|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Chorwacja-Wrzesień 2013 |
| Autor |
Wiadomość |
RYCHU79
Motocykl: SUZUKI BANDIT 1250S
Imię: RAFAŁ
|
Wysłany: 2013-08-08, 21:49 Chorwacja-Wrzesień 2013
|
|
|
Witam
Propozycja dla zainteresowanych osób wspólnym wypadem do Chorwacji na 7-8 dni, start 02.09.13.
Moim celem jest wyspa Pag-Novalija lub okolica, druga opcja wyspa Krk-Baśka lub okolica(stawiam na pierwszą opcje)ale wszystko do dogadania- byle blisko morza.
Wycieczka typowo wypoczynkowa można pokrecić sie po okolicy, jeden cały dzień poświecic na plitwickie jeziora(nigdy nie było czasu) do ustalenia na miejscu - elastycznie.
Dojazd planuje na strzała i poświecam na to cały dzien podobnie powrót postoje ile bedzie trzeba bez spiny.Trasa na jedna jak i druga wyspe nie przekracza1000km wszystko autostrady wiec na spokojnie.Jest to koncówka sezonu plazowego wiec nie zamierzam brać namiotu i ustawiam sie na kwatery- nie powinno być problemu .Co do mnie jade Suzuki Bandit 1250S,predkosci raczej przepisowe ,tempo dostosowane do całosci.Ruszam z Prudnika woj.Opolskie przez Czechy , Austrie ,Słowenie -
można startowac razem lub spotkać sie na trasie.Urlop zaklepany moto przygotowane ,od wyjazdu może mnie odwlec jedynie ciężka choroba lub wypadek losowy ale nie planuje
Pozdrawiam
Rafał |
| Ostatnio zmieniony przez RYCHU79 2013-08-08, 21:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
maru

Motocykl: Gsf 1250 SA Bandit
Imię: Marek
|
Wysłany: 2013-08-09, 10:18
|
|
|
Będe obserwował temat, podobne plany chodzą mi po głowie
Jednak niestety jeszcze wszystko w powijakach, głównie temat urlopu. Motongi mamy te same więc chyba dobrze by sie jechało. Z tym, że ja napewno z żonką na plecach |
|
|
|
 |
RYCHU79
Motocykl: SUZUKI BANDIT 1250S
Imię: RAFAŁ
|
Wysłany: 2013-08-09, 10:41
|
|
|
Ok.Ten temat mam też na innych forach wiec licze że uzbiera sie pare osób.Jak bedziesz miał jakies pytania wal śmiało.
[ Dodano: 2013-09-09, 20:53 ]
Pojechali ,wrócili bez strat w ludziach i sprzecie.
Pozdro |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |