asfalt, musze odwiedzic stare dobre winkle kiedys
[ Dodano: 2010-06-18, 08:44 ]
| Ar2rM napisał/a: | [quote="ralfÂązo"
dobre winkle sa na trasie katowice wisla - tak juz blizej wisly- tam najwieksi hardkorzy nawet nie zwalniaja z prostej. |
Wlasnie dlatego ich nie lubie, sa to szybkie winkle gdzie spokojnie mozna wchodzic z predkosciami rzedu 200km/h.
To juz troche za szybko zwazywszy, ze pobocza nie sa bezpieczne.
Ostatnio latalem troche na oddanych juz do ruchu odcinkach A1, jak to wszystko skoncza to beda bardzo fajne petelki. |
|
|
|
 |
kosma

Imię: Marek
|
Wysłany: 2010-06-18, 13:10
|
|
|
[quote="RadekCB1"] | kosma napisał/a: | W sobote okazalo sie ze zajebiste jest pierwsze 10 kilometrow drogi nr 45 z raciborza na opole. Piekny asfalt nowiutenki. az milo bylo *** w sumie do wiekszosc drogi z raciborza na opole jest swietna polecam
Nie przeklinamy! |
Radku jest swietny nowy asfalt i powaznie wymiata warto sie przejechac szczegolnie od strony Raciborza bo tam wlasnie jest kilkanascie km nowego asfaltu. Poza tym doskonala widocznosc. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-07-10, 15:15
|
|
|
trasa 907 odcinek miedzy Tworogiem a KoszĂŞcinem :
mo¿e to nie trasa do Ìwiszenia winkli w duzej mierze, ale jest duga piekna prosta :D:D:D:D i pare doœÌ fajnych wymagajacych winkli a wszystko to na w miare nowej a przedewszystkim nie zniszczonej nawierzchni Przy ma³ym ruchu w pieknej zieleni :D:D:D:D:D polecam bylem tam przed wczoraj |
|
|
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2010-09-23, 23:03
|
|
|
no to kupa ----troche szmaciarze nam pokrzyzowali
wdupczyli znaki sliczne znaki w zabrzu na winklach za A4
idzie posmigac ale pod lekka napinka |
|
|
|
 |
Kamyk
Motocykl: Fazer, tyle, że goły:)
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2010-09-28, 08:34
|
|
|
| ralfÂązo napisał/a: | no to kupa ----troche szmaciarze nam pokrzyzowali
Wystarczy, Âże jest znak nie dotyczy dojazdu do posesji i juÂż nie musisz siĂŞ martwiĂŚ niczym.
2 razy mnie misiaki zatrzymaÂły za takim wÂłaÂśnie znakiem i zamiast mandatu skoĂączyÂło siĂŞ dÂłuÂższym tÂłumaczeniem swoich racji.
PowiedziaÂłem, Âże jadĂŞ pooglÂądaĂŚ pÂłot na posesji poniewaÂż buduje dom i wÂłaÂśnie taki mi siĂŞ marzy. Niby gÂłupi tekst ale dziaÂła, zostaÂłem tylko pouczony o koniecznoÂści szybkiego opuszczenie drogi kiedy tylko "pooglÂądam sobie pÂłot" |
_________________ ale po co? |
|
|
|
 |
ralfązo
Motocykl: był 600 i 900
Imię: RALF
|
Wysłany: 2010-09-29, 15:34
|
|
|
| Kamyk napisał/a: | | ralfÂązo napisał/a: | no to kupa ----troche szmaciarze nam pokrzyzowali
Wystarczy, Âże jest znak nie dotyczy dojazdu do posesji i juÂż nie musisz siĂŞ martwiĂŚ niczym.
2 razy mnie misiaki zatrzymaÂły za takim wÂłaÂśnie znakiem i zamiast mandatu skoĂączyÂło siĂŞ dÂłuÂższym tÂłumaczeniem swoich racji.
PowiedziaÂłem, Âże jadĂŞ pooglÂądaĂŚ pÂłot na posesji poniewaÂż buduje dom i wÂłaÂśnie taki mi siĂŞ marzy. Niby gÂłupi tekst ale dziaÂła, zostaÂłem tylko pouczony o koniecznoÂści szybkiego opuszczenie drogi kiedy tylko "pooglÂądam sobie pÂłot" |
rozbawiÂłeÂś mnie od dzisiaj oglÂądam same pÂłoty heeee |
|
|
|
 |
ArturS

Motocykl: XT600 Téréféré
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-09-29, 17:47
|
|
|
Od siebie polecĂŞ, choĂŚ nie blisko, sÂłowackÂą 520-tkĂŞ, no i baaaardzo polecam czeskÂą trasĂŞ od przejÂścia czesko-sÂłowackiego Bila (chyba tak to siĂŞ zwie). Asfalt cud miĂłd, tylko po wjechaniu w teren zabudowany trzeba daĂŚ ostro po heblach, bo tam wiecznie policja czeka na takich rozpĂŞdzonych.
KawaÂłek tej trasy wyglÂąda tak: http://www.youtube.com/wa...player_embedded |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |