|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Honda CBF 600 |
| Autor |
Wiadomość |
Bass
Pal gumę a nie dusze

Motocykl: R1200GS
Imię: SEBA
Wiek: 50 Dołączył: 18 Lis 2010 Posty: 1296 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2011-03-27, 20:52
|
|
|
| Agnich napisał/a: | | No więc powiem tak...W kontaktach Bass jesteś sympatyczny, ale cena Fazera nieadekwatna do stanu. To jeszcze jestem w stanie zrozumieć, bo każdy chce dostać jak najwięcej za sprzęty, które sprzedaje, ale masz minusa duużego za to, że zaoferowałeś Fazera w mailach za 9500, a na miejscu po naszym przyjeździe, podniosłeś cenę, tłumacząc że czegoś nie dopatrzyłeś... |
najmocniej przepraszam jestem tylko człowiekiem i pomyłka może mi się zdarzyć . Co do stanu to co masz na myśli ? Proszę nie wymagaj ode mnie za 10 tyś zł nówki sztuki bo przecież to jest sprzęt z 2001 roku .Proponuje podjechać na serwis Yamahy i niech oni ocenią ten motocykl ile jest wart lub proponuje samemu sprowadzić z Niemiec . Co do ceny to myślę ,że i tak nie kupicie nawet gdyby była 9500 zł. Przepraszam za szczerość Myślę ,że znajdziecie coś lepszego i tańszego . |
_________________ Bass - www.riss.pl Hurtownia odzieży BHP
 |
|
|
|
 |
Agnich

Motocykl: Hornet 600
Imię: Agnieszka
|
Wysłany: 2011-03-27, 21:42
|
|
|
| Bass napisał/a: | | Agnich napisał/a: | | No więc powiem tak...W kontaktach Bass jesteś sympatyczny, ale cena Fazera nieadekwatna do stanu. To jeszcze jestem w stanie zrozumieć, bo każdy chce dostać jak najwięcej za sprzęty, które sprzedaje, ale masz minusa duużego za to, że zaoferowałeś Fazera w mailach za 9500, a na miejscu po naszym przyjeździe, podniosłeś cenę, tłumacząc że czegoś nie dopatrzyłeś... |
najmocniej przepraszam jestem tylko człowiekiem i pomyłka może mi się zdarzyć . Co do stanu to co masz na myśli ? Proszę nie wymagaj ode mnie za 10 tyś zł nówki sztuki bo przecież to jest sprzęt z 2001 roku .Proponuje podjechać na serwis Yamahy i niech oni ocenią ten motocykl ile jest wart lub proponuje samemu sprowadzić z Niemiec . Co do ceny to myślę ,że i tak nie kupicie nawet gdyby była 9500 zł. Przepraszam za szczerość Myślę ,że znajdziecie coś lepszego i tańszego . |
Wiesz, jak zobaczyłam tego fazera, zaświeciły mi się oczy , ale szybko mi przeszło. Chodzi o fakt, że zaproponowałeś mi coś, przyjechaliśmy, a na miejscu zmieniłeś zdanie...A motor nie jest wolny od wad. Może nie są jakieś straszne, ale chodzi o zasadę. Co do stanu technicznego, mówiliśmy na miejscu co nam się nie podoba...To tyle w temacie. pozdrawiam. |
_________________ ...it’s just a ride,don’t be scared, don’t hide your eyes...It may feel so real inside (...)But don’t forget enjoy the ride...
...Gott weiss ich will kein Engel sein... |
|
|
|
 |
Bass
Pal gumę a nie dusze

Motocykl: R1200GS
Imię: SEBA
Wiek: 50 Dołączył: 18 Lis 2010 Posty: 1296 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2011-03-28, 07:57
|
|
|
| Agnich napisał/a: | | Bass napisał/a: | | Agnich napisał/a: | | No więc powiem tak...W kontaktach Bass jesteś sympatyczny, ale cena Fazera nieadekwatna do stanu. To jeszcze jestem w stanie zrozumieć, bo każdy chce dostać jak najwięcej za sprzęty, które sprzedaje, ale masz minusa duużego za to, że zaoferowałeś Fazera w mailach za 9500, a na miejscu po naszym przyjeździe, podniosłeś cenę, tłumacząc że czegoś nie dopatrzyłeś... |
Wiesz, jak zobaczyłam tego fazera, zaświeciły mi się oczy , ale szybko mi przeszło. Chodzi o fakt, że zaproponowałeś mi coś, przyjechaliśmy, a na miejscu zmieniłeś zdanie...A motor nie jest wolny od wad. Może nie są jakieś straszne, ale chodzi o zasadę. Co do stanu technicznego, mówiliśmy na miejscu co nam się nie podoba...To tyle w temacie. pozdrawiam. |
z całym szacunkiem ale nie ma motocykli używanych bez wad każdy w używce coś znajdzie nie tak .Jeszcze raz przepraszam za zmianę ceny ale jeśli to coś zmieni to masz cenę jaką wcześniej pisałem ale wiem że to nic nie zmieni . Pozdrawiam |
_________________ Bass - www.riss.pl Hurtownia odzieży BHP
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |