|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Co bys zrobił takiemu złotówie ? |
| Autor |
Wiadomość |
SKURA

Motocykl: LEGENDY PRL
Imię: ADAM
|
Wysłany: 2011-09-28, 21:35
|
|
|
Oby ten taxiarz na mnie nie trafil :-):P
a lusterka sa po to aby w nie zerkac temat jest co prawda dlugi i szeroki ale co mi sie wydaje ze zrobil to specjalnie |
_________________ Facebok-AJS Dabrowa gornicza
REGULACJE ZAWORÓW,REGULACJE GAŻNIKÓW,SYNCHRONIZACJA GAZNIKOW,WYMIANA PLYNÓW,FILTRÓW,
Oraz inne rzeczy serwisowe.....ZAPRASZAM
 |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 111 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-09-28, 21:40
|
|
|
| no i z bagażnika już drewno wyciągał, żeby gościa dojebać jeszcze, tak jak mówisz. |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-09-28, 21:45
|
|
|
| A mi się wydaje, że to taki sam ślimak jak ten co mi wymusił. Niektórzy są po prostu nieżywce takie. |
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 38 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2011-09-29, 11:08
|
|
|
| kto ? czak noris ? |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-09-29, 12:48
|
|
|
| nope! Chuck Testa! |
|
|
|
 |
kiler600r

Motocykl: DL1000/Blackbird
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2011-10-14, 16:21
|
|
|
bagaznik otwieral po to zeby jak już sciagnie motonite to go od razu do bagaznika wciepnac i wywiesc do lasu
a tak na powaznie, trzeba być swiadomym ze jak mijasz pojazd stojacy np w korku to moze ktorys gamon otworzyc drzwi. Sam mialem podobna sytuacje w beskidach, bylo wahadlo, sznur aut to jade powoli w okolicy osi jezdni na przodek kolejki i nagle jeden z pasazerów tylnej kanapy w osobowce postanowil wyjsc. Ten to nawet nie mial jak spojrzec w lusterko. Minalem te drzwi na milimetry.
Można powiedziec, ze jebany puszkarz ma patrzec w lusterka, z drugiej strony jak wyprzedzasz to musisz zachowac bezpieczny odstep. Długo można by sie spierac co kto powinien itd tylko co to da? P
rzeciskajac sie w korku trzeba byc przygotowanym na takie sytuacje, bo jak nie to moze sie zdazyc buba i nic ci z tego ze nie twoja wina |
|
|
|
 |
greenmack

Motocykl: rower
Imię: maciek
|
Wysłany: 2011-10-14, 16:56
|
|
|
| kiler dokladnie tak jak mowisz, myslenie trzeba miec caly czas na ON bo na kazdym cmentarzu jest alejka gdzie leżą ci co mieli pierwszenstwo. |
_________________ http://www.dwagary.pl/ |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |