|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
23.06.2013 2 Będziński MOTO PIKNIK |
| Autor |
Wiadomość |
rundi
Motocykl: R6
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2013-05-21, 17:06 23.06.2013 2 Będziński MOTO PIKNIK
|
|
|
23.06.2013 odbędzie się 2 Będziński MOTO PIKNIK
W trakcie trwania imprezy rozegrany zostanie RALLY SPRINT w ramach cyklu TROFEUM RALLY SPRINT , wyścigi na 1/5 mili a także liczne atrakcje dodatkowe jak spotkanie z Michałem Bębenkiem - członkiem Platinum Subaru rally Team , pokaz stuntu motocyklowego w wykonaniu Kajetana Świdra , wystawa pojazdów RETRO i wiele innych a na koniec przewidziany jest koncert Patryka Kumora - uczestnika programu Must be the Music Dodany obrazek
Informacje na bieżąco będą publikowane na stronie Automobilklubu Zamkowego oraz :
https://www.facebook.com/...553366/?fref=ts |
|
|
|
 |
rafal
Motocykl: lime zx12r
Imię: rafał
|
Wysłany: 2013-05-30, 21:31
|
|
|
temat raczej na forum samochodziarzy
w zeszłym roku widziałem tam ze 3 motocykle, piszecie o jakichś wyścigaz itp. ale nie dopisujecie że chodzi o samochody |
|
|
|
 |
GTiStyle
Motocykl: GSXR 750 K4
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2013-06-04, 16:35
|
|
|
Na stunt bym poszedł |
|
|
|
 |
rundi
Motocykl: R6
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2013-06-05, 12:42
|
|
|
| rafal napisał/a: | temat raczej na forum samochodziarzy
w zeszłym roku widziałem tam ze 3 motocykle, piszecie o jakichś wyścigaz itp. ale nie dopisujecie że chodzi o samochody |
"...pokaz stuntu motocyklowego w wykonaniu Kajetana Świdra..."
Jest coś dla motocyklistów dlatego umieściłem tutaj info - czytaj dokładnie a poza tym motocykliści również mogą chcieć podjechać obejrzeć PIKNIK bo jest tam kilka ciekawych atrakcji zaplanowanych |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |