|
Masz kategorie B a chcesz pojedzic motocyklem |
| Autor |
Wiadomość |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
|
|
|
 |
LEŚNICZY
MACANT TEMATU

Motocykl: przeważnie zmazane
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2010-04-07, 15:33 Re: Masz kategorie B a chcesz pojedzic motocyklem
|
|
|
PRAWIE JAK MOTOCYKLEM
PRAWIE ROBI RÓ¯NICÊ :mrgreen:
a ta cena :?: , kogo¶ pogie³o albo ceg³a spad³a na g³owê :lol: |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=ZEtS0SyfKyg |
|
|
|
 |
Burst

Motocykl: Yamaha FZ6 S2
Imię: Michał
|
Wysłany: 2010-04-07, 16:43
|
|
|
| Mówcie co chcecie ale dobrze zestrojone i z w³a¶ciwym po³±czeniem pomiêdzy fotelem a kierownic± musi nie¼le zapier*alaæ. 60 tys. to mo¿e wydaje siê du¿o ale przy tego typu osprzêcie i mo¿liwo¶ciach nie wydaje mi siê ¿eby to by³a bardzo wygórowana cena. Dziwi mnie tylko brak klatki i 0 wzmianki o jakiejkolwiek modyfikacji uk³adu hamulcowego. |
_________________ "If everything seems under control – you are just not going fast enough." - sir Sterling Moss |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-07, 18:01
|
|
|
bo uk³adu hamulcowego wcale nie ma a co do modyfikacji to u znajomego na hamowni stoi maluch z silnikiem grx-r 750 nie chcesz za 60tys
artur bude mozna zawsze odchudzic jaby bylo Ci za cie¿ko |
|
|
|
 |
LEŚNICZY
MACANT TEMATU

|
Wysłany: 2010-04-07, 18:21
|
|
|
| Burst napisał/a: | | Mówcie co chcecie ale dobrze zestrojone i z w³a¶ciwym po³±czeniem pomiêdzy fotelem a kierownic± musi nie¼le zapier*alaæ. 60 tys. to mo¿e wydaje siê du¿o ale przy tego typu osprzêcie i mo¿liwo¶ciach nie wydaje mi siê ¿eby to by³a bardzo wygórowana cena. Dziwi mnie tylko brak klatki i 0 wzmianki o jakiejkolwiek modyfikacji uk³adu hamulcowego. |
Taki sprzêt zbudujesz spokojnie do 30 tys z³ , kupujesz HAJE po wypadku i auto w ¶rednim stanie . Jeszcze taniej wyjdzie jak znajdziesz z zatartym silnikiem :roll: |
|
|
|
 |
Burst

Motocykl: Yamaha FZ6 S2
Imię: Michał
|
Wysłany: 2010-04-07, 19:42
|
|
|
| LE¦NICZY napisał/a: | | Taki sprzêt zbudujesz spokojnie do 30 tys z³ , kupujesz HAJE po wypadku i auto w ¶rednim stanie . Jeszcze taniej wyjdzie jak znajdziesz z zatartym silnikiem |
Ja wiem, ¿e przy takich za³o¿eniach mo¿na taniej, ale gdzie w tym wszystkim z³o¿enie tego w sensownie dzia³aj±c± ca³o¶æ. Przeniesienie napêdu, elektryka itd. Rozk³adu masy 50/50 (o ile to prawda) te¿ raczej przypadkiem siê nie osi±ga. Skrzynia ko³owa swoje te¿ kosztuje, a tak mi siê wydaje, ¿e dobranie prze³o¿eñ i zestrojenie wszystkiego nie odby³o siê bezproblemowo. Ale mniejsza o cenê. Ja tam chêtnie bym tym polata³ :mrgreen: |
_________________ "If everything seems under control – you are just not going fast enough." - sir Sterling Moss |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-04-07, 21:04
|
|
|
| jestem ciekaw jaka jest zywotnosc takiego silnika. w koncu masa pojazdu przekroczona jest ponad dwuktotnie. |
|
|
|
 |
LEŚNICZY
MACANT TEMATU

|
Wysłany: 2010-04-08, 14:04
|
|
|
| Burst napisał/a: | | LE¦NICZY napisał/a: | | Taki sprzêt zbudujesz spokojnie do 30 tys z³ , kupujesz HAJE po wypadku i auto w ¶rednim stanie . Jeszcze taniej wyjdzie jak znajdziesz z zatartym silnikiem |
Ja wiem, ¿e przy takich za³o¿eniach mo¿na taniej, ale gdzie w tym wszystkim z³o¿enie tego w sensownie dzia³aj±c± ca³o¶æ. Przeniesienie napêdu, elektryka itd. Rozk³adu masy 50/50 (o ile to prawda) te¿ raczej przypadkiem siê nie osi±ga. Skrzynia ko³owa swoje te¿ kosztuje, a tak mi siê wydaje, ¿e dobranie prze³o¿eñ i zestrojenie wszystkiego nie odby³o siê bezproblemowo. Ale mniejsza o cenê. Ja tam chêtnie bym tym polata³ :mrgreen: |
Moim zdaniem nie warto za to p³aciæ 30 tys z³ , zrobisz sobie sam metod± drobnych kroczków
czyli prób i b³êdów |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-08, 15:41
|
|
|
taaaaaa widzialem taka metode z tym ze sinik z maldona mia³ pos³uzyc do napedu motocykla próby i b³edy skonczy³y sie spaleniem go na chamowni podczas testów (prób) "kierowca" miel kupe szczescia ze zdazy³ uciec |
|
|
|
 |
LEŚNICZY
MACANT TEMATU

|
Wysłany: 2010-04-08, 18:12
|
|
|
| magik napisał/a: | taaaaaa widzialem taka metode z tym ze sinik z maldona mia³ pos³uzyc do napedu motocykla próby i b³edy skonczy³y sie spaleniem go na chamowni podczas testów (prób) "kierowca" miel kupe szczescia ze zdazy³ uciec |
Co to maldon
Spali³ siê , bo mo¿e paliwo sik³o na rozgrzany silnik |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|