|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Pytanie o firmę |
| Autor |
Wiadomość |
vit66
Motocykl: VFR 750F RC24
|
Wysłany: 2012-02-29, 14:02 Pytanie o firmę
|
|
|
FM-Motocykle
ul. Spokojna 61a
43-230 Pszczyna - Ćwiklice
Ktoś zna tą firmę czy może słyszał cokolwiek. Chciałbym cos tam od nich kupić. Dzięki za odpowiedź. Pozdrówka |
|
|
|
 |
cassius17
Motocykl: Kawasaki 454 Ltd
Imię: Maksym
|
Wysłany: 2012-02-29, 14:31
|
|
|
| Nic o nich nie wiem. Byłem tam raz, ale żadnej opinii nie mogę wydać. Jak byś chciał to mogę tam podjechać, bo mam blisko. |
|
|
|
 |
maru

Motocykl: Gsf 1250 SA Bandit
Imię: Marek
|
Wysłany: 2012-03-01, 11:42
|
|
|
| Jakieś 4 lata temu kupilem u nich i wymieniałem oponę przód i olej z filtrem. Wszystko przebiegło ok. w sympatycznej atmosferze. |
|
|
|
 |
robson
dawniej robson73

Motocykl: Yamaha
Imię: robert
|
Wysłany: 2012-03-01, 21:36
|
|
|
| Słyszałem nie ciekawe opinie na temat FM-Motocykle.Jak się nie mylę temat był wałkowany na starym forum.Nie wiem jak serwis ale sprzęty sprowadzane podobno masakra. |
|
|
|
 |
PiotRR

Motocykl: różowy
Imię: Piotr
|
Wysłany: 2012-03-02, 09:46
|
|
|
| maru napisał/a: | | Jakieś 4 lata temu kupilem u nich i wymieniałem oponę przód i olej z filtrem. Wszystko przebiegło ok. w sympatycznej atmosferze. |
To prawie tak samo jak w moim przypadku.
A było to tak:
sobota, maj 2008 (mam jeszcze rachunek)- wolny weekend, chciałoby się pojeździć a po tylnej oponie pozostało wspomnienie. Szybki przelot aukcji ze śląskiego i jest to czego mi brakowało do szczęścia- nowy, roczny czy dwuletni (tego już nie pamiętam) leżak dunlop d208 (500zl). Pojechałem, wymienili na miejscu bo o to głównie chodziło. Opona z cyckami/włosami, bez naklejki, ale nawet nie przyszło mi do głowy żeby ją prześwietlać z każdej strony i to był mój błąd! Pod koniec żywota opony zauważyłem jakiś dziwny punkt na bieżniku- to był kołek! Do tego momentu śmigałem sobie beztrosko, często ile fabryka dała (cbr900). Był to pierwszy i ostatni raz jak wydałem tam pieniądze. A wystarczyło wpisać w treści aukcji, poinformować przez tel lub ostatecznie w momencie montażu, że jest to kołkowana opona i sprawa zupełnie inaczej by wyglądała.
vit66, najważniejsze to wyciągnąć kasę, uczciwość się nie liczy, tak sie na to nastaw i nie daj zrobić w ch! |
_________________ srad- im szybciej jedziesz tym szybciej jedziesz |
|
|
|
 |
vit66
Motocykl: VFR 750F RC24
|
Wysłany: 2012-03-02, 13:17
|
|
|
| Dzięki za odzew |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |