|
Hooonnndaaaaa!!! |
| Autor |
Wiadomość |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-13, 13:05 Hooonnndaaaaa!!!
|
|
|
Witam!
Wlasnie wstalem i wytrzezwialem chyba... wczoraj stalem sie szczesliwym posidaczem Hondy CBR F2 (miala byc F3 ale ta trafila sie w ladnym stanie). 95 rocznik. Pare rzeczy do zrobienia ale przed kupnem podjechalem do mechanika ktory obejrzal i powiedzial mi co jest do zrobienia i w jakiej kondycji jest moto. Zrobil nim runde i poogladal. Moto ma przejachane 38 tysiecy przebieg jak najbardziej rzeczywisty. Nie mam dokumentacji ale zuzycie niektorych czesci exploatacyjnych potwierdza to. Moto dlugo stalo nie uzywane. Sprowadzone jest z Niemiec. Fotki wrzuce w wtorek-srode. Teraz sa posciagange owiewki. Nie zakladam najpierw wymienie olej i uszczelke przy przewodach od alternatora. Pozniej zaloze to pstrykne zdjecia wrzuce tylko jedno z aukcji.
Pozdrawiam i szroko¶ci
P.S. ide sie napic bo sahara taka mam, ze masakra |
|
|
|
 |
Evil
Motocykl: Fajno Honda
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2010-06-13, 13:19
|
|
|
95 rocznik to juz jest F3. Max 94 rok to moze byc, malowanie z 94. Czacha malowana, felgi malowane. W przebieg i tak nie ma co wierzyæ |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2010-06-13, 13:38
|
|
|
| nie dobijaj ch³opaka ;p |
|
|
|
 |
lewy
i nieźle żyć :D

Motocykl: pół Hornetki 600
Imię: Wojtek
|
Wysłany: 2010-06-13, 15:08
|
|
|
| gratulacje:) a te strza³ki to co oznaczaj±? |
|
|
|
 |
mg1989sos
Założyciel
Motocykl: ZZR600
Imię: Michał
Wiek: 37 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 2367 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2010-06-13, 15:37
|
|
|
napisa³ nad fotk±
| Cytat: | Te strza³eczki pokazuj± wady lakiernicze na felgach.. |
|
|
|
|
 |
lewy
i nieźle żyć :D

Motocykl: pół Hornetki 600
Imię: Wojtek
|
Wysłany: 2010-06-13, 15:48
|
|
|
| ano fakt. drobnym drukiem by³o. wybacz... niedziela jest i cz³owiek jaki¶ taki rozkojarzony :p |
|
|
|
 |
engra
cętkowana zebra

Motocykl: ER 6N
Imię: Ewa
|
|
|
|
 |
swistak
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
|
Wysłany: 2010-06-13, 19:37
|
|
|
| Gratki i ciesz siê ile wlezie! |
_________________ A swistak siedzi....
Swistak już nie siedzi ....!!!!
Swistak już "CENZURA" !!:) Woohhhaaa
http://www.motorybnik.pun.pl
przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
linka90
Moderator pyskaty złośliwiec

Motocykl: ni ma....| plecak
Imię: Paulina
Wiek: 35 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 2836 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2010-06-13, 20:02
|
|
|
| No prosze, prosze;D Gratki;) |
_________________ I'd rather be a comma than a full stop.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
You can be a master don’t wait for luck
Dedicate yourself and you gonna find yourself.
You can be the best. |
|
|
|
 |
MadJack [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-06-13, 21:26
|
|
|
Evil, owszem wiem zauwazylem te rzeczy. ale moto bylo sprawdzane u mechanika. Wiem co go boli a co nie. Musze wlozyc w niego nie malo kasy ale takie zycie. Rzadko kiedy mozna dostac taki rocznik w takiej kasie w stanie idealnym. Z tym, ze wole wiedziec ile i na co mam wydac zeby bylo dobrze. A jesli chodzi o przebieg to jest oryginalny. Mimo, ze jest baaardzo niski jak na ten rocznik. To wiele elementow wskazuje na to, ze moto bylo malo uzywane. Np. niektore uszczelki, tarcze.. ogolnie moto lezalo na lewej stronie. Dlatego byla malowana czacha i dlatego jest uszkodzona tylna lewa owiewka co do technicznej strony. Musze wymienic rozrzad (1000 pln). W pelni swiadom tej wymiana go zakupilem i w serwisie powtwierdzili zdanie kupujacego czyli ze rozrzad powoli umiera.
A co do tego czy to F3 czy F2. To rocznik mowi, ze F3 wyglad, ze F2. W papierach (niemicki dowód) jest chyba 26 maj 95. W kazdym badz razie chce przeznaczyc na dopieszczenie tego sprzet okolo 2 tysiecy zlotych. 1000 w tym miesiacu i 1000 w nastepnym. Mam nadzieje, ze tyle starczy aby mogl mi sluzyc bez awari przez nastepne 2-3 lata
P.S. jak ktos wymaga, zeby moto za nie cale 5 kola z 95 roku bylo w super swietnym stanie. Z oryginalnym lakierem i felgami to raczej szuka igly w stogu siana po za tym to, ze cos bylo malowane w cale nie oznacz, ze jest do bani. Przeciez jak zaliczyc glebe czy szlifa i porysujesz owiewke to mozesz ja pomalowac (mniej lub bardziej profesjonalnie) po to, zeby normalnie sie prezentowala. Z reguly sie "mówi", ze do kitu bo malowane, klejona...etc. a to rowniez moze swiadczyc o tym, ze ktos dbal po zaliczeniu szlifa. Mnie osobiscie to nie przeszkadza. Kolor felg jest zajebisty mimo, ze kauczukowa farba odchodzi w kilku miejscach. Co to przedniej czachy to wyglada zalosnie. Ktos ja chyba malowal w garazu i porobil pewlno zaciekow. Ale zajme sie tym w zime |
|
|
|
 |
rufus

Motocykl: lep na baby ;)
Imię: rafaÂł
|
Wysłany: 2010-06-13, 22:24
|
|
|
graty |
|
|
|
 |
Kuba_Rozpruwacz

Motocykl: SV 650 S
Imię: Jakub
|
Wysłany: 2010-06-14, 23:41
|
|
|
No to pozostaje Ci tylko zmiana opisu moto na profilu bo dalej masz XJ 600 I do zobaczenia na drodze... pzdr |
|
|
|
 |
Kharis

Motocykl: Hąda
Imię: Przemo
|
Wysłany: 2010-06-15, 09:02
|
|
|
Oby s³u¿y³a ^^ |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|