Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
"Motocykliści pędzili 150 km/h przez centrum Katowic &q
Autor Wiadomość
Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2011-08-31, 17:39   

Mdevil napisał/a:
Prawidziwy Ghost Rider tez ma co nieco pod bakiem:D

Ilu mamy takich na Ślasku i w Zagłębiu..........?
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm..................................................

emil 

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wysłany: 2011-08-31, 17:50   

Cris napisał/a:
Mdevil napisał/a:
Prawidziwy Ghost Rider tez ma co nieco pod bakiem:D

Ilu mamy takich na Ślasku i w Zagłębiu..........?
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm..................................................

jedną

Cris 
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wysłany: 2011-08-31, 18:18   

Eve Ghost :D :D :D

eve 
...3,14 i reszta

Motocykl: eFZet szósty w negliżu
Imię: IWI
Wysłany: 2011-08-31, 19:08   

emil, dobra dobra !! raz mi się zdarzyło polecieć więcej niż 100 km/h (czytaj 111,9 km/h) :I
Ostatnio zmieniony przez eve 2011-08-31, 19:22, w całości zmieniany 1 raz  

prezesartur 

Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
Wysłany: 2011-08-31, 19:19   

100 / hektar ? Czy to cennik za pracę kombajnu rolniczego ?

Najlepszą drogą do nawrócenia jest mało uczęszczana droga o szerokości większej niż promień skrętu.

eve 
...3,14 i reszta

Motocykl: eFZet szósty w negliżu
Imię: IWI
Wysłany: 2011-08-31, 19:24   

prezesartur, i co lepiej Ci sie teraz czyta mój poprawiony post ?

tomektychy 

Motocykl: GSX-R 750 K6
Imię: Tomek
Wysłany: 2011-08-31, 19:30   

jak dla mnie to nie było pomiaru prędkości załączonego...i samo policjanci stworzyli większe zagrożenie z uwagi na to że gnali za motocyklistami w okolicach murcek jak pojebani....i naginali ponad 200....w mediach lepiej zabrzmi że gonili szaleńców którzy jechali 150 km/h a nie że stróże prawa gnali ponad 200 by wlepić mandat 500zł :/

gregor 

Motocykl: Honda VT
Imię: Grzegorz
Wysłany: 2011-08-31, 21:37   

ta bo nie umieli się pewnie połączyć z tymi miśkami którzy stali po prawej 1/32 http://www.youtube.com/wa...d&v=0pP7TbP5qTA :D
żeby tamci ich zatrzymali i musie tak zapierdylać :D

Edisiewicz 

Motocykl: vfr 800 vtec
Imię: Marek
Wysłany: 2011-08-31, 21:49   

Heheh ja tam z dystansem podchodzę do takich nowinek, popieram nagłośnienie sprawy - przynajmniej kilku nastolatków zmieni pogląd "jeździsz motorem spierdolisz przed wszystkim i jesteś nieśmiertelny", z drugiej strony na drugim filmiku 1:31 stoi pałkarnia :) zastanawiam się czy policja jechała już na sygnale i czy próbowali zatrzymać te dwa mopliki :> ..?

OCC Senior 
sorry but without me

Motocykl: to zło
Imię: róży
Wysłany: 2011-08-31, 21:50   

marcelek i tak by uciekl!

Abaddon
[Usunięty]

Wysłany: 2011-08-31, 22:30   

Jacyś do dupy ci gliniarze... ;/

walek809 

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
Wysłany: 2011-09-01, 13:03   

szkoda że nie złapali gumy przy tych 200 , a tak an poważnie stwarzają jeszcze większe zagrożenie niż ci motocykliści , nawet jeżeli mają takie prawo to nie powinno tak być .

TNT
[Usunięty]

Wysłany: 2011-09-01, 16:32   

prezesartur napisał/a:
Centrum Katowic... Po huju centrum. Droga na jakiej 130 powinno być dopuszczalne 2 pasy ruchu w jednym kierunku

Centrum Katowic lepiej brzmi przecież ;D ukochane w mediach mohery i egzemplarze społecznie pokrewne od razu mają przed oczami przejścia dla pieszych, tłumy walące chodnikami, dzieci wbiegające na przejścia dla pieszych z pluszowym misiami i lizakami... jeden wielki żal. Co do pasów - to momentami i 3 (tunel i okolice)

prezesartur napisał/a:

nowy asfalt żadnych pasów wszystko oddzielone murem i barierkami nawet pies z kulawą nogą tam nie przechodzi. Żałosna próba znalezienia huja do dupy. Narobiło się takich obresrańców i tak piszą pierdoły bo nie mają co. Pewien jestem, że w tym samym dniu tą samą drogą przejechało z 50 samochodów z podobną prędkością. Nie wiem jakie są statystyki ale w ciągu dnia za podobne "wyczyny" jest pewnie w kraju karanych z 1000 kierowców samochodów i o tym się nie pisze bo i oczywiście jakby miano o każdym taki wzmiankować to by miejsca w internecie nie starczyło.

No oczywiście. Bo niestety, jako motonici, wciąż stanowimy malutki odsetek społeczeństwa i jeszcze mniejszy użytkowników dróg. Jak byłem na MotoParku 2011 udzielałem wywiadu na temat motocykli Pani z radio Katowice. Zapytała mnie: jak to jest z tą wojną między kierowcami samochodów a motocyklistami? Jak odpowiedziałem, że nic takiego nie ma, wielu z nas kieruje również samochodami, jest pieszymi, rowerzystami, a jak się chama postawi w każdej sytuacji to zawsze będzie chamem i nie ma to nic wspólnego z tym, czy ktoś idzie czy czymś jedzie, tylko jakim jest człowiekiem, to się już nie zostało opublikowane. Media szukają sensacji i chuja do dupy - taka jest prawda. JM na 100%.

prezesartur napisał/a:

Tak między bogiem a prawdą to po grzyba wy te bzdety w ogóle czytacie i się nad tym tak spuszczacie za każdym razem jakby to był pierwszy raz.

nie pierwszy, nie ostatni... tak już jest w tym kraju 3-go świata.

prezesartur napisał/a:

Macie kolejny temat do dyskusji.

Obrazek

Hy hy zajebiste ;D nadal tupię nóżkami o podłogę ;P

A panowie z Vectry widocznie niezmotonitowani... Ja ostatnio miałem ślizga na jezdni wyjebczonej piachem i co? I dostałem kwita za niedostosowanie prędkości do warunków. Kij że był środek nocy, droga nieoświetlona, linia graniczna jezdni też zasypana piachem i pobocze zlewało się z jezndią, moto złożone w zakręt - światło też przechylone i nie było tego tak widać, V nie była jakaś porażająca... Wyprostowałem, ale na końcu hamowania jednak ślizg przednim kołem na tym piachu. Potem była burza. Do PANA Z WRD (gorąco pozdrawiam oczywistym palcem) dopiero po wszystkim dotarło, że jechałem tam ZANIM zaczęło padać. Ale tak to jest. Wszędzie są ludzie i parapety i tego się będę trzymał.

tazzman 

Motocykl: speedtirple, exc400
Imię: mac
Wysłany: 2011-09-05, 21:29   

eeeee... poniżej 200 i tak się nie opłaca jeżdzić bo mandat i tak zawsze 500 i 10 pkt...
Dobrze, że w tvn24 nie przerwali wiadomoci, że właśnie jest pościg za motocyklistami....
A kolesie.. lightowo jadą i tyle...

Do sprzedania z KTM 2007 SXF250 silnik, wahacz, półka, elektryka i trochę innych gratów.

Kapitan Bomba 

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
Wysłany: 2011-09-05, 21:31   

TNT napisał/a:
jak to jest z tą wojną między kierowcami samochodów a motocyklistami? Jak odpowiedziałem, że nic takiego nie ma,

Jak to nie ma ? codziennie toczą się bitwy !!

Odpowiedz do tematu