|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Ukryty talent erudeo :) |
| Autor |
Wiadomość |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2013-01-23, 00:51
|
|
|
| Żabka napisał/a: | | Fryzjerstwo jest innym rodzajem sztuki niż rysunek. |
popraw mnie proszę jeżeli w choć jednym słowie sprzeciwiłem się tej tezie (oraz uzasadnij różnicę w przekazie).
| Żabka napisał/a: | | Skoro ty masz dopracowany rysunek do perfekcji to zrób jakiejś kobiecie fryzurę od początku do końca zobaczysz wtedy że to zupełnie co innego |
porpaw mnie proszę jeśli w choć jednym zdaniu napisałem, że mam dopracowany rysunek do perfekcji.
popraw mnie też, jeżeli gdzieś napisałem, że potrafię zrobić fryzurę jakiejś kiebiecie
popraw mnie w końcu, jeżeli napisałem że rysowanie a układanie fryzury to ten sam gatunek sztuki.
Pownnnaś nauczyć się podstawowej czynności jaka cechuje rozumnych ludzi na forum... czytanie ze zrozumiemiem.
Osoba do której pisałem ten tekst zrozumiała go i odebrała w taki sposób w jaki był napisany ( czyli pozytywnie) , w przeciwieństiwie do Ciebie. Ciekawe dlaczego? |
| Ostatnio zmieniony przez OCC Senior 2013-01-23, 00:54, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Żabka

Motocykl: na razie 'plecaczek'
Imię: Ania
Wiek: 33 Dołączyła: 05 Maj 2012 Posty: 1972 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 2013-01-23, 01:03
|
|
|
Wcale nie odebrałam twoich postów do erudeo negatywnie.
Reszty tłumaczyć nie mam zamiaru bo sam powinieneś wiedzieć o co mi chodzi a poza tym nie mam zamiaru brać udziału w twoich gierkach, czytałam niektóre z twoich postów i wiem do czego dążysz a w tym temacie nie o to chodzi. Także panu już podziękuję. |
_________________ Królowa swego losu, księżniczka własnej bajki. |
|
|
|
 |
Michal87sc
Boski Valentino

Motocykl: made in china
Imię: Michał
Wiek: 39 Dołączył: 18 Wrz 2011 Posty: 3118 Skąd: 161 JO90NH
|
|
|
|
 |
Lewizna
była Isztar :D

Motocykl: był czarrrrrny Hornet ;)
Imię: Aśka
Wiek: 42 Dołączyła: 05 Kwi 2010 Posty: 321 Skąd: Wola (okolice SPS)
|
Wysłany: 2013-01-24, 12:45
|
|
|
No i tak oto wątek o pracach dziewczyny, która stres przelewa na papier, nieważne w jakiej formie, zmienił się w wątek z przegadywaniem się kilku osób na tematy, o których nie mają pojęcia
Rysuj dalej dziewczyno i dąż do perfekcji (oczywiście do perfekcji według Ciebie najwłaściwszej) powodzenia! |
| Ostatnio zmieniony przez Lewizna 2013-01-24, 13:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Abaddon [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-24, 13:18
|
|
|
| Na prośbę erudero, temat zamykam. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |