|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Film dokumentalny o wyspie Man |
| Autor |
Wiadomość |
ArturS

Motocykl: XT600 Téréféré
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-04-12, 08:20
|
|
|
Byłem na tym w kinie, nie bardzo wiedząc na co się piszę, bo dwie godziny przed seansem kumpel mnie wyciągnął . Nie czytałem wcześniej czy to dokument, czy może jakaś wypaśna kamerka zamontowana na motku, czy inna cholera. Podświadomie spodziewałem się chyba tego drugiego, bo jak tylko usłyszałem "wyścig na wyspie Man", to w głowie zaroiło się od wcześniej oglądanych filmów na YT. W dodatku nie byłem wcześniej na żadnym 3D, więc w ogóle się spodziewałem fajerwerków. A tu co? Zwykły dokument, jakaś "wychodząca" z ekranu szafa z kluczami, czy kubek kawy Nie powiem żeby to zupełnie do du..y było, ale nie tylko ja wychodziłem z kina nieco zawiedziony Tak to jest jak się nie wie o czym to. Jak dla mnie ten "film" bardziej się nadaje na kanał Discovery niż do kina |
| Ostatnio zmieniony przez ArturS 2012-04-12, 08:21, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-04-14, 00:32
|
|
|
oglądałem dobry film polecam |
|
|
|
 |
Ice man

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2012-04-14, 00:33
|
|
|
| ja wole na kompie niz w kinie |
_________________ STRZEMIESZYCE - DZIWKI SZAMPAN STRZELANINY
 |
|
|
|
 |
maru

Motocykl: Gsf 1250 SA Bandit
Imię: Marek
|
Wysłany: 2012-04-14, 19:52
|
|
|
| Ice man napisał/a: | | ja wole na kompie niz w kinie |
zawsze można żyć w nieswiadomości
a ja się kilka lat temu dobrze zaopatrzyłem i mam w domu lepiej niż w kinie... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |