Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy kobiety lecą na motocyklistów?
Autor Wiadomość
bbx 

Motocykl: brak
Imię: Piotrek
Wysłany: 2025-12-16, 10:57   Czy kobiety lecą na motocyklistów?

Siemka...

Czy też macie tak, że w dużym skrócie i bez zbędnego rozgadywania się - kobiety lecą na na motocyklistów :) Opowiadajcie jak to u was wyglada :)

profeo 

Motocykl: Honda CB500
Imię: Kamil
Wysłany: 2025-12-17, 12:45   

Jeśli chcesz mieć wieksze branie to polecam feromony. Przetestowałem kilka rodzajów. Dużo zależy od tego jakie kupisz bo jeśli będzie to jakaś tanizna z allegro to raczej nie masz się co nastawiać na to, ze złapiesz na to kogoś. Dobre feromony swoje kosztują. Ale przynajmniej mają w sobie środki, które naśladują ludzkie feromony.

bbx 

Wysłany: 2025-12-18, 10:31   

Trochę w tym czasie po googlowałem i znalazłem taki produkt jak feromony Love Desire. I właśnie nad nimi się zastanawiam.

profeo 

Wysłany: 2025-12-18, 13:11   

Dobry produkt, chociaż polecam bardziej wersję ciemną niż tą w niebieskiej butelce bo mają o wiele mocniejsze działanie. Z tego co wyczytałem w takiej ciekawej książce to " Wyniki badań potwierdzają bowiem, że węch jest dla ludzi znacznie bardziej istotny niż percepcja wzrokowa. Feromony są powszechnie znane jako coś co ma ponoć pomagać w uwodzeniu. " Ale polecam nie tylko do podrywu ale równiez i na co dzień na przykład w firmie bo dzięki temu nastawienie innych osób do Was będzie lepsze. Najmocniejszych jakie używałem to Pheromone essence. Trochę kosztują ale są wydajne.

bbx 

Wysłany: 2025-12-19, 08:56   

A one są zapachowe czy bezzapachowe?

profeo 

Wysłany: 2025-12-19, 12:18   

Feromony są bezzapachowe tak więc można je przykryć innym zapachem. Oczywiście jeśli piszemy tutaj o Pheromone essence bo love desire to swój zapach mają i jest to po prostu mieszanka perfum standardowych z feromonami. Może zrobię dzisiaj zdjęcie opakowania to Ci wstawię skoro taki już ciekawy jesteś :P

Odpowiedz do tematu