|
"Motocykliści pędzili 150 km/h przez centrum Katowic &q |
| Autor |
Wiadomość |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2011-08-31, 17:39
|
|
|
| Mdevil napisał/a: | | Prawidziwy Ghost Rider tez ma co nieco pod bakiem:D |
Ilu mamy takich na Ślasku i w Zagłębiu..........?
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................................................. |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-08-31, 17:50
|
|
|
| Cris napisał/a: | | Mdevil napisał/a: | | Prawidziwy Ghost Rider tez ma co nieco pod bakiem:D |
Ilu mamy takich na Ślasku i w Zagłębiu..........?
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................................................. |
jedną |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2011-08-31, 18:18
|
|
|
Eve Ghost |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
eve
...3,14 i reszta

Motocykl: eFZet szósty w negliżu
Imię: IWI
Wiek: 42 Dołączyła: 26 Lip 2010 Posty: 3417 Skąd: Orzesze
|
Wysłany: 2011-08-31, 19:08
|
|
|
emil, dobra dobra raz mi się zdarzyło polecieć więcej niż 100 km/h (czytaj 111,9 km/h) |
_________________ "Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad twoim grobem zesrały się z wrażenia." |
| Ostatnio zmieniony przez eve 2011-08-31, 19:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-08-31, 19:19
|
|
|
| 100 / hektar ? Czy to cennik za pracę kombajnu rolniczego ? |
|
 |
eve
...3,14 i reszta

Motocykl: eFZet szósty w negliżu
Imię: IWI
Wiek: 42 Dołączyła: 26 Lip 2010 Posty: 3417 Skąd: Orzesze
|
Wysłany: 2011-08-31, 19:24
|
|
|
| prezesartur, i co lepiej Ci sie teraz czyta mój poprawiony post ? |
_________________ "Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad twoim grobem zesrały się z wrażenia." |
|
|
|
 |
tomektychy
Motocykl: GSX-R 750 K6
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2011-08-31, 19:30
|
|
|
| jak dla mnie to nie było pomiaru prędkości załączonego...i samo policjanci stworzyli większe zagrożenie z uwagi na to że gnali za motocyklistami w okolicach murcek jak pojebani....i naginali ponad 200....w mediach lepiej zabrzmi że gonili szaleńców którzy jechali 150 km/h a nie że stróże prawa gnali ponad 200 by wlepić mandat 500zł :/ |
_________________ Bo marzenia się realizuje a nie odkłada na później!
GS 500 --> YZF Thundercat 600 --> GSXR 750 K6 |
|
|
|
 |
gregor

Motocykl: Honda VT
Imię: Grzegorz
|
|
|
|
 |
Edisiewicz

Motocykl: vfr 800 vtec
Imię: Marek
Wiek: 45 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 648 Skąd: Chelsea(Czeladź)
|
Wysłany: 2011-08-31, 21:49
|
|
|
Heheh ja tam z dystansem podchodzę do takich nowinek, popieram nagłośnienie sprawy - przynajmniej kilku nastolatków zmieni pogląd "jeździsz motorem spierdolisz przed wszystkim i jesteś nieśmiertelny", z drugiej strony na drugim filmiku 1:31 stoi pałkarnia zastanawiam się czy policja jechała już na sygnale i czy próbowali zatrzymać te dwa mopliki ..? |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-08-31, 21:50
|
|
|
| marcelek i tak by uciekl! |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-31, 22:30
|
|
|
Jacyś do dupy ci gliniarze... |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2011-09-01, 13:03
|
|
|
| szkoda że nie złapali gumy przy tych 200 , a tak an poważnie stwarzają jeszcze większe zagrożenie niż ci motocykliści , nawet jeżeli mają takie prawo to nie powinno tak być . |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-01, 16:32
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Centrum Katowic... Po huju centrum. Droga na jakiej 130 powinno być dopuszczalne 2 pasy ruchu w jednym kierunku |
Centrum Katowic lepiej brzmi przecież ;D ukochane w mediach mohery i egzemplarze społecznie pokrewne od razu mają przed oczami przejścia dla pieszych, tłumy walące chodnikami, dzieci wbiegające na przejścia dla pieszych z pluszowym misiami i lizakami... jeden wielki żal. Co do pasów - to momentami i 3 (tunel i okolice)
| prezesartur napisał/a: |
nowy asfalt żadnych pasów wszystko oddzielone murem i barierkami nawet pies z kulawą nogą tam nie przechodzi. Żałosna próba znalezienia huja do dupy. Narobiło się takich obresrańców i tak piszą pierdoły bo nie mają co. Pewien jestem, że w tym samym dniu tą samą drogą przejechało z 50 samochodów z podobną prędkością. Nie wiem jakie są statystyki ale w ciągu dnia za podobne "wyczyny" jest pewnie w kraju karanych z 1000 kierowców samochodów i o tym się nie pisze bo i oczywiście jakby miano o każdym taki wzmiankować to by miejsca w internecie nie starczyło. |
No oczywiście. Bo niestety, jako motonici, wciąż stanowimy malutki odsetek społeczeństwa i jeszcze mniejszy użytkowników dróg. Jak byłem na MotoParku 2011 udzielałem wywiadu na temat motocykli Pani z radio Katowice. Zapytała mnie: jak to jest z tą wojną między kierowcami samochodów a motocyklistami? Jak odpowiedziałem, że nic takiego nie ma, wielu z nas kieruje również samochodami, jest pieszymi, rowerzystami, a jak się chama postawi w każdej sytuacji to zawsze będzie chamem i nie ma to nic wspólnego z tym, czy ktoś idzie czy czymś jedzie, tylko jakim jest człowiekiem, to się już nie zostało opublikowane. Media szukają sensacji i chuja do dupy - taka jest prawda. JM na 100%.
Tak między bogiem a prawdą to po grzyba wy te bzdety w ogóle czytacie i się nad tym tak spuszczacie za każdym razem jakby to był pierwszy raz. |
nie pierwszy, nie ostatni... tak już jest w tym kraju 3-go świata.
Macie kolejny temat do dyskusji.
Obrazek |
Hy hy zajebiste ;D nadal tupię nóżkami o podłogę ;P
A panowie z Vectry widocznie niezmotonitowani... Ja ostatnio miałem ślizga na jezdni wyjebczonej piachem i co? I dostałem kwita za niedostosowanie prędkości do warunków. Kij że był środek nocy, droga nieoświetlona, linia graniczna jezdni też zasypana piachem i pobocze zlewało się z jezndią, moto złożone w zakręt - światło też przechylone i nie było tego tak widać, V nie była jakaś porażająca... Wyprostowałem, ale na końcu hamowania jednak ślizg przednim kołem na tym piachu. Potem była burza. Do PANA Z WRD (gorąco pozdrawiam oczywistym palcem) dopiero po wszystkim dotarło, że jechałem tam ZANIM zaczęło padać. Ale tak to jest. Wszędzie są ludzie i parapety i tego się będę trzymał. |
|
|
|
 |
tazzman
Motocykl: speedtirple, exc400
Imię: mac
Wiek: 46 Dołączył: 24 Lip 2010 Posty: 146 Skąd: Bielsko/Katowice
|
Wysłany: 2011-09-05, 21:29
|
|
|
eeeee... poniżej 200 i tak się nie opłaca jeżdzić bo mandat i tak zawsze 500 i 10 pkt...
Dobrze, że w tvn24 nie przerwali wiadomoci, że właśnie jest pościg za motocyklistami....
A kolesie.. lightowo jadą i tyle... |
_________________ www.motoautostrada.pl
Do sprzedania z KTM 2007 SXF250 silnik, wahacz, półka, elektryka i trochę innych gratów. |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-09-05, 21:31
|
|
|
| TNT napisał/a: | | jak to jest z tą wojną między kierowcami samochodów a motocyklistami? Jak odpowiedziałem, że nic takiego nie ma, |
Jak to nie ma ? codziennie toczą się bitwy |
|
|
|
 |
|
|