|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Honda VTR1000 sp2 |
| Autor |
Wiadomość |
miglo
Motocykl: CBR954RR, RGV250R
Imię: Michal
|
Wysłany: 2014-03-05, 19:51 Honda VTR1000 sp2
|
|
|
Hej!
Czy ktos z forumowiczow moze przygladal sie temu moto?
http://nieszporek.otomoto...2-M3182565.html
Ze zdjec motor wyglada na standardowy (oprocz polerowanych kol) i zadbany ale tzdjecia wszystkiego nie uchwyca.
W sieci nie ma zbyt wiele opini o tym dealerze a te co sa to z przed kilku lat i raczej niepochlebe lub neutralne.
Pozdrawiam
Michal |
|
|
|
 |
NowicjuszGixer [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-03-05, 20:27
|
|
|
| Zadziwiłeś mnie teraz:O Byłem u "Nieszporka" około 2 lata temu (bodajże w maju 2012r.) i już wtedy ta VTR'a tam stała na sprzedaż. Moto rzuciło mi sie wtedy w oczy od razu, ale nie przyglądałem mu się, bo nie mieściło się w moim przedziale cenowym. Nie chcę zaliczać tego sprzedawcy do kategorii "unfriendly", ale jeśli chcesz stamtąd moto to zastanów się bardzo dobrze dlaczego ta maszyna stoi tam już od 2 lat (a nie wiadomo ile czasu przed moją wizytą tam była). |
|
|
|
 |
SKURA

Motocykl: LEGENDY PRL
Imię: ADAM
|
Wysłany: 2014-03-05, 22:24
|
|
|
| nie kupuj tego przyjacielu...ten motocykl stoi juz okolo 3 lat cena jest zaporowa ja mialem sp1 naprawe w zaje..stanie i sprzedalem 2 lata temu za 13 500 i tez szukalem sp2 ale ciezko ja bym odpuscil temat... |
_________________ Facebok-AJS Dabrowa gornicza
REGULACJE ZAWORÓW,REGULACJE GAŻNIKÓW,SYNCHRONIZACJA GAZNIKOW,WYMIANA PLYNÓW,FILTRÓW,
Oraz inne rzeczy serwisowe.....ZAPRASZAM
 |
|
|
|
 |
miglo
Motocykl: CBR954RR, RGV250R
Imię: Michal
|
Wysłany: 2014-03-05, 22:34
|
|
|
| Hej, dzieki za info. Czy wiesz co nie tak z tym motocyklem? Czy to tylko cena odstrasza kupców? |
|
|
|
 |
harmonista

Motocykl: VFR800FI '00
Imię: Rafał
|
Wysłany: 2014-03-09, 00:33
|
|
|
| W tym komisie/serwisie/salonie czy jak to zwał różnie bywa. Czasem jest dobry sprzęt czasem nie najlepszy.... |
|
|
|
 |
SKURA

Motocykl: LEGENDY PRL
Imię: ADAM
|
Wysłany: 2014-03-09, 01:17
|
|
|
| cena jest zaporowa,ja akurat na maja niemoglem narzekac chociaz wydechy byly kurewsko glosne..ale tak stan motocykla mialem super ciezko to sprzedac bo to jest motor typowo dla indywiualisty |
_________________ Facebok-AJS Dabrowa gornicza
REGULACJE ZAWORÓW,REGULACJE GAŻNIKÓW,SYNCHRONIZACJA GAZNIKOW,WYMIANA PLYNÓW,FILTRÓW,
Oraz inne rzeczy serwisowe.....ZAPRASZAM
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |