|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Niemcy i Szwajcarzy a głosny wydech |
| Autor |
Wiadomość |
Trollsky

Motocykl: Pomarańczowy
Imię: Ginter
Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 484 Skąd: Z piwnicy
|
Wysłany: 2012-05-07, 08:58 Niemcy i Szwajcarzy a głosny wydech
|
|
|
czesc
lece na poczatku czerwca w Alpy i przelotem przez awarie a potem chce zahaczyc o Szwajcarie. Po sieci krązą sprzeczne informacje i dlatego moze ktos miał jakies doswiadczenia .
Przeczytałem ze policjanci z tych dwócj krajów bardzo są negatywnie nastawieni jesli motocykl chodzi głośniej. Nie chce miec kłopotów dlatego za wczasu pytam. |
_________________ www.trollsky.com
http://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=mhee |
|
|
|
 |
orzech
Motocykl: Sprint st 1050
Imię: Tomek
Wiek: 43 Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 242 Skąd: Strzemieszyce
|
Wysłany: 2012-05-07, 09:40
|
|
|
w niemcach jak byłem ( właśnie bawaria) to może 1/10 motocykli miało głośny wydech , kumpel mieszka w Szwajcarii i jak się go o to zapytałem ( on sam nie jezdzi ) to mówił że głośno |
|
|
|
 |
Trollsky

Motocykl: Pomarańczowy
Imię: Ginter
Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 484 Skąd: Z piwnicy
|
|
|
|
 |
Kermit
Motocykl: Czerwony TL 1000 S '98r.
Imię: Krzysiek
|
Wysłany: 2012-05-12, 00:23
|
|
|
W Muenchen większość motocykli wydaje mniejszy hałas niż czajnik elektryczny, ale widuję regularnie sprzęty które potrafią nieźle dać do pieca. Nie widziałem żeby ktoś miał tu problemy z powodu posioadania akcesoryjnego wydechu. Co innego Szwajcaria - tam zabronione jest wszystko i jeżeli się tam wybierasz to polecam rower...
PS ... A mandat w wysokości 300 - 500 franków jest w/g tamtejszych standardów ... Niską karą.
Chcesz poszaleć - polecam Włochy. Tam policja zamyka oczy kiedy jedziesz za szybko Byle byś miał na budziku naprawdę dużo |
_________________ Jump in the cockpit and start up the engines
Remove all the wheelblocks there's no time to waste (...)
Run, live to fly, fly to live. Aces high. |
| Ostatnio zmieniony przez Kermit 2012-05-12, 00:28, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
orzech
Motocykl: Sprint st 1050
Imię: Tomek
Wiek: 43 Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 242 Skąd: Strzemieszyce
|
Wysłany: 2012-05-12, 09:26
|
|
|
taka lipa z tą Szwajcarią a ja myślę o Genewie znajomych odwiedzić na moto , kumplowi zabrali tam prawko na 2 tyg. za prędkość ( dużo nie miał na budziku ) ...a i Kermit - spoko masz podpis |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |