|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Silnik do Suzuki Gsx600F 93r |
| Autor |
Wiadomość |
Stworek

Motocykl: Z750
Imię: Wojtek
|
Wysłany: 2013-10-03, 17:46 Silnik do Suzuki Gsx600F 93r
|
|
|
| Witam chciałem się zapytać czy ktoś orientuje się jaki silnik by podszedł do Suzuki Gsx600F rok 93. Ponieważ zrobiłem wycenę napraw w tym sezonie, motocykla nie opłaca mi się sprzedawać [ za sam ten sezon na remont 1100zł ] w ubiegłym sezonie było ok 800zł więc w sumie można powiedzieć że silnik wyremontowany cały. Lecz jak wiadomo jest tam tylko 88koni, a przy jeździe w dwie osoby to już trochę brakuje przyśpieszenia. Dlatego pomyślałem że doinwestuje jeszcze troszkę i zrobię go jak z salonu, teraz pytanie czy pod ramę podejdzie inny [mocniejszy] silnik ? i jeśli tak czy ktoś się orientuje od jakiego motocykla. Do tego jeszcze sprawa czy dało by radę przerobić troszkę przód [chodzi o przednią owiewkę i lampę] bo to akurat mi się w nim nie podoba ^_^ Wiem że wydziwiam, ale skoro już za sam remont dałem połowę ceny motocykla to w sumie czemu by nie dołożyć jeszcze i mieć "unikat" ;-) |
|
|
|
 |
Maciek K-ce

Motocykl: Suzuki GSX650FA
Imię: Maciek
|
Wysłany: 2013-10-04, 08:51
|
|
|
Z tego co kojarzę chłopaki z gsxf.pl wsadzali silniki z gsx750f i to jakoś hulało. Zajrzyj na forum co ci podałem oni tam tylko w gsxf-ach siedzą i już bawili się w swapy |
_________________ "To jest moja wina i mogę ja zwalić na kogo chcę!!" |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |