|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
SIKORA MOTO-CENTRUM |
| Autor |
Wiadomość |
janoshm [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-02-27, 19:26 SIKORA MOTO-CENTRUM
|
|
|
Polecam dla tych wszystkich którzy cenią sobie profesjonalizm. Kupowałem tam moto.
Wszystko o co prosiłem tam dostałem. Nawet zażyczyłem sobie odpalenie moto w salonie i nikt nie odmówił . Zamontowali aku i odpalili. Dodatkowo kawka herbatka ciasteczka. Przychodząc tam nie będziesz dla nich obojętny |
|
|
|
 |
Daro ZX

Motocykl: rn20
Imię: Daro
|
Wysłany: 2012-02-27, 20:12
|
|
|
a jak zażyczę sobie golonke z piwem to też podadzą ? żartuje dobrze wiedzieć |
|
|
|
 |
janoshm [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-01, 11:06
|
|
|
Zapomniałem Przysłali mi jeszcze kartkę na święta |
|
|
|
 |
Piwowarek
...3,14 i reszta

Motocykl: BMW R1200GS LC
Imię: Pshemas
|
Wysłany: 2012-03-01, 11:58
|
|
|
| Zakupiłem u nich dwa motocykle (Honda i BMW) i muszę przyznać, że zarówno handlowo jak i serwisowo, obsługa jest na bardzo wysokim poziomie (pomijam już tą kawę i ciastka). Michał z działu handlowego to człowiek z którym zawsze można się dogadać, to samo można powiedzieć o Dominiku (szef serwisu). Obaj panowie zawsze dotrzymywali ustalonych terminów i zgodnie z ustaleniami realizowali zlecenia i zamówienia. Na chwilę obecną nie mam się do czego przyczepić. |
_________________ MoTóR jest wieczny, MoTóR nie umiera nigdy!!! http://314ireszta.pl |
|
|
|
 |
Stig

Motocykl: Papuć i drzetka
Imię: Stig
|
Wysłany: 2012-03-01, 12:03
|
|
|
| Ja też kupiłem u nich motocykl oraz kilka przydatnych rzeczy. Profesjonalne i ludzkie podejście do klienta. Michał chętnie służy pomocą i cenowo też można się z nim dogadać. Na ten moment polecam. |
_________________ Świnia i Transalp |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |