|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Mechanik motocyklowy z okolic Wodzisławia, Rybnika |
| Autor |
Wiadomość |
NowicjuszGixer [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-01-15, 17:03 Mechanik motocyklowy z okolic Wodzisławia, Rybnika
|
|
|
| Mój GSX-R 600 K1 zaczyna mieć dolegliwości skrzyni biegów. Z początku objawiało sie to niemiarowym przyspieszaniem na 3 biegu w okolicy 5 tysięcy obrótów (następowało wtedy jakby w miarę takie gwałtowniejsze szarpnięcie). A podczas mojego ostatniego "latania wkoło komina" zdarzyło się tak że przy zmianie biegu z 2 na 3 następował opór utrudniający wbicie "trójki". Jako że jestem laikiem w temacie mechaniki proszę kolegów i kolezanki z forum o zdiagnozowanie problemu mojej maszynki i o podanie namiarów na jakiegoś mechanika z moich okolic, który byłby w stanie wyleczyć skrzynie mojej Zuzi:) |
|
|
|
 |
SKURA

Motocykl: LEGENDY PRL
Imię: ADAM
|
Wysłany: 2014-01-15, 20:06
|
|
|
| moglbym ci to ogarnac ale najwczesniej kolo 25 stycznia,ale niestety do ciebie mam 100km chociaz bywam w twoich regionach jak cos to pw |
_________________ Facebok-AJS Dabrowa gornicza
REGULACJE ZAWORÓW,REGULACJE GAŻNIKÓW,SYNCHRONIZACJA GAZNIKOW,WYMIANA PLYNÓW,FILTRÓW,
Oraz inne rzeczy serwisowe.....ZAPRASZAM
 |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-01-15, 20:16
|
|
|
Wodziki SKURA? |
|
|
|
 |
SKURA

Motocykl: LEGENDY PRL
Imię: ADAM
|
Wysłany: 2014-01-16, 19:37
|
|
|
abi nie wiem nie znam sie |
_________________ Facebok-AJS Dabrowa gornicza
REGULACJE ZAWORÓW,REGULACJE GAŻNIKÓW,SYNCHRONIZACJA GAZNIKOW,WYMIANA PLYNÓW,FILTRÓW,
Oraz inne rzeczy serwisowe.....ZAPRASZAM
 |
|
|
|
 |
Markulus
Motocykl: Kawasaki GPX 750R
Imię: Marek
|
Wysłany: 2014-01-16, 20:33
|
|
|
Oblukaj tu , ja tam mam dwa sprzęty....nieraz od ręki naprawiane. Cena niska. Taka domowa atmosfera. Sami swoi .
Polecam z czystym sumieniem. Mały garaż ale fachowo.
Mszana 1-ego Maja 16
Pomiędzy Wodzisławiem a Jastrzębiem.
Tel. 32 4249404
507 086664 |
|
|
|
 |
sagittarius

Motocykl: MS 1900
Imię: Edi
|
Wysłany: 2014-01-18, 09:30
|
|
|
| NowicjuszGixer, Rybnik ul. Jankowicka tuż obok ZUS-u dobry fachowiec, każda naprawa konsultowana, bez naciągania na kasę. Polecam bo sam tam jeżdżę i większośc moich znajomych z okolicy. |
_________________ Smoczyca!!!
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |