|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Wyjazd 2014 |
| Autor |
Wiadomość |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-09-26, 19:49 Wyjazd 2014
|
|
|
| Planuje ktoś cos dalszego na 2014 rok między czerwcem a sierpniem? |
|
|
|
 |
ArturS

Motocykl: XT600 Téréféré
Imię: Artur
|
Wysłany: 2013-09-26, 20:49
|
|
|
Tylko co to jest te "dalsze"? Bo czytając fotorelacje na FAT, czy advrider, odnoszę wrażenie, że trip po Bałkanach to zwykły wyskok za miedzę, ot tak, bo się wolne trafiło No i plany planami, a życie po swojemu W tym roku jedynym pewniakiem miała być Czarnogóra i Albania, a się wszystko posypało Na otarcie łez poleciałem na Rumunię. W przyszłym roku plan na luty Maroko, na wakacje leniwa Rumunia lub Bałkany, jeśli w RO pogoda się zesra. |
|
 |
oleksir
Motocykl: YAMAHA ROYAL STAR VENTURE
Imię: Aleksander
Wiek: 57 Dołączył: 01 Lip 2011 Posty: 106 Skąd: Piekary Śląskie
|
Wysłany: 2013-09-30, 21:08
|
|
|
| Zero planów ja planowałem pierwszy dalszy wypad z żonką fajnie szło aż się posrało w końcu na jeden motocykl sami , wylądowaliśmy na Węgrzech bo dalej samemu ciężko się pchać co paczka to paczka ,w przyszłym roku wracam do korzeni (mazury) planowanie to choroba planujesz se pierdnąć a się posrasz |
|
|
|
 |
piter1600
Motocykl: HD
Imię: PIOTR
|
Wysłany: 2013-09-30, 23:31
|
|
|
| Bałkany przejechane z pięć razy,w tym roku była Sycylia,a za rok....może Hiszpania. |
|
 |
Janusz
JanuszW
Motocykl: ROAD STAR
Imię: Janusz
|
Wysłany: 2013-10-20, 08:58
|
|
|
Szykuję się na Gruzję, Armenię może w maju (choć nie wiem jak wtedy z pogodą - generalnie wtedy najbardziej mokro) a czopperem może być ciężko. Ale może być jak pisał oleksir z planowaniem :-)
Sam nie polecę, jak znajdę takiego drugiego - pewnie ... |
|
|
|
 |
kryspin
Motocykl: honda NTV deauville
Imię: krzysztof
Wiek: 61 Dołączył: 18 Sie 2012 Posty: 85 Skąd: radzionków
|
Wysłany: 2013-10-25, 20:27
|
|
|
oleksir, wiesz tak to jest człowiek planuje i chetnych w styczniu , lutym 15-stu a jak przyjdzie 2 tygodnie do wyjazdu i czas sie dogadac gdzie spotkanie i td. to juz człowiek zostaje sam a samemu wiesz jak jest kicha pchac sie za daleko w swiat i filozofia jest taka planuj wyjazd a jak ktoś sie dołonczy to miło a jak nie to nie bedziesz rozczarowany Ja mam jeszcze 2 takich motonitów z ktorymi jakos da sie zgadac i nie wypadaja planujemy w przyszłym roku na tak zawana mojówke wyjazd na krym majówka ma trwac 14 dni wiec moze ktos by maił zyczenie sie podpiac ? pozdrawiam |
_________________ kryspin |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-04-06, 14:49
|
|
|
No więc sa dwie daty wyjazdu, albo 21 lipiec albo 18 sierpień. Do potwierdzenia w okolicach maja.
Kierunek jeden ale w sumie dwie możliwości. Albo cała Chorwacja do objechania az do zatoki Kotorskiej albo dojazd do Grecji. Termin 12-14 dni.
W Chorwacji byłem wiec nie potrzebuje jakiś instrukcji ale mam obawy co do Albani i Grecji. na co zwracać uwage? Jakieś zielone karty do Albani Grecji?
[ Dodano: 2014-04-07, 19:14 ]
no więc potwierdzam juz wyjazd miedzy 16 a 18 sierpnia |
| Ostatnio zmieniony przez Wydra 2014-04-06, 14:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
piter1600
Motocykl: HD
Imię: PIOTR
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |