|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Można inaczej |
| Autor |
Wiadomość |
Gretchen85
Motocykl: CBF600SA
Imię: Małgorzata
|
Wysłany: 2014-07-02, 15:32 Można inaczej
|
|
|
Witajcie. Postanowiłam zamieścić tu pewną informację. Hoop Cola organizuje pewną akcję pod nazwą "Można inaczej", jeśli ktoś słyszał to wie o co chodzi, a jeśli nie to w skrócie powiem, że grono znanych youtuberów z różnych dziedzin będzie przeprowadzało castingi w 4 dużych miastach i wybiorą osoby które mają jakiś swój ciekawy pomysł na prowadzenie swojego vloga. Właśnie obejrzałam wybrane osoby, teraz można na nie głosować i rzuciła mi się w oczy pewna dziewczyna, która ma dość fajny pomysł. A mianowicie chce prowadzić program odnośnie całego ubioru dla "plecaków" łącznie z testami. Szczerze mówiąc nie znam jak dotąd żadnego kanału na yt który by coś takiego robił. Może i nie będzie to motovlog (chodź kto wie w jakim kierunku się rozwinie) ale uważam że warto dziewczynę wspomóc bo ma bardzo ciekawy temat. Jeśli ktoś by chciał podaje linka, można także obejrzeć inne kandydatury. Pozdrawiam:)
https://www.youtube.com/w...mbq1hM_&index=5 |
|
|
|
 |
Bukol14

Motocykl: Honda Magna VF 500C
Imię: Sebastian
|
Wysłany: 2014-07-03, 11:32
|
|
|
Ciekawie, ciekawie nie powiem, dziewczyna swoją drogą też niczego sobie jeśli chodzi o moje zdanie to jestem jak najbardziej "ZA" |
_________________ Poczuć wiatr we włosach... |
|
|
|
 |
Kasberg
Kasberg

Motocykl: Kawasaki Z 750S
Imię: Bogdan
Wiek: 63 Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 738 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2014-07-03, 13:29
|
|
|
Jestem za, ale więcej uśmiechu |
_________________ Wszystko jest dla ludzi................. ale rozsądnych |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |