|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
motorek dla dziecka potrzeba porady |
| Autor |
Wiadomość |
Kuba_Rozpruwacz

Motocykl: SV 650 S
Imię: Jakub
|
Wysłany: 2010-07-19, 23:56
|
|
|
| Kharis napisał/a: | Gratuluje zakupu. EJ! nie chcesz sie zamienic za XJ'te? XD ahaha jakis taki sentyment mam do motorynek, rometow i tym podobnych. |
OdnoszĂŞ maÂłe wraÂżenie Âże nie jeÂździ Ci siĂŞ XJ zbyt dobrze. Takim pesymizmem tu zawiaÂło hehe
| marcingliwice napisał/a: | lewa w gĂłrĂŞ jak zobaczy motocyklistĂŞ hihi, wiĂŞc jak trafi na ciebie to odmachaj niech dziecko ma frajdĂŞ |
Powaga. Ostatnio jecha³em przez jakiœ las w okolicach Rudziùca teraz jak tak patrze na mapê (dok³adnie w tej chwili) to by³o to w lesie miêdzy Leœniczówk¹ Kurzyna a Taciszowem. Jecha³em jak zwykle w pe³nym rynsztunku, w skórach i w okularach przeciws³onecznych. Oczywiœcie na tym odcinku poszycie lasu zarasta ca³¹ jezdniê i by³o mi tak ciemno ¿e jecha³em ze 30km/h ¿eby nie wjechaÌ do lasu bo jezdniê widzia³em tylko momentami Ale bardzo du¿o ludzi na rowerach jak mnie widzia³o to a¿ siê obracali mnie mijaj¹c. Bardzo czêsto mi machali i o dziwo LWG tak mi siê chcia³o œmiaÌ ju¿ z samej tej sytuacji ¿e siê zapêdzi³em w las swoim sprzêtem ¿e z wielk¹ przyjemnoœci¹ im odmachiwa³em. Wiêc jakby co to mo¿esz liczyÌ ¿e odmacham. hehe |
|
 |
Kharis

Motocykl: Hąda
Imię: Przemo
|
Wysłany: 2010-07-21, 20:57
|
|
|
| marcingliwice napisał/a: | | Cytat: | | EJ! nie chcesz sie zamienic za XJ'te? XD |
zapytam Agatki ale raczej nie bo ona juÂż pokochaÂła tÂą motorynkĂŞ
Na poczÂątku byÂły problemy z silnikiem ale juÂż wyregulowaÂłem i Âśmiga przyzwoicie.
Moja cĂłrka stwierdziÂła, Âże lewa w gĂłrĂŞ jak zobaczy motocyklistĂŞ hihi, wiĂŞc jak trafi na ciebie to odmachaj niech dziecko ma frajdĂŞ
DziĂŞkuje za miÂłe i nie miÂłe komentarze i pozdro dla wszystkich szerokoÂści. |
Spoko ! Odmacham na pewno ;-)
| Cytat: | | OdnoszĂŞ maÂłe wraÂżenie Âże nie jeÂździ Ci siĂŞ XJ zbyt dobrze. Takim pesymizmem tu zawiaÂło hehe |
Kuba - XJ'ta daje rade, ale trzeba przy niej troche pogrzebaĂŚ, i kaski wyÂłoÂżyĂŚ. |
|
|
|
 |
Kuba_Rozpruwacz

Motocykl: SV 650 S
Imię: Jakub
|
Wysłany: 2010-07-21, 21:45
|
|
|
| Kharis napisał/a: | | Kuba - XJ'ta daje rade, ale trzeba przy niej troche pogrzebaĂŚ, i kaski wyÂłoÂżyĂŚ. |
No tak, nie ma siÂły. Tak to juÂż jest jak siĂŞ kupi moto. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |