|
Motocykliści z małym przebiegiem - przejażdżki |
| Autor |
Wiadomość |
Andaron

Motocykl: Kawasaki ZZR600 "ZygZak"
Imię: Jakub
|
Wysłany: 2013-04-19, 20:18
|
|
|
Ja się na ta 9:30 stawię pod makiem przy M1 |
|
|
|
 |
Cymmes
Motocykl: Suzuki GS500E
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2013-04-20, 01:30
|
|
|
Cymmes - Bytom też zamelduje się na Mc Donald pod M1. Będę na 9:30
Czarne GS500. Przewidywane bardzo ambitne prędkości czy raczej bez szaleństwa?
Procek - proszę o wpisanie na listę :-) |
| Ostatnio zmieniony przez Cymmes 2013-04-20, 01:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
soprano
WIEWIÓRA
Motocykl: virago 535 '96, Yamaha YZF 600R thundercat
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2013-04-20, 08:01
|
|
|
Cymmes, poczytaj tytuł tematu do będziesz wiedzial jakie prędkości.
Ja może się pojawię, ale jak chcecie jechać w fajnej większej grupie dajcie cynk też w temacie częstochowy |
|
|
|
 |
procek225

Motocykl: niebieski :)
Imię: Tomek
Wiek: 43 Dołączył: 04 Maj 2012 Posty: 550 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2013-04-20, 09:05
|
|
|
Andaron, zatem 9:30
Cymmes, Prędkości wycieczkowe. Chciałbym, żebyśmy jechali tak żeby zajechać w komplecie a nie zgubić się gdzieś po drodze. Tzn. przelotowa maks 110-120km/h, a tam gdzie są jakieś ograniczenia, miasto itp - rozsądnie. Jak ktoś nie zdąży na światłach to poczekamy. Szczegóły do ustalenia przed odjazdem. No i ja nie przekraczam 6k obrotów na moim motorku póki co, więc to też limituje przyspieszenia.
soprano, dzięki za sugestię i do zobaczenia jeśli zdecydujesz się przyjechać.
Orientuje się ktoś w Częstochowie na tyle, żeby pewnie poprowadzić grupę prosto na Błonie bez kombinowania? Jak nie to wkuwam trasę z mapy (ostatnio byłem na Jasnej Górze jakieś 2 lata wstecz). |
_________________ "Bóg musi kochać szaleńców. Tak wielu ich stworzył" - Mudżahedin w Rambo III. |
|
|
|
 |
mkm87
Motocykl: Suzuki RF 900
Imię: Michał
|
Wysłany: 2013-04-20, 11:01
|
|
|
kurde.. ze mnie wczoraj szyć musieli... a takie maiłem ambitne plany na weekend a tu nic z tego:/ ale może już przyszły weekend :):):) będzie good;) to się wtedy Procek zgadamy:) |
|
 |
Cymmes
|
Wysłany: 2013-04-20, 11:42
|
|
|
| Więc prędkości ok - pasują. Będę na 9:30 pod Mackiem. Z dojazdem na Jasną Górę nie ma problemu. W Częstochowie jak byłem przejazdem ostatnio było trochę przebudowy na krajowej jedynce. Reszta chyba jest ok. Do zobaczenia jutro. |
|
|
|
 |
Thorgal1
Moderator

Motocykl: XVS950
Imię: Czarek
|
Wysłany: 2013-04-20, 23:11
|
|
|
Hej, my większą ekipą spotykamy się o tej samej porze ale na BP - pod M1
podjedzcie kawałek dalej to wszyscy pojedziemy ... tylko u nas prędkość przelotowa może być w granicach 80-100 może ciut więcej - to info jak by komuś przeszkadzało |
|
 |
Cymmes
|
Wysłany: 2013-04-22, 16:20
|
|
|
procek225, Cześć Procek! Kurcze gdzieś po drodze się rozjechaliśmy. Pewnie jakieś światła nas rozdzieliły. Mam nadzieję, że Pielgrzymka Ci się udała? Szkoda, że nie było okazji pogadać. Po mszy dość szybko wracałem, żeby na 15 być w Bytomiu. Mam nadzieję, że uda się znowu spotkać gdzieś i się wybrać jeżeli to nie problem.
Pozdrawiam Cymmes :-) |
|
|
|
 |
mynton
aka Los_Kamilos

Motocykl: nie ma i narazie nie będzie
Imię: Kamil
Wiek: 40 Dołączył: 13 Gru 2010 Posty: 322 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2013-04-22, 16:44
|
|
|
| Ktoś chętny na jutrzejsze latanko?? |
_________________ Yamaha dt50 -> Yamaha xt600 -> Yamaha FZS 600 |
|
|
|
 |
procek225

|
Wysłany: 2013-04-22, 20:32
|
|
|
| Cymmes napisał/a: | | Cześć Procek! Kurcze gdzieś po drodze się rozjechaliśmy. Pewnie jakieś światła nas rozdzieliły. Mam nadzieję, że Pielgrzymka Ci się udała? |
Cześć Cymmes.
Uno: Nie tylko ja tam byłem z tego tematu więc nie tylko nas światła rozdzieliły, dla ścisłości.
Secundo: Jestem wyznawcą "pier.... itegralności oddziału" (kiedyś opowiem o co chodzi jak się spotkamy albo na forum). Zostałem z tyłu bo kolega został z tyłu. Dojechaliśmy na miejsce w 2 i wróciliśmy w 2.
Pielgrzymka jak najbardziej się udała, msza zaliczona, maszyna poświęcona i liczę na udany sezon dla nas wszystkich . Co do wspólnej jazdy w przyszłości - jak najbardziej jestem na tak. Po to jest ten temat i chodzi o to, żeby było nas tutaj jak najwięcej (jak jeden nie będzie mógł, to będzie mógł drugi pojechać.). Chwilowo jestem uziemiony bo rozpruła mi się dosyć wrednie rękawica jak wracałem z Częstochowy, zareklamowałem i czekam (do 4 dni mam mieć decyzję), a jestem taki dziwny człowiek, że bez kompletnego stroju nie wyjeżdżam.
Mynton rzucił propozycję, może uda Wam się jakąś traskę razem zrobić.
Ja prawdopodobnie uaktywnię się bardziej dopiero po wikendzie majowym (będę po przeglądzie na 1000km więc nie będzie mnie limitować długość trasy. Wtedy zaproponuję jakiś dłuższy jednodniowy wypad, celem zwiedzenia czegoś fajnego - np. Czorsztyn, Niedzica, względnie w drugą stronę Książ, względnie jeśli masz jakiś inny ciekawy kierunek, też zapodaj). A tymczasem rękawic brak a i pole manewru to jeden wypad 100km w jedną stronę i motocykl musi czekać na przegląd w garażu wtedy... |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-04-22, 21:06
|
|
|
| Cymmes napisał/a: | | procek225, Cześć Procek! Kurcze gdzieś po drodze się rozjechaliśmy. Pewnie jakieś światła nas rozdzieliły. |
nie zebym się czepiał ale skoro umawiaiście sie razem i jechaliście razem i nie zorientowałes się że kogos nie ma za toba i nie wróciłeś to troche nie na mijescu, takim podejściem nie znajdziecie ludzi którzy z wami polatają |
| Ostatnio zmieniony przez Wydra 2013-04-22, 21:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
procek225

|
Wysłany: 2013-04-22, 21:36
|
|
|
| Wydra napisał/a: | | Cymmes napisał/a: | | procek225, Cześć Procek! Kurcze gdzieś po drodze się rozjechaliśmy. Pewnie jakieś światła nas rozdzieliły. |
nie zebym się czepiał ale skoro umawiaiście sie razem i jechaliście razem i nie zorientowałes się że kogos nie ma za toba i nie wróciłeś to troche nie na mijescu, takim podejściem nie znajdziecie ludzi którzy z wami polatają |
Wydra, to nie do końca tak. Spod bp poszło kilkanaście jak już nie dziesiątki maszyn i kolega się zapedził za resztą poprostu a ja się pilnowalem innego kolegi z wątku (zgodnie. z umową zresztą). Kolega za późno popatrzył w lusterka |
| Ostatnio zmieniony przez procek225 2013-04-22, 21:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-04-22, 21:42
|
|
|
dlatego mowie ze sie nie czepiam bo nie znam sytuacji, ale na przyszłość jak się jedzie w 3 maszyny to sie dojeżdża w 3 maszyny, jak się jedzie w 10 maszyn to kazdy pilnuje tego za sobą |
|
|
|
 |
procek225

|
Wysłany: 2013-04-22, 21:45
|
|
|
| I to w skrócie jest właśnie integralność o której wydra pisałem. Nic dodać nic ująć |
|
|
|
 |
electric

Motocykl: Yamaha Fz1N
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2013-04-22, 22:10
|
|
|
| Dawno tu nie zagladałem i widzę że dużo mnie omineło ale wolałem na początek sezonu pokręcić sie samemu żeby nabrać trochę pewności za kierownicą.I teraz z wielką chęcią przyłączę się do wspólnych wypadów. |
|
|
|
 |
|
|