|
"Dziecko czy motocykl" (by onet.pl) |
| Autor |
Wiadomość |
DAVID87
Wesoły masorz

Motocykl: VFR800 V-TEC /CBR XX1100
Imię: DAWID
Wiek: 38 Dołączył: 16 Gru 2010 Posty: 171 Skąd: okol.Rybnik
|
|
|
|
 |
Pajdor

Motocykl: Fazer 600
Imię: Krzysztof
|
Wysłany: 2011-01-27, 10:55
|
|
|
| Dzisiaj rano jechałem do pracy i w radiu słyszałem właśnie o tej ankiecie - i informacja która była w radiu (powołali ię na to samo źródło) była zupełnie inaczej przekazana, normalnie się roześmiałem jak można zmanipulować ta samą informację przekazując coś zupełnie innego. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-01-27, 11:29 Re: "Dziecko czy motocykl" (by onet.pl)
|
|
|
| swistak napisał/a: | | benzin napisał/a: |
Jeżeli motocykliści mieliby wybierać między maszyną a nowo narodzonym dzieckiem, 79 proc. mężczyzn opowiedziałoby się za jednośladem. |
Taa Ciekawe...
Ale zjeb... |
z 10 lat temu spotkałem przypadkiem kumpla, z którym nie widziałem się poprzednie 10 lat, a wczesniej widywalismy sie prawie codziennie. zaczeło sie od głupiego "co słychać?", no to ja mówie co u mnie słychać, ożeniłem sie, otworzyłem firmę, urodziła mi sie córka, a ostatnio urodził mi się syn.... on na wszystko odpowiadał "mhm...mhm". no to ja pytam : "a co u ciebie słychać?" .... a on przejęty "KUPIŁEM SOBIE HARLEYA!!!" |
|
|
|
 |
Hajabuza

Motocykl: Widmo
Imię: Justyna
|
Wysłany: 2011-01-27, 11:55 Re: "Dziecko czy motocykl" (by onet.pl)
|
|
|
| zenoo napisał/a: |
"KUPIŁEM SOBIE HARLEYA!!!" |
może to kwestia priorytetów?:) |
_________________ Podziwiam tego, kto zaprojektował mój życiorys. Gratuluję wyobraźni! |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2011-01-27, 13:08
|
|
|
to wszystko można zajebiście połączyć , z niczego nie trzeba rezygnować , nie trzeba dokonywać żadnych radykalnych wyborów . Ja mam żonę , dwie córy , 6 kotów , 2 psy , rybkę , jestem w trakcie kupowania domu i dodatkowo lubię się szwendać po świecie , a to wszystko kosztuje . Ale z motocykla nie zrezygnuję nigdy , nawet jak nie będzie co wpierda*ać , bo to jest lekarstwo na wszystko . Najbardziej i szczerze mi żal gości którym żony wpieprzyły do głów , że teraz to już dorośnij bo masz żonę i dziecko i teraz to motocykl należy spieniężyć żeby kupić jakiś durny wózek czy pralkę . Widziałem to masę razy i widziałem jak tym facetom schodził luft z ciała i stawali się zwyczajnymi cegłami w ścianie . NIE RÓBCIE TEGO małolaty ! Nie sprzedawajcie motocykli jak wam babsko zasapie |
|
 |
YGH
Motocykl: CerBeR F3 '96
Imię: Jaco
|
Wysłany: 2011-01-27, 13:12
|
|
|
| giemul napisał/a: | | NIE RÓBCIE TEGO małolaty ! Nie sprzedawajcie motocykli jak wam babsko zasapie |
No wreszcie ktoś normalnie gada!
co do ankiety - dzisiaj radio Zet zrobilo na fb coś podobnego. Tylko temat tyczy się dziecko i emerytura. Looknijcie sami - http://www.facebook.com/r...106498416092224
...większość młodych ludzi po prostu nie chce dzieci bo ich nie stać. Jak w tym kraju można mieć dzieci, dom, rodzinę jak wszystko jest w cholerę drogie, a wszędzie dają tylko najniższą krajową. |
|
|
|
 |
Pajdor

Motocykl: Fazer 600
Imię: Krzysztof
|
Wysłany: 2011-01-27, 15:19
|
|
|
| giemul napisał/a: | to wszystko można zajebiście połączyć , z niczego nie trzeba rezygnować , nie trzeba dokonywać żadnych radykalnych wyborów . Ja mam żonę , dwie córy , 6 kotów , 2 psy , rybkę , jestem w trakcie kupowania domu i dodatkowo lubię się szwendać po świecie , a to wszystko kosztuje . Ale z motocykla nie zrezygnuję nigdy , nawet jak nie będzie co wpierda*ać , bo to jest lekarstwo na wszystko . Najbardziej i szczerze mi żal gości którym żony wpieprzyły do głów , że teraz to już dorośnij bo masz żonę i dziecko i teraz to motocykl należy spieniężyć żeby kupić jakiś durny wózek czy pralkę . Widziałem to masę razy i widziałem jak tym facetom schodził luft z ciała i stawali się zwyczajnymi cegłami w ścianie . NIE RÓBCIE TEGO małolaty ! Nie sprzedawajcie motocykli jak wam babsko zasapie |
Taki demot był kiedyś - kazała mi wybierać, teraz za nią tęsknię : )
co do twojego postu zajebiscie przykre to jest - ale niestety prawdziwe aczkolwiek nie szkoda mi takich ludzi bo sami sobie pozwolili wejść na głowę, papucie i pantoflarze, a żony z reguły nieźle wyćwiczone cwaniackie babsztyle : ))))))))) |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-01-27, 15:44
|
|
|
| giemul napisał/a: | Nie sprzedawajcie motocykli jak wam babsko zasapie |
Z piąchy sypnąć trzeba wtedy na opamiętanie. |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2011-01-27, 17:56
|
|
|
| Brosik napisał/a: |
kolesiowi czy babie ? |
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-01-27, 18:20
|
|
|
| Oczywiste że babie. |
|
|
|
 |
giemul

|
Wysłany: 2011-01-27, 18:21
|
|
|
| obawiam się że czasem to jednak facetowi trzeba by na spamiętanie z liścia pociągnąć |
|
 |
Ice man

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2011-01-27, 18:21
|
|
|
| Brosik napisał/a: | | giemul napisał/a: | Nie sprzedawajcie motocykli jak wam babsko zasapie |
Z piachy bedą sniaki i slady rajtuza nz piaskiem nie zostawia sladu a ciagnie jak ja pierdole |
|
|
|
 |
GrzegozBB

Motocykl: Inazuma
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2011-01-27, 19:39
|
|
|
Lelum Polelum Giemul prasłowiańska mądrość przez Ciebie przemawia - cyt "Najbardziej i szczerze mi żal gości którym żony wpieprzyły do głów , że teraz to już dorośnij bo masz żonę i dziecko i teraz to motocykl należy spieniężyć żeby kupić jakiś durny wózek czy pralkę . Widziałem to masę razy i widziałem jak tym facetom schodził luft z ciała i stawali się zwyczajnymi cegłami w ścianie " |
_________________ Chory na motory. |
|
|
|
 |
małpka

Motocykl: ...
Imię: ....
|
Wysłany: 2011-01-27, 20:00
|
|
|
| giemul napisał/a: | | obawiam się że czasem to jednak facetowi trzeba by na spamiętanie z liścia pociągnąć |
oj tak!! |
|
|
|
 |
swistak
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
|
Wysłany: 2011-01-27, 20:47
|
|
|
| mała* napisał/a: | Drodzy panowie.
Byłam pewna że bardziej zbulwersuje was fakt, że kobiety zamiast rodzić i wychowywać dzieciaki w ciepłym domku, piorąc skarpetki swojego starego i podsuwając mu obiadki pod nos, wolą polatać na moto, ale widzę, że jednak nie wszystko stracone
Widać my motocyklistki nie jesteśmy takie złe |
A ja wole nic nie robić spać,jeść,ruchać,ćpać,i pić.Ale wszystko co dobre to o dupę trzasnąć.Ale regułka nie dotyczy motonga Obowiązki i w zdrowo psychiczne podejście do życia wystarczy.
Każdemu z nas nie jest łatwo i da sie to pogodzić z dzieciakami co mam ich już parę ale to co tam piszą to jakiś bulshitt
A Wy motocyklistki nie jesteście takie złe
ps.znam chyba ze całe dwie |
_________________ A swistak siedzi....
Swistak już nie siedzi ....!!!!
Swistak już "CENZURA" !!:) Woohhhaaa
http://www.motorybnik.pun.pl
przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale
 |
|
|
|