|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
PROJEKT MotoANKARA |
| Autor |
Wiadomość |
singer
Motocykl: TDM900/DRZ400E
Imię: Radek
|
Wysłany: 2012-09-19, 12:01 PROJEKT MotoANKARA
|
|
|
| Kod: | | zwrócono mi uwagę że nie w tym dziale wkleiłem wcześniej ten temat - poprawiam się :-) |
W tym roku dane nam było zjechać mały kawałek Europy i kilkaset metrów Azjii :lol: , dla ciekawych relacja z wypadu na moto do Turcji ]:->
oto link do relacji ( w wersji oficjalnej :/ )
http://motowyprawa.eu/?page_id=98
Może kogoś zainspiruje do planowania podobnego wypadu
A wogóle to polecam każdemu rumunię i dwie świetne Trasy motocyklowe Translapinę i Transfogarską . Nie jest to koniec świata ale w Polsce tego nie zobaczysz |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-19, 13:01
|
|
|
dobre .
a co w Bułgarii sie działo? jakieś plaże mijaliscie? |
|
|
|
 |
PiotrAs

Motocykl: Viaadro-ale nie na długo
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-09-19, 19:53
|
|
|
| singer napisał/a: | | A wogóle to polecam każdemu rumunię i dwie świetne Trasy motocyklowe Translapinę i Transfogarską |
A ja jestem innego zdania, transalpina straciła swój urok po całkowitym jej wyasfaltowaniu-szkoda |
| Ostatnio zmieniony przez PiotrAs 2012-09-19, 20:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kriss kross

Motocykl: suzi intruder vzr 1800 m109r
Imię: kris
Wiek: 57 Dołączył: 10 Cze 2010 Posty: 97 Skąd: bielsko biaÂła
|
Wysłany: 2012-09-20, 08:16
|
|
|
| PiotrAs napisał/a: | | singer napisał/a: | | A wogóle to polecam każdemu rumunię i dwie świetne Trasy motocyklowe Translapinę i Transfogarską |
A ja jestem innego zdania, transalpina straciła swój urok po całkowitym jej wyasfaltowaniu-szkoda |
jak by nie wyasfaltowali to bym tam swoja ciężarówka nie wjechał..;) |
|
|
|
 |
singer
|
Wysłany: 2012-09-20, 10:43
|
|
|
heheh no i tu się nasuwa odwieczny spór typu " co jest lepsze Honda - Yamaha a może Suzuki ? "
nie ma jednoznacznej odpowiedzi .
W tym roku byłem w Rumuni szosą , przezajebisty wypad , ale po drodze mijaliśmy grupy maszyn enduro obutych w opony terenowe , upierdzielonych w błocie jak trzeba .Więc chyba wszystkiego nie zaasfaltowali
Nie ukrywam że chodzi za mną plan wyjazdu w terejony OFFem |
|
|
|
 |
Borsuk

Motocykl: był Honda NT700 Deauville
Imię: Bogdan
|
Wysłany: 2012-09-20, 11:24
|
|
|
| singer napisał/a: | Więc chyba wszystkiego nie zaasfaltowali |
Wszystkiego - nie ale Transalpinę - tak
[ Dodano: 2012-09-20, 11:30 ]
| kriss kross napisał/a: | | jak by nie wyasfaltowali to bym tam swoja ciężarówka nie wjechał..;) |
I właśnie przez te "ciężarówki" , oraz blokujące wszystko puszki i porozstawiane stragany straciła swój urok |
_________________ A gdzie byłem i co widziałem, link ten Wam opowie |
|
|
|
 |
ArturS

Motocykl: XT600 Téréféré
Imię: Artur
|
Wysłany: 2012-09-20, 14:56
|
|
|
Niestety są już sygnały, że motocyklistów wyganiają z lasów i parków narodowych. Prawnie zapewne nigdy nie można było tak jeździć, ale nikt się nie czepiał. Wracając do Transalpiny, to z chęcią bym kiedyś zaliczył wraz z kilkoma innymi "standardami", ale we wrześniu, kiedy ruch turystyczny zamiera. A jak OFF, to ponoć północna Rumunia przyjemniejsza. Na południu jeszcze nie byłem |
|
 |
Waldi59
Motocykl: dwa nakedy
Imię: Waldemar
|
Wysłany: 2012-10-10, 21:57
|
|
|
Przeczytałem od początku do końca, fotki też super i przyszła mi chęć na podobny wyjazd tylko ja już po 150 km usiedzieć na moto nie mogę |
|
|
|
 |
singer
|
Wysłany: 2012-11-01, 23:24
|
|
|
Gdy zimno za oknem i nawet podłubać przy moto w garażu niezbyt przyjemnie- przedstawiam relację filmową w pigułce, z wypadu motocyklami do Turcji . Całość PROJEKTU pod patronatem Przygody , Wyzwania i 4-BIKERa oczywiście ;-)
głośniki na full i na pół godziny można odjechać :-)
http://www.youtube.com/wa...d&v=fiO5dSyefQM |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |