Przesunięty przez: Patra 2012-02-22, 16:48 |
Witam Hein Gericke Polska |
| Autor |
Wiadomość |
Hein_Gericke

Motocykl: chwilowo brak
Imię: Łukasz
|
Wysłany: 2012-02-22, 16:33 Witam Hein Gericke Polska
|
|
|
Witam
Chciałem Was wszystkich poinformować, że już w tym sezonie będziecie mogli robić zakupy w sklepie Hein Gericke który bedzie znajdował się w POLSCE woj. pomorskim w miejscowości SZTUMSKA WIEŚ przy krajowej drodze 55 między Kwidzynem a Malborkiem.
Na razie jeszcze strony http://www.hein-gericke.com nie ma w naszym języku ale już pracujemy nad jej tłumaczeniem.
Sklep będzie znajdował się w
Niedługo dostarczymy więcej informacji na temat otwarcia naszego sklepu. |
| Ostatnio zmieniony przez Hein_Gericke 2012-02-22, 19:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
janoshm [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-02-22, 17:29
|
|
|
| Hein_Gericke napisał/a: | | w tym sezonie będziecie mogli robić zakupy w Polskim sklepie Hein Gericke |
Chyba raczej w Polsce a nie w polskim ! |
|
|
|
 |
grzeesiek
Motocykl: R6
Imię: Grzesiek
|
Wysłany: 2012-02-22, 18:39
|
|
|
| Czepiasz się przecież pisze że jest ze wsi.Nic się nie przejmuj ja też.Heil witamy. |
|
|
|
 |
Hein_Gericke

|
Wysłany: 2012-02-22, 19:28
|
|
|
| mała* napisał/a: | A może by się tak przywitać na początku w powitalni
Nie no, jasne, najlepiej wpaść, wrzucić reklamę a za pół roku wleźć jeszcze raz i pomarudzić na forumowe chamstwo |
Ten temat był w powitalni ale niestety został napisany w nietrafnym dziale, więc został przeniesiony przez moderatora tu. |
|
|
|
 |
Patra

Motocykl: CB 500
Imię: Patra
|
Wysłany: 2012-02-22, 19:35
|
|
|
| Bo "powitalnia" jak sama nazwa wskazuje służy do powitania, a nie wrzucania reklam. |
_________________ Zawsze kiedy piszesz głupie posty bóg zabija kotka!
Gość pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
Hein_Gericke

|
Wysłany: 2012-02-22, 19:44
|
|
|
| Nie chciałem aby tak to zostało odebrane. Chciał bym poznać wasze zdanie na temat marki HG. Co o niej myślicie?? |
|
|
|
 |
grzeesiek
|
Wysłany: 2012-02-22, 20:00
|
|
|
| Największą dystrybucja tej marki zajmują się ciucholandy. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-02-22, 21:59
|
|
|
Patisz to wrzuć to do cześci z firmami motocyklowymi mysle ze tam jest najodpowiedniejsze miejsce na to
z pozdrowieniami rozowy moderator :D:D:D:D:D:D
[ Dodano: 2012-02-22, 22:04 ]
| Hein_Gericke napisał/a: | | Sklep będzie znajdował się w | że (nie chce być wredny ale....) w czym sie ten sklep bedzie znajdował piwnicy garażu szopie kartonie grobowcu czy innym jakims wynalazku |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2012-02-22, 22:05
|
|
|
| magik nie interesuj się |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
grzeesiek
|
Wysłany: 2012-02-22, 23:34
|
|
|
| Nie no tak serio to miałem taką kurkę do sprzedania.Była strasznie solidna.Skóra miękka ale gruba,protektory,wzmocnienia konkretne suwaki mocne.Jakościowo bardzo,bardzo ok aż szkoda było sprzedawać obcemu.Ale była na choppera. |
|
|
|
 |
Piecol

Motocykl: Kawasaki Versys
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 2012-02-23, 08:39
|
|
|
Kupiłem kurtę i spodnie z waszej niemieckiej strony i przesyłka tylko 10 €.
Ceny wysokie, a z drugiej strony ogromne rabaty na modele z poprzednich lat.
Jakość adekwatna do ceny.
Powodzenia Łukasz i nie zrażaj się, że cię od razu potraktowano z buta, że nie raczyłeś pokłonić się śląskiej braci motocyklowej. |
|
|
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-02-23, 13:53
|
|
|
i za co poleciał mój post kto go (...) był?? bo co bo jedno przekleństwo w nim było walcie się sa równi i równiejsi i nie pisać mi ze to był offtop bo było o firmie napisane
Ogólnie pozdrawiam liżcie sobie rowy i róbcie co chcecie ale te zasady nie dotyczą wszystkich
PS trza było ocenzurowac i dac bana a nie kazda wypowiedz niewygodna i nie po mysli pewnych ............łbów sie wyrzuca <brawo> o takie forum nam chodziło 2 lata temu
Jeszcze raz............
| Cytat: | viral następny uciśniony bork Masz jakiś kompleks? lepiej Nie mów PS Viral czy jak tam teraz Pitol to że poprawia się ogłoszenie chłopaka to dla jego dobra Nikt mu nie napisał "wCENZURAj" a że Tobie kole w oko żartobliwa forma To Twój problem i nikt Cię nie prosił żebyś uzewnętrznial swoje paranoje.
co do jakości produktów to naprawdę skóra czy to po deszczu czy na słońcu jak nowa bez specjalnych środków konserwujących Tylko te ceny |
Pisałem wczoraj, że tego typu posty będę edytował lub usuwał... skoro nie rozumiesz, to nic nie poradzę... Ab.
Wiem Abbi i jak sie zmęczyłeś to daj mi worna, ale poprostu są niekiedy.....(bla bla bla)..... Po prostu wyjątkowo musiałem, gdyz bardzo mnie zirytowała wypowiedź "jednego z głownych malkontentów" ,a fakt wyrzucenia mojej odpowiedzi, z powodu jednego przekleństwa gdzie akurat było ono niezbedne do oddania traśi, rozsierdził mnie. |
|
|
|
 |
Piecol

Motocykl: Kawasaki Versys
Imię: Tomasz
|
Wysłany: 2012-02-23, 14:21
|
|
|