|
Forum Ślaskie ?? |
| Autor |
Wiadomość |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-02-04, 20:09
|
|
|
| prezesartur napisał/a: | | Ludzie ruszcie rzesz głowicami. Zmieniono szatę graficzną i trzeba ludzi o tym poinformować z tajniaka więc puszczono wszystkim info o zmianie hasła każdy kliknie zobaczy pomyśli: o jak super stare nowe forum jest jeszcze nowsze ale bardziej stare to zostaje. |
my to wiemy Presi ! Nie jesteśmy ciemniakami ! Problem jest inny . Czy to jest legalne ? Czy jest możliwość jakiejś ingerencji ? Weryfikacji ? Ukrócenia tej kombinacji ? |
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2011-02-04, 20:11
|
|
|
jedyne co to mozesz zazadac usuniecia konta razem z postami... jesli tego nei zrobi mozesz to zglosic do GIODO
http://www.giodo.gov.pl/ |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2011-02-04, 20:16
|
|
|
Ja tak myślę ,że trochę świeżych ludzi tam jednak wchodzi , bo Śląskie forum jest dość sławne . ( a wolałbym aby wchodzili tutaj )
Szef ! A jak to się ma do jawności ? Można zażądać od Moderatora jakiegokolwiek forum udowodnienia np liczby userów , logowań ? Jest jakaś opcja weryfikacji jego wersji ? Chodzi mi o prawo , jakie są fakty , nie o meile z zapytaniami . |
| Ostatnio zmieniony przez giemul 2011-02-04, 20:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2011-02-04, 20:17
|
|
|
Ja wysłałam takiego PW i moje konto zniknęło |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
|
Wysłany: 2011-02-04, 20:18
|
|
|
| z tym może być ciężko, no chyba że kupisz u niego reklamę na podstawie fałszywych statystyk to możliwe że wtedy masz jakieś szanse w sądzie... ale jako zwykły użytkownik raczej nic nie zdziałasz |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2011-02-04, 20:20
|
|
|
no to dupa zbita . Koleś będzie jechał na tych 17 000 jeszcze długo .
SZEF Może dopisz w tym ogłoszczeniu na górze, żeby ludziska nie właziły na tamto forum dla sprawdzania co i jak . Wiesz , jakoś tak mądrze dobierz słowa . I może na czerwono , i większymi literkami ? Jak wojna to wojna |
|
 |
RadekCB1
Motocykl: Honda CB1 (NC27)
Imię: Radek
|
Wysłany: 2011-02-04, 21:37
|
|
|
| giemul napisał/a: | no to dupa zbita . Koleś będzie jechał na tych 17 000 jeszcze długo .
SZEF Może dopisz w tym ogłoszczeniu na górze, żeby ludziska nie właziły na tamto forum dla sprawdzania co i jak . Wiesz , jakoś tak mądrze dobierz słowa . I może na czerwono , i większymi literkami ? Jak wojna to wojna |
Co sie tak spinasz i o wojne prosisz?
Czy to nie ty pisales o zjednoczeniu kiedys?
Widze bardzo cie te stare forum ruszylo, ja rozumiem flustracje i zlosc, ze sie skonczylo i trzeba bylo przejsc tutaj, ale moze by tak dac juz sobie siana z tymi forumowymi podzialami i olac sprawe.
A to, ze admin tamtego forum trzepie niewyobrazalna kase kosztem naiwnosci reklamodawcow to jest sprawa tych naiwnych i admina.
Ja wiem, ze kazdy tak by chcial, ale niestety nie kazdemu jest to dane.
|
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-02-04, 21:42
|
|
|
| mg1989sos napisał/a: | | jedyne co to mozesz zazadac usuniecia konta razem z postami... jesli tego nei zrobi mozesz to zglosic do GIODO |
Ten giodo to musi być strasznie mocny skur....n, że nim tak się wszyscy straszą. Jarzyna ze Szczecina to przy nim laluś. |
|
|
|
 |
majzur
michal_mazur
Motocykl: kawasaki kmx 125
|
Wysłany: 2011-02-04, 22:06
|
|
|
| dziwi mnie tylko to ze ci od reklam tak ślepo wierzą w to co mówi admin z tymi wejsciami... |
_________________ Do, or die |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
|
Wysłany: 2011-02-04, 22:09
|
|
|
| w sumie to ja tam widze jedna reklame od roku ... moze stare zobowiazanie sprzed zartu na prima aprilis |
|
|
|
 |
tazzman
Motocykl: speedtirple, exc400
Imię: mac
Wiek: 45 Dołączył: 24 Lip 2010 Posty: 146 Skąd: Bielsko/Katowice
|
Wysłany: 2011-02-05, 08:05
|
|
|
[quote="RadekCB1"] | giemul napisał/a: |
A to, ze admin tamtego forum trzepie niewyobrazalna kase kosztem naiwnosci reklamodawcow to jest sprawa tych naiwnych i admina.
|
taaa... jescze 2 reklamy i sobie pewnie cayene kupi.
w bajki wierzysz? |
|
|
|
 |
pocik

Motocykl: drz
Imię: adam
|
Wysłany: 2011-02-05, 08:20
|
|
|
a jak ja pisalem ze mnie to wyglada na chwyt markietingowy to mi powiedzieli nieee co ty nie o do to chodzi w pierwszym temacie o haslach
wrzucilem w programie jakos spam i juz mi nic ze starego forum nie przyjdzie:) |
_________________ bikepicks |
|
|
|
 |
sorier
Motocykl: Div 600
Imię: sorier
|
Wysłany: 2011-02-05, 08:30
|
|
|
O jakich mailach jest mowa?? Bo ja niczego nie dostałem :/ Czuje się co najmniej "pominięty"
A poza tym to widać, że dla niektórych nie ma znaczenia co piszą, co czytają, czego mogą się dowiedzieć i co załatwić na forum. Ważniejsze za to jest kto jest właścicielem forum, ważniejsze jest że to jest "nasze" a tamto jest "ich", ważniejsze że tamci zbijają kokosy a nam biednym zawsze "wiatr w oczy", itd. itp. ... Wszędzie lepiej gdzie nas nie ma, więc trzeba to "lepiej" zniszczyć. Czyli wyrównać w dół.
To chyba jakaś pozostałość po socjaliźmie, albo co? Zawsze trzeba z kimś konkurować, walczyć. Wiec zawsze będziemy mieli "lepsze" i "gorsze" fora, lepsze i gorsze motocykle, lepsze i gorsze samochody itd. ... A jak nie ma z kim to trzeba sobie tego wroga stworzyć i urządzić wojnę, choćby forumową.
PS. Pocik coś dla ciebie Odnalazł się zaginiony mail, w spamie był |
_________________ www.Stacje Benzynowe.pl - znajdź tanią stacje
 |
|
|
|
 |
pogan

Motocykl: Yamaha Vmax, HD Electra
Imię: Mariusz
|
Wysłany: 2011-02-05, 09:16
|
|
|
| a mnie koło dyndola lata tamto forum. jestem na tym własciwym i nie rozumiem ludzi którzy sa tam i tu jak Winnetou... |
_________________ Support The Best
Route 18
Fuck The Rest |
|
|
|
 |
Kedzior1994
Motocykl: Yamaha TZR 125 4DL Belgarda RR
Imię: Patryk
|
Wysłany: 2011-02-05, 09:36