Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Motocykliści z małym przebiegiem - przejażdżki
Autor Wiadomość
harmonista 

Motocykl: VFR800FI '00
Imię: Rafał
Wysłany: 2014-05-06, 11:22   

Dojedziesz tylko jest wahadło ale nie ma za wielkich korków ;)

Lucyfer 

Motocykl: Yamaha R6
Imię: Paweł
Wysłany: 2014-05-06, 16:19   

procek225

Jakby rzeczywiście żabami nie waliło to chętnie bym się przyłączył w okolicach Pyskowic :)

procek225 

Motocykl: niebieski :)
Imię: Tomek
Wysłany: 2014-05-06, 19:41   

elemeledudek harmonista, dzięki za cynk. Obczaję na miejscu co zastanę i najwyżej trochę zmodyfykuję trasę - np. cofnę się do Krapkowic i z tamtąd myknę na Głogówek (tamtejszego zamku też jeszcze nie widziałem :) . ).
Lucyfer, jak już będzie tak daleko to dobrze żebyśmy się zdzwonili i ustalili gdzie się dołączasz dokładnie - Pyskowic nie znam więc będziesz mi musiał wytłumaczyć.
Ostatnio zmieniony przez procek225 2014-05-06, 19:41, w całości zmieniany 1 raz  

Lora 

Motocykl: Suzuki GSF 600
Imię: Daga
Wysłany: 2014-05-07, 22:10   

Cześć :) Jeśli dopisze pogoda, weźmiecie pod swoje skrzydła początkującą motocyklistkę? Czy macie takie tempo jazdy, że lepiej się do Was nie podpinać;p

Spokojny 

Motocykl: Ładny
Imię: Darek
Wysłany: 2014-05-07, 23:29   

Witaj Lora procek pewnie będzie prowadził grupę to możesz śmiało się doczepic . Jeździ dojrzałe. Ja po prawie 30latach przerwy jechałem z nimi i to miałem że sobą córkę tak że wiem co piszę . Sam bym z Nimi jechał ale w niedzielę chrześniak ma komunę. Zycze wszystkim udanego wypadu i dobrej pogody, pozdrawiam.

mkm87 

Motocykl: Suzuki RF 900
Imię: Michał
Wysłany: 2014-05-08, 12:55   

A może coś w sobotę? bo widzę, iż pogoda ma być zdecydowanie lepsza i pewniejsza. A nie ma sensu moknąć:)

procek225 

Wysłany: 2014-05-08, 14:19   

mkm87, jeśli o mnie chodzi to w sobotę rano muszę skoczyć do Bielska i tam pewnie zabawię do 13 może 14 i to nie wycieczkowo więc lecę sam, ale wracając pewnie pojadę na Chudów na rozpoczęcie sezonu, więc jeśli masz/macie chęć to tam około 16 można się spotkać, wypić Nestea i w jakąś trasę krótszę też się udać np. (albo nigdzie się nie udawać jeśli będzie się tam działo).
Na wycieczkę zostaje mi niedziela i liczę że jednak będzie ok. Póki co prognozy się na ten tydzień nie sprawdzają.
Spokojny, następnym razem poganiamy na kole bo się staro przez Ciebie poczułem :P
Lora, ja zapraszam, zgubić się nie zgubisz na pewno, jeśli ja prowadzę w grupie nie przekraczam 100km/h bo wszyscy muszą dojechać, więc jeśli tylko Ci pasuje tempo turystyczne to "witaj w klubie" :P

Lora 

Motocykl: Suzuki GSF 600
Imię: Daga
Wysłany: 2014-05-08, 14:42   

Przy takiej prędkości zgubić się nie zgubię ;p Także jeśli będzie słonko jadę z Wami.

procek225 

Wysłany: 2014-05-08, 14:51   

najwyżej się wcurwisz że za wolno i odpłyniesz w siną dal ;) . Wiesz jak to jest, sam nie umiem jedźić, a ludzi za sobą ciągnę... Chociaż stówką w zakręcie jak sety trą o asfalt to w sumie wcale nie jest aż tak wolno mi się wydaje ..... :> patologia.....
Słuchaj spokojnego - prawdę napisał. Reszta to jak w dr Housie - wszyscy kłamią.
Ostatnio zmieniony przez procek225 2014-05-08, 14:53, w całości zmieniany 2 razy  

Koszyk66 

Imię: Łukasz
Wysłany: 2014-05-08, 16:31   

Tomek też myślałem żeby o sobocie wspomnieć bo pogoda w niedziele ma być średnia, ale jak masz sprawy to wiadomo. Chętnie wyskoczę w sobotę nawet na Chudów się pokazać a jak w niedziele będzie zacnie to jadę z wami, dobrze znowu spokojnie polatać :)
A koleżankę zapraszamy miło mieć w gronie Motocyklistkę jak coś zapraszamy w sobotę na Chudów im więcej kilosów nalatasz tym all staje się przyjemniejsze i łatwiejsze :)
Ostatnio zmieniony przez Koszyk66 2014-05-08, 16:37, w całości zmieniany 2 razy  

Spokojny 

Motocykl: Ładny
Imię: Darek
Wysłany: 2014-05-08, 16:45   

Cześć Łukasz wiesz może o której w sobotę na Chudowie się zaczyna impreza? pozdrawiam .

[ Dodano: 2014-05-08, 16:47 ]
procek225 napisał/a:
mkm87, jeśli o mnie chodzi to w sobotę rano muszę skoczyć do Bielska i tam pewnie zabawię do 13 może 14 i to nie wycieczkowo więc lecę sam, ale wracając pewnie pojadę na Chudów na rozpoczęcie sezonu, więc jeśli masz/macie chęć to tam około 16 można się spotkać, wypić Nestea i w jakąś trasę krótszę też się udać np. (albo nigdzie się nie udawać jeśli będzie się tam działo).
Na wycieczkę zostaje mi niedziela i liczę że jednak będzie ok. Póki co prognozy się na ten tydzień nie sprawdzają.
Spokojny, następnym razem poganiamy na kole bo się staro przez Ciebie poczułem :P
Lora, ja zapraszam, zgubić się nie zgubisz na pewno, jeśli ja prowadzę w grupie nie przekraczam 100km/h bo wszyscy muszą dojechać, więc jeśli tylko Ci pasuje tempo turystyczne to "witaj w klubie" :P

Cześć Tomku nie żebym był złośliwy ale następnym razem zabiorę kolegów w moim wieku :P
Pozdrawiam i do zobaczenia :)

procek225 

Wysłany: 2014-05-08, 17:09   

Spokojny napisał/a:

Cześć Tomku nie żebym był złośliwy ale następnym razem zabiorę kolegów w moim wieku :P
Pozdrawiam i do zobaczenia :)

i fajnie, wez jeszcze jakies laski w swoim wieku.. beda pasowaly do mojego dojrzalego stylu jazdy, a moze nawet jakas bedzie chciala ze mna na plecku pojezdzic. wiesz "taki mlody, przystojny, rozsadny i dojrzale jezdzi :) " wszystkie moje :>

Koszyk66 

Imię: Łukasz
Wysłany: 2014-05-08, 19:50   

Heja Darek z tego co widzę na forum to raczej od 14 ale może by Tomek się wypowie jak zna więcej szczegółów :)

mkm87 

Motocykl: Suzuki RF 900
Imię: Michał
Wysłany: 2014-05-08, 21:05   

Jutro wieczorem ktoś coś?:)

procek225 

Wysłany: 2014-05-08, 21:15   

b]Koszyk66[/b], Spokojny, o sobotnim Chudowie wiem tylko tyle ze jest impreza pod haslem Ropoczecie sezonu. Niestety nie wiem tez co jest szerzej w programie . Ja i tak najwczesniej sie tam na 16 dokulam i nie ukrywam ze milo mi bedzie zobaczyc Wasze znajome twarze i pogadac. A jak nic sie ciekawego nie bedzie dzialo zawsze mozemy wsiasc n a motory i pojechac w inne miejsce.
Zrozumiem tez jak bedziecie woleli skorzystac z pogody i smignac gdzies na caly dzien e . Napiszcie tylko jaka trasa lecieliscie zebym mogl kiedys tez sie nia przejechac jak pomyslow mi braknie

Odpowiedz do tematu