|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Triumph Daytona 675 |
| Autor |
Wiadomość |
kamilynwa
Motocykl: GS500
Imię: Kamil
|
Wysłany: 2016-11-21, 20:39 Triumph Daytona 675
|
|
|
Witam , szukam informacji na temat tego motocykla , czy warto go kupić ? wady , zalety , może ktoś go ma na forum i się podzieli opinią na jego temat. Z wyglądu dla mnie bajka , a jak silnik ? Aktualnie jeżdże gsrem 600 i mam chrapkę na Triumpha |
|
|
|
 |
elemeledudek

Motocykl: Tiger 800
Imię: Marcin
Wiek: 50 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1083 Skąd: Sosnowiec/Katowice
|
Wysłany: 2016-12-02, 08:42
|
|
|
Nie wiem jakiś ty wielki, ale kilka lat temu usiadłam sobie na czymś takim i nie różniło sie to wiele po względem gabarytów od tych bujanych zabawek w wesołym miasteczku.
Co do konkretniejszej odpowiedzi na to pytanie to nie liczyłbym na wiele. Te kilka osób które tu jeszcze czasem wchodzą raczej nie latają tym sprzętem.......jak sie nie mylę. |
_________________ www.wykrojnikus.pl |
|
|
|
 |
Luku

Motocykl: ZX6R
Imię: Lucek
|
Wysłany: 2016-12-19, 17:20
|
|
|
| Miałem okazje polatać na torze Daytoną 675 i jak dla mnie rewelacja, 3 gary robią swoje. Zresztą w UK większość pucharów wygrywają właśnie zawodnicy na Daytonach więc to mówi samo za siebie... Pod względem bezawaryjności i eksploatacji nie mam doświadczenia, ale to w końcu Triumph. O ile egzemplarz będzie zadbany to myślę, że można brać w ciemno. |
_________________ http://www.sklep.2befast.pl - części i akcesoria motocyklowe |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |