Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Urlop 2013
Autor Wiadomość
oleksir 

Motocykl: YAMAHA ROYAL STAR VENTURE
Imię: Aleksander
Wysłany: 2013-03-29, 07:58   Urlop 2013

Witam trochę się rozpiszę ale muszę żeby było zrozumiałe. Po 20 latach pływania pod żaglami postanowiliśmy z zoną spędzić urlop inaczej,tz na motocyklu,chodzi o wyjazd w okolicach lipca sierpnia kierunek Chorwacja ,Węgry może Włochy jako że doświadczenia w długich wypadach brak chętnie podłączylibyśmy się pod jakąś grupę .Może ktoś organizuje jakiś wypad większą paką włącznie z jakimś busem lecącym równocześnie z manelami w razie pobytu namiotowego,czasu niby wiele jeszcze ,ale piszę poważnie i może trzeba wcześnie aby takie coś zorganizować ,pierwszą rzeczą którą już zrobiłem w tym kierunku to zamiana motocykla do reszty nie wiem jak się zabrać,w poważnych rozmowach proponuje rozmowę telefoniczną.

piter1600 

Motocykl: HD
Imię: PIOTR
Wysłany: 2013-03-29, 08:44   

Od sześciu lat jeżdżę na wypady wakacyjne na Bałkany,i nigdy busa nie braliśmy.Po prostu nie bierzemy namiotów.Kwatery nie są drogie i jest ich na tyle dużo ,że nawet jadąc grupą np siedmiu motocykli ,czyli 12 osób bez problemu takie kwatery znajdujemy.

oleksir 

Wysłany: 2013-03-30, 08:38   

Piter jak widzisz nie napisałem tam z prośbą o radę czy opisywanie własnych doświadczeń zresztą tych tu na forum nie brakuje ,porostu oczekuje na konkretne propozycje zaplanowania jakiegoś wypadu ,podałem termin ,kierunek i wcale nie musi to być wyjazd pod namiot ,napisałem w razie pobytu namiotowego,ale dzięki za posta nara.

piter1600 

Motocykl: HD
Imię: PIOTR
Wysłany: 2013-03-30, 12:48   

Zamiast czekać na jakąś propozycję ,poczytaj tematy gdzie chłopaki się już dawno umawiają na wyjazdy.Sam organizuję wyjazdy w tym roku Sycylia i nigdy nie przyszło by mi do głowy komuś obcemu proponować wspólny wyjazd.

Edisiewicz 

Motocykl: vfr 800 vtec
Imię: Marek
Wysłany: 2013-03-30, 13:28   

Rumunia startujemy z początkiem Lipca :) - konkret a nie palcem po mapie ^^

oleksir 

Wysłany: 2013-03-30, 23:11   

Piter nie mam zamiaru się chandryczyć ale po pierwsze od czegoś to forum jest ,po drugie kierunku ani terminu zgodnego nie widzę na forum ,po trzecie nie każdy ma wokół siebie samych znajomych ludzi którzy mają zamiar na urlop jechać na motocyklu, a po czwarte słowo obcy to pojęcie względne człowiek jak poznaje żonę to ona na początku też jest obca ,reszta zależy od nas samych. Co do Rumuni Edisiewicz fajna sprawa zjeździłem rumunie wzdłuż i wszerz piękny ale zaniedbany kraj ludzie jak w Polsce bardzo gościnni ale nie to mnie interesuje .Dodam że Europe znam dobrze ,tylko że z perspektywy dużego auta..Piter więcej wiary w ludzi.

Janusz1 

Motocykl: ciągle jeszcze jest
Imię: Janusz
Wysłany: 2013-04-09, 12:48   

OLEKSIR ! Znalazłeś grupę? Czy dalej przygotowujesz taką eskapadę? Masz może jakieś konkrety? Pracuję w Bytomiu wiec może jak się ociepli to gdzieś można by się było spotkać!!!

oleksir 

Wysłany: 2013-04-09, 17:58   

Witam Janusz narazie nic konkretnego ,po zatem to nie ja organizuje ale tylko szukam gdzie by sie załapać ale z tego co czytam nie wiem czy to odpowiednie miejsce na szukanie po zatem w ostateczności sam też tam trafię, ale w grupie zawsze lepiej ,sam pochodzę z Bytomia więc spotkanie zawsze mile widziane

Janusz1 

Motocykl: ciągle jeszcze jest
Imię: Janusz
Wysłany: 2013-04-10, 07:14   

Jak się wypogodzi to w sobotę chcę pojechać do Cz-wy ale jak będzie byle jak to pojadę puszką. Może tam się gdzieś spotkamy?

oleksir 

Wysłany: 2013-04-10, 09:22   

No na tą pogodę to już też czekam bo nie mam jak wypróbować nowego spszętu zrobiłem na nim 30 km w tym roku , w minusowych temperaturach ,jak nie będzie pogody to sie nie ruszam z domku bo nowe moto to mam zamiar ujeżdzić na suchej drodze ,jeśli masz jakiś pomysł na lato a tak coś czuje oto mój nr 502 534 796

A.S 

Motocykl: VN1500
Imię: A.S
Wysłany: 2013-06-27, 06:36   

Czy dzieje sie coś w temacie wyjazdu?

oleksir 

Wysłany: 2013-06-29, 12:17   

Być może tylko termin się zmienia na 22 lipca

A.S 

Motocykl: VN1500
Imię: A.S
Wysłany: 2013-06-30, 20:58   

Jak dla mnie to troszkę za późno ale szukam dalej jakieś grupy lub chętnych do wyjazdu

Wydra
[Usunięty]

Wysłany: 2013-06-30, 21:58   

27 lipca jade z młoda na Chorwację, vmaxx tez prawdopodobnie będzie jechał w tym dniu, tylko kwatery nas interesują, wyjazd do makarskiej. Więcej na pw.
dwa moto:
VFR
Intruder
Ostatnio zmieniony przez Wydra 2013-06-30, 21:59, w całości zmieniany 1 raz  

oleksir 

Wysłany: 2013-07-01, 00:54   

mam taki termin i nic nie da się z tym zrobić , miała być pierwsza połowa lipca ale się posrało

[ Dodano: 2013-07-01, 00:55 ]
pierwsza połowa śierpnia miała być

Odpowiedz do tematu