|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
jak poprawnie umyc motocykl |
| Autor |
Wiadomość |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2010-06-19, 11:40
|
|
|
to bardziej reklama produktĂłw castrola
ja mam tak¹ fajn¹ œciereczkê, jak¹œ tak¹ z mikrofibra (ta co nie zostawia smug) i zawsze po powrocie do gara¿u zmywam robaki z owiewek zwyk³¹ wod¹. Trwa to tylko kilka minut a moto zawsze jest czyste. Raz na miesi¹c umyje go dok³adnie, wahacz etc i jak siê nudzê to przemyje ³aùcuch i na³o¿ê wosk.
Nie uÂżywam Âżadnych specyfikĂłw pieniÂących ani tego typu wynalazkĂłw, ani do mycia samochodu, ani do motocykla. ZwykÂła woda i te magiczne Âściereczki z tesco
a co do myjki to znajomy mi powiedziaÂł, Âżeby nie myĂŚ myjkÂą ÂłaĂącucha, bo ciÂśnienie jest tak duÂże, Âże woda wÂłazi miĂŞdzy o-ringi i ÂłaĂącuch bardzo szybko nabiera rudawego koloru |
|
 |
kosma

Imię: Marek
|
Wysłany: 2010-06-19, 20:39
|
|
|
| slusar_o2 napisał/a: |
a co do myjki to znajomy mi powiedziaÂł, Âżeby nie myĂŚ myjkÂą ÂłaĂącucha, bo ciÂśnienie jest tak duÂże, Âże woda wÂłazi miĂŞdzy o-ringi i ÂłaĂącuch bardzo szybko nabiera rudawego koloru |
W moim przypadku sie nie sprawdza to. myje karcherem lancuch od conajmniej 5 lat spryskujac go przedtym jakims odtluszczaczem do silnikow. na napedach robie ponad 20kkm i nie rdzewieja ani sie szybko nie zuzywaja. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-06-20, 00:48
|
|
|
| Ja czasami wystawiam motocykl na deszcz i wtedy siĂŞ myje. |
|
|
|
 |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2010-06-20, 08:33
|
|
|
| kosma napisał/a: | | slusar_o2 napisał/a: |
W moim przypadku sie nie sprawdza to. myje karcherem lancuch od conajmniej 5 lat spryskujac go przedtym jakims odtluszczaczem do silnikow. na napedach robie ponad 20kkm i nie rdzewieja ani sie szybko nie zuzywaja. |
ok no to mit obalony |
|
|
|
 |
kosma

Imię: Marek
|
Wysłany: 2010-06-20, 09:25
|
|
|
Eh no bo bawia mnie conajmniej takie artyluky. Conajmniej qrwa jakby kazdy mial dwa latka i dwa dlugie krecone zeby. I na pewno nikt nie wie jak umyc motocykl.
Czekam z niecierpliwoscia na instrukcje Jak poprawnie zwalic konia. |
|
|
|
 |
taiszio

Motocykl: RF 600R
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2010-06-20, 10:09
|
|
|
co do mycia ró¿nymi specyfikami to trzeba uwa¿aÌ bo kumpel kupi³ sobie taki preparat do mycia silnika bo on ma go na wierzchu (honda XL) no i jak tym spryska³ i potem zmy³ to mu wymy³o uszczelki i silnik sie rozciek³ tak¿e trzeba uwa¿aÌ z tymi ró¿nymi wynalazkami.... ja u¿ywam wode z ludwikiem i to najlepiej myje... potem nat³uœciÌ nawoskowaÌ i jest piknie |
_________________  |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2010-06-20, 12:15
|
|
|
| kosma napisał/a: | | Czekam z niecierpliwoscia na instrukcje Jak poprawnie zwalic konia. |
WystarczyÂło zapytaĂŚ Wujka Google :
| Cytat: | Jak siĂŞ onanizowaĂŚ?
Techniki mĂŞskie
NiektĂłrzy chÂłopcy onanizujÂą siĂŞ trÂąc genitaliami o przeÂścieradÂło. NiektĂłrzy mĂŞÂżczyÂźni onanizujÂą siĂŞ wkÂładajÂąc penisa do specjalnych lalek wielkoÂści czÂłowieka. Sex shopy sprzedajÂą takÂże specjalne urzÂądzenia, ktĂłre majÂą zastÂąpiĂŚ pochwĂŞ. Wiele z nich, choĂŚ nie wszystkie, przypomina pochwĂŞ wyglÂądem, a mĂŞÂżczyÂźni mogÂą uÂżyĂŚ zwilÂżacza, by kontakt z gumÂą lepiej imitowaÂł prawdziwe odczucia.
Niektórzy mê¿czyŸni nak³adaj¹ œrodki zwiêkszaj¹ce poœlizg, na przyk³ad wazelinê, na d³où albo bezpoœrednio na pr¹cie. Jedni robi¹ to na le¿¹co inni na stoj¹co, jeszcze innym pozycja jest zgo³a obojêtna. WiêkszoœÌ lubi patrzeÌ na coœ podniecaj¹cego w trakcie masturbacji, a zatem atmosfera, w której siê onanizuj¹ musi spe³niaÌ jeden tylko warunek, a mianowicie: powinno byÌ dostatecznie jasno, by dok³adnie widzieÌ tê fotografiê.
MÂłodzi mĂŞÂżczyÂźni uprawiajÂą czasami masturbacjĂŞ w grupie – jeden masturbuje drugiego, po kolei – siedzÂą zwykle na obwodzie koÂła. ChoĂŚ w praktykach tego rodzaju moÂżna dopatrywaĂŚ siĂŞ podtekstu homoseksualnego, tak jednak nie jest i to w przypadku wielu mĂŞÂżczyzn.
Wzajemne onanizowanie siĂŞ dwĂłch mÂłodzieĂącĂłw takÂże nie jest takie rzadkie. I nie oznacza, Âże ktĂłrykolwiek z nich jest gejem. Badania pokazujÂą, Âże okoÂło 25% heteroseksualnych nastolatkĂłw pÂłci mĂŞskiej angaÂżuje siĂŞ w takie doÂświadczenia, natomiast 90% homoseksualistĂłw robi to czĂŞsto. |
MoÂżesz siĂŞ rĂłwnieÂż zarejestrowaĂŚ na forum http://masturbacja.xaa.pl/ i popytaĂŚ innych ludzi jak poprawnie zwaliĂŚ kapucyna. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |