|
kolejny policjant tym razem na kolach |
| Autor |
Wiadomość |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-07-28, 08:11
|
|
|
smiech smiechem ale faktem jest ze jak juz przeginac z predkoscia to wlasnie na autostradzie.
prezes - wypadek o ktorym piszesz spowodowany byl przez alkohol i secyfike tyskich ulic. ulice dwu pasmowe w kazdym kierunku i gesto poprzecinane zjazdami.
szeroka ulica zacheca do depniecia a czas przejazdu samochodu przez "przeciwny" pas jest ograniczony. |
|
|
|
 |
Tatung

Motocykl: Suzuki
Imię: Janusz
|
Wysłany: 2010-07-28, 09:50
|
|
|
MoraÂł z tej bajki, kupuj biaÂłe moto i biaÂły kask, a jazda lewym pasem stanie siĂŞ Âłatwiejsza.
Nawet nie musia³ koguta w³¹czyÌ, a wszyscy jakoœ bez oci¹gania opuszczali lewy pas. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2010-07-28, 21:17
|
|
|
http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html
Jakie konsekwencje
| Cytat: | Na razie zbyt wczeœnie, by mówiÌ o konkretnym wymiarze kary - bêdzie ona zale¿a³a od wyników postêpowania dyscyplinarnego i od decyzji komendanta miejskiego. - Katalog kar jest najprzeró¿niejszy. Od upomnienia, nagany, do obni¿enia dodatku s³u¿bowego i orzeczenia o niepe³nej przydatnoœci do s³u¿by na danym stanowisku - dodaje rzecznik.
WedÂług szacunkĂłw nadkom. Milewskiego postĂŞpowanie dyscyplinarne potrwa okoÂło kilku tygodni |
i tak mu sie ufarci i zostanie skarcony palcem przez komendanta. niech zapamieta ta sytuacje i potraktuje tak tych, ktorych przylapie na podobnym wykroczeniu. |
|
|
|
 |
Kuba_Rozpruwacz

Motocykl: SV 650 S
Imię: Jakub
|
Wysłany: 2010-07-28, 21:44
|
|
|
| Ar2rM napisał/a: | | i tak mu sie ufarci i zostanie skarcony palcem przez komendanta. niech zapamieta ta sytuacje i potraktuje tak tych, ktorych przylapie na podobnym wykroczeniu. |
Na to raczej nie ma co liczyĂŚ
Jak Cie nagra to nigdy nie ma taryfy ulgowej |
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2010-07-28, 22:08
|
|
|
| Cytat: | | Katalog kar jest najprzeró¿niejszy. Od upomnienia |
sadze ze skonczy sie na upomnieniu
| Cytat: | | postĂŞpowanie dyscyplinarne potrwa okoÂło kilku tygodni |
sezon ogorkowy sie skonczy a media zajma sie innymi sprawami.
jest takie powiedzenie. pies psu krzywdy nie zrobi. mozna to interpretowac wprost lub w odniesieniu do policji. powiedzenie trywialne ale prawdziwe. bedac swiadkiem spotkania dwoch psow (wrogo nastawionych czworonogow) nie trudno zauwazyc ze takie starcie nie trwa dlugo. powarcza na siebie i zaraz ten slabszy chowa ogon pod siebie. czesto bywa tak ze jedynym pokrzywdzonym jest wlasciciel ktoregos z psiakow ktory stalal w jego obronie.
o analogie nie trudno. sprawa ucichnie a policjant na motocyklu dostanie upomnienie.
ps. ile razy udalo wam sie wyprosic upomnienie w przypadku przewinienia? historia (moja tez) zna takie przypadki. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-07-28, 22:21
|
|
|
| Kuba_Rozpruwacz napisał/a: |
Jak Cie nagra to nigdy nie ma taryfy ulgowej |
mnie nagraÂł raz policjant. jeszcze jeÂździli starymi Mondeo. nagraÂł, zatrzymaÂł, potem zaprosiÂł do Âśrodka i zapÂłaciÂłem "mandat"...
przed wyjÂściem pytam "a to?" i pokazujĂŞ na ekran, a policjant "to?? ale co??" i bezstresowo przy mnie wykasowaÂł nagranie.
moÂże teraz majÂą nowszy sprzĂŞt i wykasowaĂŚ trudniej |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-07-28, 22:22
|
|
|
| MĂłwi siĂŞ "kurwa kurwie Âłba nie urwie" widzĂŞ, Âże w tym liceum katolickim znajdowano eufemizmy na wszystko. |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
|
Wysłany: 2010-07-28, 22:27
|
|
|
| zenoo napisał/a: | i bezstresowo przy mnie wykasowaÂł nagranie.
moÂże teraz majÂą nowszy sprzĂŞt i wykasowaĂŚ trudniej |
na jednej z blokad A4 pogadalem z policmajstrem z vctry. nagrywaja caly czas i wszystko. nawet jak samochod stal za bramkami obstawiajac "impreze" to caly czas nagrywal. nagrywaja obraz z zewnatrz a takze dziek w kabinie. warto o tym pamietac. | prezesartur napisał/a: | | widzĂŞ, Âże w tym liceum katolickim znajdowano eufemizmy na wszystko. |
prezes zle trafiles z tym katolicyzmem. bardzo zle. |
|
|
|
 |
u-hu

Motocykl: NT 700
Imię: wojtek
|
Wysłany: 2010-08-03, 19:17
|
|
|
| a co z mandatem dla kierujacego autem ... on rowniez przekroczyl predkosc ale o jego "przewinieniu" jakos nie doczytalem |
_________________ wypowiedz autora jest aktualna na chwile obecna!! zastrzega on sobie jednak mozliwosc jej zmiany badz modyfikacji pod wplywem innych waznych czynnikow majacych wplyw na wypowiedz lub autora |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|