Otwarty przez: Zrzęda 2014-04-26, 22:08 |
Niedzielna rundka po okolicy-konkrety |
| Autor |
Wiadomość |
tomkos100
nic dodać...nic ująć...

Motocykl: honda varadero 1000xl sd02
Imię: tomek
Wiek: 52 Dołączył: 23 Kwi 2012 Posty: 119 Skąd: tarnowskie góry
|
Wysłany: 2013-06-18, 22:09
|
|
|
że co , nie ma , czy jest , bo już zgłupiałem , u mnie jest normalnie .... |
|
|
|
 |
Cyber
motofototurysta
Motocykl: Varadero
Imię: Marek
|
Wysłany: 2013-06-19, 08:31
|
|
|
Działa z pierwszego linka, pewnie wcześniej nie dałeś jako galeria publiczna. Drugi link prowadzi do logowania i pokazuje potem moje własne foty |
_________________ Galeria FOTO moto |
|
|
|
 |
tomkos100
nic dodać...nic ująć...

|
Wysłany: 2013-06-20, 19:40
|
|
|
robimy coś w ten weekend , może w niedzielę polatamy rankiem , dajcie znać |
|
|
|
 |
elemeledudek

Motocykl: Tiger 800
Imię: Marcin
Wiek: 50 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 1083 Skąd: Sosnowiec/Katowice
|
Wysłany: 2013-06-21, 08:39
|
|
|
Tomuś, daj Pan spokuj, i tak cię nie będzie.
Tu wszyscy dużo gadają a do jazdy niewielu......pijoki!
Czy ktoś może miałby ochotę na coś konkretniejszego?:
Propozycja trasy.
Ruszylibyśmy o 9.00 czy jakoś tak. Myślę o przyszłym tygodniu raczej, bo w tę niedzielę odpadam. |
_________________ www.wykrojnikus.pl |
|
|
|
 |
sowizdrzal
Turysta DualSport

Motocykl: KTM 1090
Imię: Adam
|
Wysłany: 2013-06-22, 20:18
|
|
|
| elemeledudek napisał/a: | Tomuś, daj Pan spokój, i tak cię nie będzie.
Ruszylibyśmy o 9.00 czy jakoś tak. Myślę o przyszłym tygodniu raczej, bo w tę niedzielę odpadam. |
W tym Kole to podobno niezłe szprychy |
_________________ Sowizdrzał
KTM 1250 6T
W plecaku miał swój cały świat, kamieni kilka, chleb i wina dzban... |
|
|
|
 |
tomkos100
nic dodać...nic ująć...

|
Wysłany: 2013-06-24, 22:28
|
|
|
Byłem w niedzielę w Wałbrzychu na zamku Książ , impreza była cudna , takie jak lubię
[ Dodano: 2013-06-24, 22:32 ]
a i nie chwaliłem się że moto zmieniłem .... teraz turystyka we dwóch ja i młody ...
[ Dodano: 2013-06-24, 22:34 ]
| sowizdrzal napisał/a: | | elemeledudek napisał/a: | Tomuś, daj Pan spokój, i tak cię nie będzie.
W tym Kole to podobno niezłe szprychy |
No i szprych w tych kołach od za.......... |
|
|
|
 |
elemeledudek

|
Wysłany: 2013-06-25, 15:46
|
|
|
No to jedzie ktoś czy nie?
Normalnie same mieczaki i bajkopisarze na tym forum |
|
|
|
 |
Zrzęda
Lord Malkontent

Motocykl: GSX1250FA
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2013-06-25, 20:18
|
|
|
| elemeledudek napisał/a: | (...)Czy ktoś może miałby ochotę na coś konkretniejszego?:
Propozycja trasy.
Mówisz o niedzieli 30.06?? Jeżeli tak to na dzień dzisiejszy się piszę, potrzebne mi będzie odstresowanie się po obronie pracy... brrr... Żona pewnie spojrzy na mnie krzywo ale co tam... najwyżej będę spał w garażu... |
_________________ Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów. |
|
|
|
 |
Zomb
Motocykl: FZS 1000
Imię: Maciek
|
|
|
|
 |
kryspin
Motocykl: honda NTV deauville
Imię: krzysztof
Wiek: 61 Dołączył: 18 Sie 2012 Posty: 85 Skąd: radzionków
|
Wysłany: 2013-06-26, 22:30
|
|
|
elemeledudek, trasa zacna ale powiedz co tam jest poza długością jazdy jakie ciekawe miejsca co co warto zobaczyć poza asfaltem ja już w tym roku parę tysięcy zrobiłem znaczy się nie dużo ale ponad 5000 i jak nikt wiem że nie można zmontować ekipy na jakikolwiek wyjazd w ubiegłym roku szukałem chętnych na wyjazd do Węgier w tym roku szukałem do Rumuni no i zgadnij jaki efekt hahahahahaha poza tym już kilka razy próbowałem się dowiedzieć o ludziach z forum na Chudowie by się spotkać poznać itd i tez nic nie wyszło ehhhhhh pisz co na tej trasie jest co prawda jadę na zlot z Hondy na przyszły weekend do Przasnysza ale możne i w ten bym coś pojeździł pozdrawiam |
_________________ kryspin |
|
|
|
 |
sowizdrzal
Turysta DualSport

Motocykl: KTM 1090
Imię: Adam
|
Wysłany: 2013-06-27, 07:27
|
|
|
| kryspin napisał/a: | elemeledudek, trasa zacna ale powiedz co tam jest poza długością jazdy jakie ciekawe miejsca co co warto zobaczyć poza asfaltem ja już w tym roku parę tysięcy zrobiłem znaczy się nie dużo ale ponad 5000 i jak nikt wiem że nie można zmontować ekipy na jakikolwiek wyjazd w ubiegłym roku szukałem chętnych na wyjazd do Węgier w tym roku szukałem do Rumuni no i zgadnij jaki efekt hahahahahaha poza tym już kilka razy próbowałem się dowiedzieć o ludziach z forum na Chudowie by się spotkać poznać itd i tez nic nie wyszło ehhhhhh pisz co na tej trasie jest co prawda jadę na zlot z Hondy na przyszły weekend do Przasnysza ale możne i w ten bym coś pojeździł pozdrawiam |
Kryspin, psiakrew, używaj przecinków, bo zrozumieć Cię nie idzie.
A ekipę da się zmontować, ale trzeba czasu i starań, my np. od 5-ciu lat się spotykamy |
_________________ Sowizdrzał
KTM 1250 6T
W plecaku miał swój cały świat, kamieni kilka, chleb i wina dzban... |
|
|
|
 |
elemeledudek

|
Wysłany: 2013-06-27, 08:34
|
|
|
kryspin, aleś sie nakręcił Co do niedzieli, to do zobaczenia sa ruiny jakiegoś zamku, na zdjęciach wygląda fajnie, nie wiem co będzie z rzeczywistości.
Co do ogółu twoich przemyśleń, też mam wrażenie że dużo tu gadania, mało latania. Mam na myśli forum jako takie, bo w naszym tutaj skromnym wątku jako tako sobie radzimy, choc ostatnio ekipa troche w rozpadzie. Smuci mnie to niezmiernie i nasówa mi sie tylko jedna myśl:
BORUUUUUK!! WRACAJ!!!!!! Ino z Tobą możliwa była wycieczka do fortów w Krakowie w dupnym deszczu |
|
|
|
 |
Zrzęda
Lord Malkontent

Motocykl: GSX1250FA
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2013-06-27, 08:56
|
|
|
Powiem Wam, że z tym zbieraniem ekipy to wg mnie ciut inna sprawa. Mam kilku znajomych ale zgrać się z nimi na wyjazd to mission impossible. Wszyscy mają rodziny i nigdy nikomu nie pasuje. Problem jest z niedzielnym wypadem o dłuższych podróżach nie wspomnę. No bo zawsze problem ze zgraniem urlopów no i oczekiwać - jeden chce jeździć inny zwiedzać pieszo; jeden w namiocie inny w hotelu... A bo deszcz... a bo śnieg... a bo gorąco... A jechać z ludźmi których się nie zna to też rosyjska ruletka Nikomu nie dogodzisz. Jak na razie niedziela aktualna - rozumiem że tempo spacerowe |
_________________ Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów. |
|
|
|
 |
Borsuk

Motocykl: był Honda NT700 Deauville
Imię: Bogdan
|
|
|
|
 |
kryspin
Motocykl: honda NTV deauville
Imię: krzysztof
Wiek: 61 Dołączył: 18 Sie 2012 Posty: 85 Skąd: radzionków
|
Wysłany: 2013-06-27, 13:18
|
|
|
Zrzęda, byłem już 2 rak z rzędu z 2 motomaniakami z Bielska Podlaskiego na wyjazdach majówkowych chłopaki do rany przyłożyć mieliśmy namiocik jeden 3 osobowy spaliśmy w nim lub w motelu a i w hotelu też zależnie od czasu przyjazdu i chęci wyjazdu dnia następnego nikt nas nie gonił jeździliśmy zwiedzaliśmy itd impreza 1 klasa można by powiedzieć ze tacy ludzie to Towarzystwo wzajemnej adoracji łon łonymu hahahaha
elemeledudek, niestety w niedziele nie pojadę ale tylko z zdrowego rozsądku w piątek 5.07 wyjeżdżam na 3 dni na zlot Hondy i chyba nieładnie było by zostawić domowników kolejna niedziele samych w domu a człowiek i mąż i ojciec no i już też dziadek ale polecam się na przyszłość pozdrawiam miło |
_________________ kryspin |
|
|
|
 |
|
|