Przesunięty przez: Karolina 2012-10-18, 22:56 |
Parada weselna 1.09.2012 14:00 Katowice/Będzin M1 !!! |
| Autor |
Wiadomość |
rhazz

Motocykl: FZS 600
Imię: Bartek
|
Wysłany: 2012-08-27, 12:45 Parada weselna 1.09.2012 14:00 Katowice/Będzin M1 !!!
|
|
|
Witam Was Serdecznie!
Jako, że moja najlepsza przyjaciółka jest zapaloną motocyklistką (co prawda na gs 500 ) to wiem, że gdyby zobaczyła kilka motocykli pod kościołem robiące hałas to posikałaby się pewnie ze szczęścia!
Dlatego prośba:
Każdy kto ma czas i ochotę w sobotę o 14 - zapraszam pod kościół św. Faustyny (osiedle syberka przy M1 dla wtajemniczonych). Chodzi o to żeby trochę pohałasować i później poprowadzić parę młodą na salę jakieś 3-4km.
Dla każdego hałaśliwego oczywiście przewidziana buteleczka Chociaż nie do picia na miejscu
Ja niestety BĘDĘ - w garniturze więc nie pomogę, ale mam nadzieję że znajdzie się paru tych znudzonych w sobotę rano
W razie pytań lub chęci przyjazdu proszę wpisujcie się żeby był ogląd jaka duża będzie ekipa |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-27, 13:18
|
|
|
Q2 następni te parady się stały coś bardzo modne niedługo to nędzę standard jak rzucanie bukietem Powaliło ludzi Może by zrobić interes i założyć biuro gdzie się wynajmuje motocyklistów na różne okazje Admin pomyśl o tym....;)
Lepiej żeby panna młoda się nie posikała bo szkda białej sukni plamy mogą nie zejść |
|
|
|
 |
elemeledudek

Motocykl: Tiger 800
Imię: Marcin
Wiek: 50 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1083 Skąd: Sosnowiec/Katowice
|
Wysłany: 2012-08-27, 14:02
|
|
|
| magik, ale czego się ciskasz? Skoro wychodzi za mąż motocyklistka to chyba naturalne że motocykliści są mile widziani. W czym widzisz problem? |
_________________ www.wykrojnikus.pl |
| Ostatnio zmieniony przez elemeledudek 2012-08-27, 14:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Largo
Laluś - Czaruś

Motocykl: Virusia & Halynka
|
Wysłany: 2012-08-27, 14:02
|
|
|
magik, co sie chłopaka czepiasz, żal Ci pośladki ściska??
Dał informację kto będzie chciał to przyjedzie |
_________________ "Speeding. No one thinks big of you"
"Si vis pacem para bellum" |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-27, 14:10
|
|
|
ja się ciskam nawet nie zacząłem porostu mnie bawi ta Q-ewska moda na parady ślubne z motocyklistami Nikt nigdzie nie był nie jeździł nie zna ludzi ale na miesiąc przed ślubem szuka ludzi na obstawę po wszystkich forach
Zresztą nie mój cyrk nie moje małpy tylko coraz bardziej śmiać mi się chce z tych co za flachę jeżdżą na obstawy.
| elemeledudek napisał/a: | | Skoro wychodzi za mąż motocyklistka to chyba naturalne że motocykliści są mile widziani. | chyba miałeś na myśli motocyklistka Tak to raczej paradę robia znajomi a nie ludzie z łapanki przynajmniej tak kiedyś bywało, a teraz motocykliści potrzebni na panieński na wesele na chrzciny przyjedźcie ludzie dostaniecie po flaszeczce Chodźcie alkoholicy
no bo przecież motocyklista/ka bierze ślub; urodził sie mały motocyklista to eskorta ze szpitala do domu; mały motocyklista ma roczek to parada uczcijmy to; itd itp
i nie ciskam się nawet krzyż z 2 kółkami im na drogę ale po prostu patrząc na to z boku to jest śmieszne a nawet już żałosne |
| Ostatnio zmieniony przez magik 2012-08-27, 14:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
elemeledudek

Motocykl: Tiger 800
Imię: Marcin
Wiek: 50 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1083 Skąd: Sosnowiec/Katowice
|
Wysłany: 2012-08-27, 14:17
|
|
|
Ja jednak obstaję przy swoim że sie ciskasz i demonizujesz.
A w ogóle to powyłączaj te gify bo mi komputer zamula |
_________________ www.wykrojnikus.pl |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-27, 14:20
|
|
|
| elemeledudek napisał/a: | A w ogóle to powyłączaj te gify bo mi komputer zamula | to kup szybszy bo nawet moja komórka nie ma z tym problemu hehe
i uważaj jak sobie chcesz ja wyraziłem swoją opinie autora tematu moge przeprosić tylko że w jego temacie a nie w innym ale po prostu tym tematem miarka sie przebrała.......
Te wszystkie i podobne tematy przypominaja mi szukanie znajomych na NK czy FB Masz znajomych motocyklistów jak chca to niech Ci zorganizują a nie obcych ludzi sie prosić
To tak jak bym napisał ludzie przyjedźcie dostaniecie po 0,5 na twarz bo moja siostra bierze ślub i bardzo lubi motocykle a ja jestem motocyklistą PARANOJA
to jak by samochodziarze sobie takie coś robili choćie wytargamy wszystkie auta z "kajtków" bo nasz chłopak sie żeni Nie widziałem takeigo motywu jeszcze Poza kawalerskimi ale w końcu to kumple i nikt nikogo przez neta nie ściągał
Nic koniec OT z mojej strony |
| Ostatnio zmieniony przez magik 2012-08-27, 14:25, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
rhazz

Motocykl: FZS 600
|
Wysłany: 2012-08-27, 14:26
|
|
|
| magik napisał/a: | ja się ciskam nawet nie zacząłem porostu mnie bawi ta Q-ewska moda na parady ślubne z motocyklistami Nikt nigdzie nie był nie jeździł nie zna ludzi ale na miesiąc przed ślubem szuka ludzi na obstawę po wszystkich forach
Zresztą nie mój cyrk nie moje małpy tylko coraz bardziej śmiać mi się chce z tych co za flachę jeżdżą na obstawy.
| elemeledudek napisał/a: | | Skoro wychodzi za mąż motocyklistka to chyba naturalne że motocykliści są mile widziani. | chyba miałeś na myśli motocyklistka Tak to raczej paradę robia znajomi a nie ludzie z łapanki przynajmniej tak kiedyś bywało, a teraz motocykliści potrzebni na panieński na wesele na chrzciny przyjedźcie ludzie dostaniecie po flaszeczce Chodźcie alkoholicy
no bo przecież motocyklista/ka bierze ślub; urodził sie mały motocyklista to eskorta ze szpitala do domu; mały motocyklista ma roczek to parada uczcijmy to; itd itp
i nie ciskam się nawet krzyż z 2 kółkami im na drogę ale po prostu patrząc na to z boku to jest śmieszne a nawet już żałosne |
Nie chce mi się dyskutować na ten temat. Nie podobają Ci się takie akcje to po prostu się nie udzielaj. Ja wiem, że hejterstwo jest w modzie ostatnimi czasy.
Chcemy, żeby było głośno i wesoło. Jest nas tylko 8-9 z naszej ekipy więc staram się poszukać chętnych na ŚFM bo mamy blisko i może ktoś poświęci tą 1h na to żeby Państwo Młodzi (oboje motocykliści) mieli uśmiechnięte mordki
A co do Twoich słów "nigdzie nie jeździł nigdzie nie był"...żal i smutek mnie tylko ogarnia ;]
I bardzo proszę o nie robienie syfu i pozostawienie sobie "swojego zdania" w swoim domu. Mam nadzieję, że znajdą się chętni, którzy pomogą zrobić nam trochę hałasu |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-27, 14:28
|
|
|
| rhazz napisał/a: | I bardzo proszę o nie robienie syfu i pozostawienie sobie "swojego zdania" w swoim domu. Mam nadzieję, że znajdą się chętni, którzy pomogą zrobić nam trochę hałasu | Pisz do Crisa on jeździ wszędzie gdzie się da |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2012-08-27, 14:39
|
|
|
| Magik ODPIERDOL TY SIE ODE MNIE jak chcesz sobie kimś mordę wycierac to zrób sobie zdjęcie albo stan przed lustrem. Chuj Ci do tego gdzie i do kogo jeżdżę. |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-27, 14:56
|
|
|
| Cris napisał/a: | | ODPIERDOL TY SIE ODE MNIE | Nie irytuj sie tak chłopie bo Ci żyłka pójdzie i nie krzycz do mnie mam dobry słuch |
|
|
|
 |
Karolina
Moderator

Motocykl: Brak
Imię: Karolina
|
Wysłany: 2012-08-27, 15:55
|
|
|
| Jeśli się nie uspokoicie polecą dalsze krechy |
_________________ Ryk silnika - me serce w jego rytm tyka |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
wasiu

Motocykl: XJ 600n
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-08-28, 10:17
|
|
|
Zgadzam się z przedmówcami,
Magik- po co Twoje wywody. Nie lubisz pudelka czy faktu- nie czytasz. Nie interesują Cię seriale- nie oglądasz. Nie lubisz disco polo - nie sluchaj. I na koniec, nie chcesz uczestniczyć w akcjach tego typu- nie uczestnicz i nie komentuj wyboru innych.
Proste zasady powodują, że nie podnosimy sobie wzajemnie ciśnienia.
Na koniec- jeśli moje moto będzie sprawne (jest właśnie u Adasia na serwisie) to możliwe że wpadnę na obstawę
PS Cris, nie denerwuj się tak na chłopa, (...) głupoty to po co to komentować, nerwów nie szkoda ? |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2012-08-28, 11:03
|
|
|
| Mysle ze nie ma co dalej komentować. Czasami każdemu z nas przydaje się "mocne słowo". |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
|
|