|
ciekawa wycieczka - propozycja |
| Autor |
Wiadomość |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2012-08-30, 22:32
|
|
|
| magik napisał/a: | światło słoneczne żle działa na moją cere |
No to przecież w dzień się w kominiarce dlatego jeździ. |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-30, 22:37
|
|
|
| Patra napisał/a: | | No to przecież w dzień się w kominiarce dlatego jeździ. | ja tam kondonów na twarz nie zakładam mam zbyt szlachetną facjatę |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-30, 22:40
|
|
|
| magik napisał/a: | (...) mam zbyt szlachetną facjatę |
Nie sądzisz, że Cię trochę poniosło... a może nawet dość mocno?? |
|
|
|
 |
Patra

|
Wysłany: 2012-08-30, 22:42
|
|
|
| magik napisał/a: | szlachetną facjatę |
Szlachcic się znalazł |
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2012-08-30, 22:43
|
|
|
| magik .. wisisz mi Cole. .. wylałem całą ze śmiechu jak to przeczytałem xD |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-30, 22:44
|
|
|
| Cytat: | | Nie sądzisz, że Cię trochę poniosło... a może nawet dość mocno?? | a czemóż to miałbym tak sądzić. Ja tylko skwitowałem prawdę znana wszem i w obec że nie ma piekniejszego szlachica nad forumowego magika hehehe
[ Dodano: 2012-08-30, 22:46 ]
| Patra napisał/a: | Szlachcic się znalazł | Ty się Łatka lepiej do nowego forumowego kolegi z częstochowy przyszyj na plecy hehehe
Q2 nie wiem z kąd sie takie łebki biorą ale po prostu.............. |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2012-08-30, 22:46
|
|
|
| magik ... weź się opanuj .. ledwo Cole wytarłem i przyniosłem sobie następna to już chcesz żebym ją wylał ... |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-30, 22:47
|
|
|
| mg1989sos napisał/a: | | magik .. wisisz mi Cole. .. wylałem całą ze śmiechu jak to przeczytałem xD | zaś laptopa zalełeś a poem wciskasz ludzią nówka nie smigany a czystszy niz z chin przychodzi |
|
|
|
 |
Patra

|
Wysłany: 2012-08-30, 22:48
|
|
|
???? Hahahaha
Nie jestem Łatką więc się nie będę przyszywać nigdzie |
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-30, 22:53
|
|
|
| Cytat: | | magik ... weź się opanuj .. ledwo Cole wytarłem i przyniosłem sobie następna to już chcesz żebym ją wylał ... | no nie dam Ci się w spokoju napić :/ bedziesz o suchym pysku siedział |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-30, 23:15
|
|
|
te marudy, ale tu kolega kamil sie pytał o rajze w okolicach Ogrodzieńca, 2-dniowa z namiotem a wy spamujecie aż szlag czlowieka bierze.
tematy sie zakłada w konkretnym celu a nie zeby pierdoły pociskac o facjatach i czym tam jeszcze.
ja nie wiem po co są moderatorzy na tym forum |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-30, 23:19
|
|
|
po to żeby z nami konwersować
to tak jak idziesz do urzędu zenek Ty nie idziesz coś załatwić czy podpisać Ty idziesz z przemożnej chęci porozmawiania z panią urzędniczką przedstawicielką najświętrzej władzy imć króla Komorowskiego |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-30, 23:24
|
|
|
Słuchajcie no ludziska drogie... jajca jajcami i każdy to zrozumie, ale co za dużo, to i świnia nie zeżre... jesteście dużymi "człowiekami", więc samokontrola byłaby czasem wskazana.
To Wy sami powinniście wyznaczać sobie granice, których raczej przekraczać nie powinno się... chociażby po to, żeby moderator nie musiał interweniować.
W przeciwnym razie, gdy tracicie kontrolę nad samym sobą, muszę przywołać porządek na forum... przecież to nie przedszkole... czy nie lepiej byłoby, gdyby każdy sam siebie "moderował"? |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-30, 23:29
|
|
|
dzieki za dokładna alanizę tematy Ab i jakże wnikliwą wykładnie zaistniałej natury problemu. Napewno po dokładniejszym przemyśleniu tej skomplikowanej struktury zaistniałego zjawiska, ośmielę się z tobą zgodzić. Pod jednym, ale bardzo ważnym warunkiem. Mianowiecie daj nam to prawo do moderacji hehehehehe też Cie lubie i sorry za OT ale tak pięknie to napisałeś |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-30, 23:33
|
|
|
magik, brakowało mi dziś Ciebie... serce |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|