|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Części na firme |
| Autor |
Wiadomość |
kamol
Motocykl: Brak
Imię: Dawid
|
Wysłany: 2010-11-16, 21:22 Części na firme
|
|
|
Chciałem sie dowiedziec czy ktos z was wie czy gdzies w okolicach znajduje sie jakas firma co sprzedaje czesci motocyklowe na firme chodzi głownie o cylinder:)
Pytam bo ostatnio coś gdzies od kogos usłyszałem ze taka firma jest podobno w Czeladzi ale nic wiecej nie wiem
PzdR |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2010-11-16, 21:27
|
|
|
inter-cars wystawia faktury, jeśli o to Ci chodzi , każdy, ale czy mają cylindry? zadzwon to się dowiesz |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-16, 22:35
|
|
|
nie wiem za bardzo o co chodzi bo pytanie jest konkretnie bez sensu ale każda legalna firma sprzedaje części na fakture (albo paragon dla osoby prywatnej) , jeśli ty prowadzisz firmę i masz na stanie firmy motocykl to dostaniesz fakturę na częsci, która rozliczysz sobie w firmie.
http://www.firmy.net/czes...we,slaskie.html
chyba ze kupujesz od Józka z garażu |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2010-11-16, 22:42
|
|
|
| Nawet od Józka z garażu dostaniesz papier jak trzeba bo Józek pójdzie do znajomego Mietka co ma firmę Mietek wystawi papier potem razem z Józkiem wypiją flachę za fatygę i temat załatwiony. |
|
|
|
 |
giemul

Motocykl: najlepszy na forum
Imię: NEO
|
Wysłany: 2010-11-17, 04:09
|
|
|
| Młodemu Tata kupi garnek ale chce na to papier . Co się tak dziwicie że chopok nie wie że faktura to norma , ma jeszcze czas na takie duperele . A poza tym jak tata ma byznesa to chopok wie że bez faktury się kręci lepsze lody więc się zabezpiecza , i pisze że teraz ją chce . |
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-11-18, 13:47
|
|
|
| giemul napisał/a: | | Młodemu Tata kupi garnek ale chce na to papier . Co się tak dziwicie że chopok nie wie że faktura to norma , ma jeszcze czas na takie duperele . A poza tym jak tata ma byznesa to chopok wie że bez faktury się kręci lepsze lody więc się zabezpiecza , i pisze że teraz ją chce . |
giemul wszystko prawda, jesli jest jak piszesz, ale takie rzeczy to mu ojciec powinien wyjaśnic chyba.
tak to jakies zabłakane dziadostwo ze skarbówki tu zajrzy i jeszcze chlopaka zamkną razem z ojcem, ze okradają skarb panstwa |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |