|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Malowanie, klejenie, przekaźnik itd |
| Autor |
Wiadomość |
Stworek

Motocykl: Z750
Imię: Wojtek
|
Wysłany: 2013-10-13, 22:48 Malowanie, klejenie, przekaźnik itd
|
|
|
Witam mam kilka pytań odnośnie.
Znacie kogoś niedaleko Jaworzna kto podjął by się pomalowania mojej Kawy na czarny mat z dodatkiem złotego, z tym że chciał bym aby lakiernik nie brał miliarda złotych za swoją pracę
Czy znacie kogoś kto klei plastiki, dokładnie chodzi o dorobienie zaczepów na zadupku w Z750, bądź ktoś kto by miał na sprzedaż zadupek z Z750, bo chyba taki mam. Chyba że podejdzie od innego motocykla np R6 bo są w sumie chyba podobne więc też piszcie
Szukam przekaźnika do Z750 2006r wilgotności powietrza [ tak mi powiedział poprzedni właściciel ] jeśli by ktoś miał pisać chętnie kupię bo go wgl nie mam i mi muli Kawę jak jest wilgoć
Czy oklejenie wydechu folią to dobry pomysł ? Bo mam lekko wgnieciony wydech i przetarty [ motocykl po ślizgu ] a chciałem go doprowadzić do perfekcji przez zimę, czy opłaca się to wgl czy lepiej poszukać nowego wydechy ?
Czy ma ktoś może lusterka od Z750 na sprzedaż nie za drogo ? Bo ja mam jakieś "street" ale kijowo w nich widać i chcę wymienić |
|
|
|
 |
fudik
Motocykl: Suzuki SV650S
Imię: Damian
|
Wysłany: 2013-10-13, 22:57
|
|
|
| Jeśli chodzi o klejenie/spawanie plastiku, to jest gościu w Chrzanowie, a dokładnie na Kątach ul. Artura Grottgera 4 firma Mrokor. |
| Ostatnio zmieniony przez fudik 2013-10-13, 22:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |