|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Kręte trasy |
| Autor |
Wiadomość |
slusar_o2

Motocykl: suzuki
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2010-04-16, 20:22 Kręte trasy
|
|
|
Na starym forum, był taki temat, ale nie umiem go znaleźć, a fajnie byłoby go reaktywować, dla nowicjuszy, takich jak np. ja, co jeszcze nie mają jakiś sprawdzonych-krętych tras
A propos takich tras, mam pytanie. Jutro jadę do bielska, i zastanawiam się czy nie nadłożyć drogi i nie pojechać tą trasą 942 przez Szczyrk (klik), bo na mapie wygląda wręcz bajecznie. A jaka jest tam nawierzchnia?
Z góry dzięki za odpowiedź, i fajnie by było gdybyście umieścili tu inne fajne, sprawdzone, króte trasy.
Pozdro |
|
|
|
 |
thrillco
remember the name

Motocykl: cbr xx whitebird
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2010-04-16, 20:32
|
|
|
Asfalt juz nie pierwszej klasy, za to kilka km dalej jadac z wisly na istebna, na Kubalonce jest nowka asfalt z super zakretami |
_________________ Lepiej na HONDZIE niż na wielbłądzie, bo wielbłąd turysta nie lata 300-sta. |
|
|
|
 |
Ice man

Motocykl: GSXR 1100, FZ1
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2010-04-16, 20:35
|
|
|
| Moze nie pomoze ci to w wyprawie do bielska ale fajna kreta droga z dobrym asfaltem to droga z olkusza do ojcowa. Najlepiej jechac w tygodniu bo w weekendy troszke duzo turystów. |
|
|
|
 |
slusar_o2

|
|
|
|
 |
LEŚNICZY
MACANT TEMATU

Motocykl: przeważnie zmazane
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2010-04-17, 10:30
|
|
|
| thrillco napisał/a: | Asfalt juz nie pierwszej klasy, za to kilka km dalej jadac z wisly na istebna, na Kubalonce jest nowka asfalt z super zakretami |
Salmopol jest boski jak nie ma za dużo syfu |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=ZEtS0SyfKyg |
|
|
|
 |
Boban
Brygada RR

Motocykl: Ruda sc-33
Imię: Kamil
Wiek: 36 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 83 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 2010-04-17, 19:36
|
|
|
jak jezdze na winkle to ojcow,salmopol, wisla, szczyrk, kocierz polecam |
_________________ Rude jest piękne
 |
|
|
|
 |
slusar_o2

|
Wysłany: 2010-04-18, 18:34
|
|
|
| LE?NICZY napisał/a: | | thrillco napisał/a: | Asfalt juz nie pierwszej klasy, za to kilka km dalej jadac z wisly na istebna, na Kubalonce jest nowka asfalt z super zakretami |
Salmopol jest boski jak nie ma za dużo syfu |
potwierdzam Po tym co usłyszałem myślałem, że asfalt będzie gorszy, a jeździłem dzisiaj jak nienormalny, w górę i w dół Nabrałem troche pewności w zakrętach, ale do zamykania opon jeszcze dłuuuuuuuga droga |
|
|
|
 |
swirek [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-04-24, 12:52
|
|
|
jest taki fajny kawałek A4 jakieś 40km od wjazdu z Rybnika kierunek wrocław.
Droga idealna pięknie wyprofilowane zakręty tylko na puchy trzeba uważać ;] |
|
|
|
 |
Superbike
KiedyÂś Crazyforfun

Motocykl: Na razie bez
|
Wysłany: 2010-04-25, 22:31
|
|
|
Droga Myszków - Żarki w kierunku Św. Anny (można zboczyć na Żarki letnisko w kierunku na Poraj. Mega długie proste i nowy asfalt, zalew w Poraju - super oddech na trasie , a wracjąc w kierunku Św Anny : Złoty Potok (obowiązkowy przystanek na pstrąga - Janów - Olsztyn (Zamek). Fajne winkle i miejscami super asfalt...tylko jak w Ojcowie, w weekendy dużo puch i zpowalniają dojazdy do zakrętów, ciężko się złożyć nie hamując wcześniej ale adrenalina jest |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |