|
Plecakowanie |
| Autor |
Wiadomość |
beata [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-07, 23:44
|
|
|
malpka popieram Twoje zdanie a synkowi sie oberwalo za kobiety i za accorda |
|
|
|
 |
małpka

Motocykl: ...
Imię: ....
|
Wysłany: 2011-06-08, 00:00
|
|
|
| zeno napisał/a: | | łomatko, widze ze czas na Aprilie |
Nie ważne czym jeździsz, ważne jak tym jeździsz oraz jakim człowiekiem jesteś!!! |
|
|
|
 |
Reaper
inszallah

Motocykl: Yamamoto 600R
Imię: Przemek
Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2010 Posty: 941 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 2011-06-08, 00:25
|
|
|
a ja dalej nie wiem o co wam chodzi... ja tu mówie o figurach geometrycznych w formie wielokątów a tu sie na mnie jakieś ludzie plują i od zbereźników wyzywają... no szczyt szczytów ...
beata, sory ale nie czuje żeby mi sie oberwało, skoro to wszystko co byłaś wstanie pokazać to bomba...granice mają swoje żarty , no nie rozśmieszaj mnie . Na żartach trzeba sie znać i mieć troche luzu, no ale niestety widze że jesteś napięta jak struna z gitary, może Ci czegoś brakuje np. snu (żebym znowu nikt o podtekstach nie smucił przez pól dnia i 3 strony)?? |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki możesz wsadzić kobiecie między nogi |
|
|
|
 |
accord
Motocykl: Daytona 675
Imię: Janusz
|
Wysłany: 2011-06-08, 00:40
|
|
|
| małpka napisał/a: | eh kto poznal accorda wie ze to super facet |
Małpka
[ Dodano: 2011-06-08, 00:46 ]
Przemo wyluzuj chłopie
z Twoich poprzednich postów wynika że jesteś spoko koleś a tym razem może troche w oczach dziewczyn przegiołeś.
Weź to nas klate i wszystko będzie ok.
Polatamy może razem i wszystko zatrybi
Z drugiej strony nie rozumiem dlaczego wiele osób uważa ten temat za kącik powiedzmy "matrymonialny"
Przecież chodzi o to że każdy motocyklista musi zrobic przerwe.
I to jest zajebista sprawa jak robisz przerwe i masz z kim pogadać a na dodatek ten ktos jest pci odmiennej |
_________________ Zdolny ale leń. |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-08, 00:48
|
|
|
| Przemo napisał/a: | a ja dalej nie wiem o co wam chodzi... ja tu mówie o figurach geometrycznych w formie wielokątów a tu sie na mnie jakieś ludzie plują i od zbereźników wyzywają... no szczyt szczytów ...
|
baby takie są, chcesz zagadać kulturalnie i dowcipnie (sic!) a tutaj jeszcze po mordzie dostaniesz.
nie warto sie starać
[ Dodano: 2011-06-08, 00:50 ]
| accord napisał/a: |
... wiele osób uważa ten temat za kącik powiedzmy "matrymonialny"
|
to jest najlepsze ...
powinny byc jeszcze jakies fotooferty |
|
|
|
 |
accord
|
Wysłany: 2011-06-08, 00:51
|
|
|
| zeno napisał/a: | | Przemo napisał/a: | a ja dalej nie wiem o co wam chodzi... ja tu mówie o figurach geometrycznych w formie wielokątów a tu sie na mnie jakieś ludzie plują i od zbereźników wyzywają... no szczyt szczytów ...
|
baby takie są, chcesz zagadać kulturalnie i dowcipnie (sic!) a tutaj jeszcze po mordzie dostaniesz.
nie warto sie starać |
Warto zeno, warto ale nie za długo |
|
|
|
 |
Reaper
inszallah

|
Wysłany: 2011-06-08, 00:53
|
|
|
accord ja mam tyle luzu, że pół forum bym obdzielił i by jeszcze zostało . Co do latania to ja zawsze chętny i wszędzie ...swoją drogą chciałbym zobaczyć jak to jest "polatać" ze spadochronem |
_________________ Motocykl to największy wibrator jaki możesz wsadzić kobiecie między nogi |
|
|
|
 |
accord
|
Wysłany: 2011-06-08, 00:56
|
|
|
Z innej planety jestem.
Co znaczy ze spadochronem
[ Dodano: 2011-06-08, 00:57 ]
| zeno napisał/a: | | Przemo napisał/a: | a ja dalej nie wiem o co wam chodzi... ja tu mówie o figurach geometrycznych w formie wielokątów a tu sie na mnie jakieś ludzie plują i od zbereźników wyzywają... no szczyt szczytów ...
|
nie warto sie starać
[ Dodano: 2011-06-08, 00:50 ]
| accord napisał/a: |
... wiele osób uważa ten temat za kącik powiedzmy "matrymonialny"
|
to jest najlepsze ...
powinny byc jeszcze jakies fotooferty |
Fotooferty som, ino na starym forum |
|
|
|
 |
Reaper
inszallah

|
Wysłany: 2011-06-08, 01:00
|
|
|
chciałbym poskakać ze spadochronem...w sensie z samolotu |
|
|
|
 |
accord
|
Wysłany: 2011-06-08, 01:03
|
|
|
| Przemo napisał/a: | chciałbym poskakać ze spadochronem...w sensie z samolotu |
To jest nas dwóch.
Jak jeszcze dwóch znajdziemy to może grubszy rabat dostaniemy |
|
|
|
 |
beata [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-08, 01:31
|
|
|
Przemo do zycia podchodze z "jajem" ale nie czuje sie na tyle .......zeby brac udzial w wielokatach w moja strone to nie bylo mile a jezeli nie znasz granice zartow to najpierw dorosnij pozniej pogadamy pasujemy czy nokalt
[ Dodano: 2011-06-08, 01:53 ]
przemo czytajac Twoje posty niewiem czy mam uznac to za komplement czy grozby Jezeli za komplement to milo mi a jezeli za grozby to uwazaj bo sa karalne Konczymy temat? A wiesz ze kocham adrenaline i tez z mila checia poskacze ze spadochronu Robmy to co nas kreci a nie to co nas zlosci dobranoc |
|
|
|
 |
milaaa611
Motocykl: bmw
Imię: Milena
|
Wysłany: 2011-06-08, 05:06
|
|
|
O kurcze widzę, że zrobiło się tu trochę niebezpiecznie. Jeśli chodzi o temat wielokątów to rozumie beatkę. Przemo, spójrz w książkę o geometrii jak ci się wielokąty marzą . Mam nadzieję, że tym postem zakończę ten temat, bo wy tu o bzdurach zamiast o konkretach:) Ja tam bym chętnie z kimś polatała, i tyle... |
|
|
|
 |
robert

Motocykl: Suzuki GSX-R 750 K1
Imię: Robert
|
Wysłany: 2011-06-08, 07:46
|
|
|
a dzis pogoda deko nie na latanie |
|
|
|
 |
Reaper
inszallah

|
Wysłany: 2011-06-08, 08:02
|
|
|
beatajeśli chodzi o groźbe :
| Cytat: | Art. 190. § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2...Treścią groźby musi być zapowiedź popełnienia przestępstwa |
w związku z powyższym nie wydaje mi się abym Ci groził, w którym kolwiek poście ...no i może byśmy to skończyli , nastał nowy dzień, nowe możliwości...jeśli Cie uraziłem to sorka, ludzie mają różne poczucie humoru a o gustach sie nie dyskutuje |
|
|
|
 |
malinka
wolny strzelec

Motocykl: Kruszunka (GSX-R 600 K3)
Imię: Agnieszka
Wiek: 37 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 697 Skąd: SCI - dzikie strony
|
Wysłany: 2011-06-08, 08:05
|
|
|
| robert napisał/a: | a dzis pogoda deko nie na latanie |
oj robert to chyba nagrzeszyłeś :p bo u mnie ładnie i słonecznie a tu egzaminy trzeba pisać :/
A do beatki więcej luzu, faceci musza sobie pogadać |
|
|
|
 |
|
|