|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Karetki złamały szlaban na A4 |
| Autor |
Wiadomość |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2012-06-04, 19:30
|
|
|
to teraz na wiochę zamiast jak cywilizowany człowiek po darmowej autostradzie, zbudowanej przez adolfa, będę się ciułał przez jakieś Rybniki, Raciborze i Nysy ale za to jakie widoki! |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
mendelmax

Motocykl: Kawasaki KLE 500
Imię: Maciek
|
Wysłany: 2012-06-04, 21:38
|
|
|
| No tak, teraz zwolnią jakąś bogu ducha winną osobę która sama nie wiedziała co ma zrobić (pierwszy dzień w pracy), a osoby odpowiedzialne za ten burdel wypłacą sobie premie za sprawne załatwienie sprawy. Po prostu cudownie. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-06-04, 22:06
|
|
|
| mendelmax napisał/a: | | Po prostu cudownie. | Nie cudowne tylko po prostu polska. Spokojnie dzisiaj autostrady płatne jutro krajówki pojutrze wojewódzkie a docelowo nie wyjdziesz z domu bez opłacenia abonamentu na używanie chodnika, a jak nie wykupisz dodatkowej opcji to ani pogotowie ani straż pożarna do Ciebie nie przyjadą bo wszędzie będą stały szlabany budki i koncesjonariusze bo przecież PAŃSTWO musi się opłacać to musi być dochodowy biznes |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
|
|
|
 |
Kermit
Motocykl: Czerwony TL 1000 S '98r.
Imię: Krzysiek
|
Wysłany: 2012-06-09, 12:27
|
|
|
Czytam artykuł za artykułem i oczy mam pełne łez ze śmiechu. Są one 100% szczere, tym bardziej, że nic mnie z tym grajdołem już nie łączy i że zwyczajnie - mogę po prostu przestać jeździć do Polski na wakacje jeżeli poziom gó**a w kraju osiągnie poziom krytyczny.
Ręka z boku. Nie dajcie się ziomki. Nie pamiętacie co zrobił Lepper i jego ludzie? Brony na drogę i zatrzymać wszystko co się rusza. Przede wszystkim TIR-y. Brak ruchu tych pojazdów nawet politycy zauważą. |
_________________ Jump in the cockpit and start up the engines
Remove all the wheelblocks there's no time to waste (...)
Run, live to fly, fly to live. Aces high. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |