|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Dobry i sprawdzony interkom |
| Autor |
Wiadomość |
ziga92

Motocykl: Cbr 600 / Fzs 600 03r
Imię: Dawid
Wiek: 34 Dołączył: 19 Cze 2012 Posty: 64 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2014-06-24, 10:53 Dobry i sprawdzony interkom
|
|
|
Witam , śledzę i przeszkuję właśnie internet w celu znalezienia dobrego intekomu.
Znalazłem coś takiego Interkom Scala Rider G9x (cena za zestaw 2 interkomów około 1800zł)
Czy ktoś może sie wypowiedzieć na temat tego sprzętu?
Ewentualnie podzielcie się swoimi doświadczeniami z waszym sprzętem ?
Pozdrawiam wszystkich! |
|
|
|
 |
Maciek K-ce

Motocykl: Suzuki GSX650FA
Imię: Maciek
|
Wysłany: 2014-07-07, 21:00
|
|
|
Ja mam G9 i mialem kiedys SR SOLO i powiem Ci ze nigdy nie przypuszczalem ze to taka super zabawka. Rozmowy telefoniczne, sluchanie muzyki, GPS czy rozmowa z innymi z interkomem na predkosciach przelotowych/autostradowych (180) daje rade. Super sie jezdzi w grupie kiedy trzeba wyprzedzic kogos a nie wiesz co jest przed toba wtedy ten pierwszy mowi ci czy masz wolne czy dajesz na wstrzymanie, jak sie przedzierasz przez korki w miescie zawsze kontakt w razie gdyby. Troszke kitowe jest rozpoznawanie komend glosowych ale coz... Ogolnie jestem zadowolony z tego zakupu |
_________________ "To jest moja wina i mogę ja zwalić na kogo chcę!!" |
|
|
|
 |
ziga92

Motocykl: Cbr 600 / Fzs 600 03r
Imię: Dawid
Wiek: 34 Dołączył: 19 Cze 2012 Posty: 64 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2014-07-12, 22:29
|
|
|
No i skończyło sie na Scala Rider Q3:)
Jest to mój pierwszy interkom ale naprawdę mogę powiedzieć, że działa to tak jak sobie wyobrażałem. Przede wszystkim głośno i wyraźnie zarówno rozmowa z partnerem czy przez telefon jak i Mp3 z telefonu!
Prosty montaż i bardzo dobre wykonanie sprzętu |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |