|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Transport 2ch motocykli z PL do NL |
| Autor |
Wiadomość |
engra
cętkowana zebra

Motocykl: ER 6N
Imię: Ewa
|
Wysłany: 2010-05-21, 06:04 Transport 2ch motocykli z PL do NL
|
|
|
Witam,
jak w temacie - szukam osoby, ktora przetransportuje dla mnie dwa motocykle ze slaska do Holandii [Rotterdam], a najlepiej kogos, kto jezdzi moze do Francji czy UK i sprowadza jakies sprzety (w strone do NL jedzie pusty, a wraca ze swoimi 'zdobyczami') - jesli ktos z Was bylby w stanie pomoc to bardzo prosze dac mi znac! Wolalabym, zeby te moto wziasc 'przy okazji', bo wtedy koszt transportu jest nizszy, anizeli mialabym specjalnie zlecic komus rajze do Holandii. Zalezy mi tez na czasie..! Ktokolwiek mialby pomocne info piszcie tutaj odpowiedzi, albo pakujcie mi na PW!
Pozdrawiam i zycze duzo slonca, a malo wody |
|
|
|
 |
benzin
Motocykl: V-Raptor
Imię: Panicz
Wiek: 82 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 957 Skąd: na telefon
|
Wysłany: 2010-05-21, 07:59
|
|
|
sprobuj sie skontaktowac z gosciem ze starego forum "Pokemoon"
on jezdzi do UK po sprzety
mysle ze by chetnie pomogl tylko nie wiem jakie ma teraz terminy wyjazdow |
_________________ defloracje, tanio, dojeżdzam |
|
|
|
 |
engra
cętkowana zebra

|
Wysłany: 2010-05-21, 14:47
|
|
|
| benzin napisał/a: | sprobuj sie skontaktowac z gosciem ze starego forum "Pokemoon"
on jezdzi do UK po sprzety
mysle ze by chetnie pomogl tylko nie wiem jakie ma teraz terminy wyjazdow |
dzieki za checi.... wlasnie zalozylam ten temat tutaj, bo £ukasz raczej nie bedzie predko jechal do UK... |
|
|
|
 |
rufus

Motocykl: lep na baby ;)
Imię: rafaÂł
|
Wysłany: 2010-05-23, 08:14
|
|
|
| Moze uderz Ewa do firm spedycyjnych , sporo aut lata do UK i Nl pewnie tez , i czasem jest tak , ze wioza jedna palete bo w dzisiejszych czasach magazynowanie towaru sie nie oplaca . Cena w takim wypadku chyba nie powinna zwalic z nog . |
|
|
|
 |
engra
cętkowana zebra

|
Wysłany: 2010-05-23, 15:18
|
|
|
Dzieki Rafal za odp
jesli do nastepnego tyg nie bede miec jeszcze nic pewnego to mialam wlasnie w planach podzwonic po takich firmach, chociaz pewnie i tak sie nie uda, no ale.... musze poczekac jeszcze troche.
[ Dodano: 2010-06-18, 01:44 ]
Podbijam temat, moze ktos sie jednak jeszcze zglosi, kto tu nie zajrzal..? - dzwonilam juz po paru miejscach, dwa razy motocykle mialy byc juz transportowane, ale w ostatniej chwili oczywiscie spelzlo na niczym... a tak na marginesie jak mozna probowac zaufac komus i powierzyc mu swoj sprzet, kto rozumie pojecie motór - jako skuter, czy inne cudo, ktore dwie osoby moga swobodnie przeniesc i wrzucic na jakas tam przyczepke... masakra...
Pozdrawiam i czekam na cynk, moze jednak podczas moich poszukiwan ktos sie odezwie
[ Dodano: 2010-07-12, 14:06 ]
nieaktualne mozna wrzucic do kosza |
_________________ https://www.facebook.com/sklepmanetka
SKLEP MANETKA
ul. Hutnicza 2
41-923 Bytom
tel. 32-441-68-48
kom. 796-025-255
sklep@sklep-manetka.pl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |