|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
10-12 Maj - Motory i Rock - Bogunice |
| Autor |
Wiadomość |
sas
Motocykl: BT1100
Imię: Jacek
|
Wysłany: 2013-05-04, 11:48 10-12 Maj - Motory i Rock - Bogunice
|
|
|
[URL]http://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,bogunice-jak-polaczyc-motory-z-rockiem-,wia5-3267-20185.html]link-ogłosz[/URL]
Zapraszam zapowiada sie na wielką i udaną impreze
Bogunice (pomiędzy Rybnikiem i Raciborzem)
http://www.rybnik.com.pl/...3267-20185.html |
_________________ Latajmy gdzie sie da - byle byśmy wracali |
|
|
|
 |
Kieran

Motocykl: GSX-R 600 L0
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2013-05-04, 11:53
|
|
|
prościej tak bo link niepoprawny
 |
|
|
|
 |
sas
|
Wysłany: 2013-05-05, 20:26
|
|
|
Ktoś sie wybiera ?????????????
..ciekawski .... |
|
|
|
 |
explo
tekst pod nickiem

Motocykl: fjr1300a
Imię: bartek
|
Wysłany: 2013-05-05, 23:39
|
|
|
| o której ma wyjść oberschlesien? bo nie wiem czy dam rade. |
|
 |
sas
|
Wysłany: 2013-05-06, 06:31
|
|
|
niestety też próbowałem sie dowiedzieć ale organizatorzy specjalnie nie podali godziny bo mogą być 'poślizgi' ma być wieczorem jutro jade po bilety to może coś nowego sie dowiem. |
|
|
|
 |
markopolo1970
Kocham NAKEDY!
Motocykl: Suzuki B-King
Imię: Marek
|
Wysłany: 2013-05-10, 19:30
|
|
|
| A ja NIE POLECAM!!. Byliśmy tam z kolegą po prostu zobaczyć. Na znak, że nie zamierzamy uczestniczyć w 3-dniowej imprezie zaparkowaliśmy przy drodze poza imprezą. Zapakowaliśmy rzeczy do kufra i poszliśmy z uśmiechem na twarzy zobaczyć kogoś ze znajomych, być moze poznać nowych i wydać troszke pieniędzy na picie i jedzenie bo lubiąc takie klimaty przyjechaliśmy na głodnego. Przy wejsciu zastawiono nam drogę i nie wpuszczono twierdząc, że musimy kupić bilet na trzy dni za 40zł nawet w przypadku jak wyjdziemy po 5 minutach. Zero możliwości rozmowy, że np. zostawimy dowody osobiste i wejdziemy się rozejrzeć. Nie i nie i po rozmowie. Kto takie coś organizuje?! Nie można było przewidzieć opcji wejścia na 1 wieczór za odpowiednio niższą cenę? Jeszcze bym dużo mógł opisywać ale za bardzo mi ciśnienie skoczyło więc na tym skończę. Zaznaczam tylko, że pierwszy raz piszę post tego typu bo już kilka razy się spotkałem z takim podejściem ale o dziwo tylko na śląsku. Przypadek? Być moze. Ale osobiście nie sądzę. Bywałem na innych takze zamkniętych zlotach, gdzie też były koncerty ale zawsze można było wejść na chwilę zostawiając depozyt lub dowód. I nie chodzi mi o te 40zł ale o zasadę, dlatego też się nie upierałem i nie kłóciłem by wejść. Mam już swoje lata i jak organizator nie chce bym wydał u niego pieniądze na posiłek to nie. Ale szkoda bo lubię klimaty motocyklowe a jeżdżę już ponad 20 lat. Jak imprezy motocyklowe mają być w taki sposób organizowane to życzę deszczu i burzy przez całe trzy dni za każdym razem. Jeszcze teraz mnie nosi jak sobie przypomnę!!! Być może dla innych takie coś to norma dla mnie absolutnie nie! I zaznaczam, że jak byliśmy to był sam początek i zero koncertów jeszcze ok. 16.30 |
| Ostatnio zmieniony przez markopolo1970 2013-05-10, 19:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
adamSWD

Motocykl: Honda CBR F4
Imię: Adam
|
Wysłany: 2013-05-11, 12:21
|
|
|
no z tymi biletami to im nie wyszlo A był tam ktos jeszcze? Chodzi mi czy sa tam jakieś namioty pod którymi można by sie schować przed tym dzisiejszym palącym słońcem
aha mam jeden bilet do sprzedania (25zł) bo kolega odpadł ... kontakt priv |
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" McRae [*] |
| Ostatnio zmieniony przez adamSWD 2013-05-11, 12:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |