|
Mam problem. |
| Autor |
Wiadomość |
prezesartur
Motocykl: Nie mam. Nie jestem cool.
Imię: Artur
|
Wysłany: 2011-04-14, 22:16 Mam problem.
|
|
|
| Jako, że nadejście wiosny zwykle nie wiedzieć czemu wiąże się z różnorakimi problemami i mnie dotknął jeden mianowicie wczoraj spostrzegłem obecność muchy. Nie było by w tym może i nic co na miano problemu by zasługiwało jednak owa mucha upodobała sobie ekran mojego monitora notorycznie po nim łażąc i defekując z sobie tylko wiadomych powodów w losowych w moim uznaniu miejscach. Insekt jest o tyle perfidny, że za nic ma sobie moje złożyczenie jak również wysuwane pod swoim adresem groźby rychłej eksterminacji muszego gatunku. Próbowałem nawet problem ignorować jednakże jest to bardzo trudne o ile wręcz niemożliwe gdyż ciągły wzrost liczby muszych stolców w dość, krótkiej jednostce czasu utrudnia pracę z komputerem ponieważ muszy kał koloru ciemnego bliżej nieokreślonego dość efektywnie kontrastują z jaśniejszymi partiami wyświetlanego na ekranie obrazu w sposób skuteczny skupiając na sobie moją uwagę. Próbowałem taż problem obejść rozmieszczając w miejscach już zadefekowanych ikony ciemnych kolorów jednakże nie doceniłem wyrachowania natręta, który sabotuje ekran w sposób przewrotny rozsiewając fekalia w jaśniejszych jego partiach stanowiących odstępy pomiędzy rozmieszczonymi ciemnymi ikonami a jeśli tego było by mało permanentnie przechadza się po ekranie wchodząc z wyświetlanym statycznym obrazem w swoistą interakcję odwracając moją uwagę od wykonywania zamierzonych działań powodując u mnie narastającą irytację skutkującą obniżeniem moich zdolności decyzyjnych. Nigdy nie przypuszczałem, że kiedyś przyjdzie stanąć mi przed problemem tak poważnym jak ten, jednak życie potrafi zaskoczyć każdego o czym przekonany zostałem w sposób uważam nazbyt drastyczny konfrontując mnie z tym nie lada dywersantem. Wywrotowiec jest o tyle bezczelny, iż wydaje się postępować w sposób wysoce przemyślany i metodyczny tym bardziej zasługując na szczególne potępienie gdyż taką premedytacją mogą charakteryzować się jedynie jednostki wysoce zdemoralizowane. W świetle przedstawionych przeze mnie w dość mam nadzieję obrazowy sposób faktów i narastającego poczucia wszechogarniającej mnie bezradności zwracam się z prośbą o pomoc do wszystkich ludzi dobrej woli by pomogli mi znaleźć rozwiązanie tegoż niedającego się zlekceważyć problemu z uwagi na specyfikę działań owada jednoznacznie wskazującą na charakter okupacyjny. Będę dozgonnie wdzięczny osobie, która znajdzie rozwiązanie dręczącego mnie problemu i wierzę, że takowy się znajdzie gdyż w brew wszelkim powszechnie rozpropagowanym poglądom świat pełen jest altruistów skłonnym w sposób heroiczny nieść pomoc bliźnim. |
|
|
|
 |
emil

Motocykl: motocykl
Imię: lucek
Wiek: 112 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 3698 Skąd: somalia
|
Wysłany: 2011-04-14, 22:23
|
|
|
| jeden problem to nie problem. |
_________________ a nie bede nikogo obrazal.. |
|
|
|
 |
swistak
Forumowy ślusarz

Motocykl: kilofaza
Imię: swistak
|
Wysłany: 2011-04-14, 22:26
|
|
|
ooo shitttt ale miazga....
Fajne macie dragi na łazach Chce to mieć !
hahhahah
Niewiem czy to nuda czy popisy ale to Ci się udało.Wyjebany text !ctrl+C i ctrl+V musi być ! |
_________________ A swistak siedzi....
Swistak już nie siedzi ....!!!!
Swistak już "CENZURA" !!:) Woohhhaaa
http://www.motorybnik.pun.pl
przeróbka twojego wydechu - 732252302
FB lux motometale
 |
|
|
|
 |
zeno [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-14, 23:05
|
|
|
| tradycyjnie , a weź jej przyp.. |
|
|
|
 |
street_angel
Motocykl: xxx
Imię: xxx
|
Wysłany: 2011-04-14, 23:28
|
|
|
poproszę adres twojego dealera |
|
|
|
 |
ser-jones
spamer terrorysta

Motocykl: mam
Imię: Ser
|
Wysłany: 2011-04-14, 23:29
|
|
|
| Muchozol ? |
|
 |
magik [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-14, 23:31
|
|
|
zwin gazete w rulon (albo jak policja ksiazka telefoniczna) i jak to powiedział zeno | Cytat: | | tradycyjnie , a weź jej przyp.. | jej w łeb
PS prezes jestem ciekaw co Cie sklonilo do napisania tego tekstu czyży jakas bladynka z forum oczekiwała pomocy w debilnej sprawie |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-14, 23:49
|
|
|
| karta graficzna z dwoma wyjściami, postaw drugi monitor, jak jeden zostanie obsrany, patrzysz w drugi ;D |
|
|
|
 |
defQ

Motocykl: Żółta ZX-6rrrrr
Imię: Łukaszek :P
|
Wysłany: 2011-04-15, 07:27
|
|
|
oddaj monitor do serwisu ... masz bad pixele |
|
 |
shortt

Motocykl: ER5
|
Wysłany: 2011-04-15, 07:54
|
|
|
| Ustaw sobie tapetę: |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2011-04-15, 08:42
|
|
|
| moze jak kichniesz to mucha nie zdazy uciec i przyklei sie do monitora. |
|
|
|
 |
Miki72

Motocykl: Ducati Diavel Carbon Red 2011
Imię: Michał
|
Wysłany: 2011-04-15, 10:00
|
|
|
| odstraszacz na muchy na USB sobie kup - pokazywali to w ostatnim programie Gadżet |
_________________ Pozdrawiam
Miki
Jak wsiadasz na moto Twoja dusza wzlatuje w pół drogi do Nieba.Oby jej nie było tam bliżej niż z powrotem do Ciebie
www.motoautostrada.pl |
|
|
|
 |
TNT [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-04-16, 03:32
|
|
|
| ...i komputera ;D |
|
|
|
 |
mayty
100% straight

Motocykl: mały fazer
Imię: Arek
|
Wysłany: 2011-04-16, 10:20
|
|
|
| muszę napisać podobny o dresach |
|
|
|
 |
Kapitan Bomba

Motocykl: Orzeł 1
Imię: Tytus
|
Wysłany: 2011-04-17, 15:47
|
|
|
| Masz gadane, jesteś politykiem ? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|