|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Yamaha R6 Świętochłowice , Chorzów. |
| Autor |
Wiadomość |
Rafał1980
Kuba rozpruwacz

Motocykl: Kolorowy Blady
Imię: Rafał
|
Wysłany: 2010-12-21, 18:55 Yamaha R6 Świętochłowice , Chorzów.
|
|
|
Nie chce mi się za dużo pisać o tym złomie , dlatego wymienię 2 najważniejsze rzeczy :
-spawana rama
-spawany silnik.
Właściciel zapewnia telefonicznie ,że moto jest w bdb stanie
Link do aukcji http://moto.allegro.pl/ya...1367521638.html |
|
|
|
 |
OCC Senior
sorry but without me
Motocykl: to zło
Imię: róży
|
Wysłany: 2010-12-21, 19:26
|
|
|
| wrzucajcie aukcje w formie jpg bo aukcje znikaja. |
|
|
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2010-12-23, 20:36
|
|
|
kiedyś jak szukałem hondziny dla siebie byłem oblukać pewną 600tkę po 100m ja pier... że ktoś sprzedaje taki złom nie wiem na co liczy trakcji nie było moto prowadziło mnie a nie na odwrót dalej nie było sensu jechać masakra . z wyglądu piekna nowe opony pomalowana na czarno nie oryginalny lakier ale zrobiona super , niby była kupiona od mechanika z yamahy kato igiełka no może i była ale krzywa raczej mówię kolesiowi co to za złom że wogóle daje się przejechać przecież tym sie śmigać nie da więcej jak 10km/h bym się bał kurwa , a on z tekstem to twoje odczucie no ja pierdole , jak bym specjalnie zrobił 80km to w pysk by dostał po prostu . NIE WIEM AN CO LICZYŁ |
|
|
|
 |
grzeesiek
Motocykl: R6
Imię: Grzesiek
|
Wysłany: 2010-12-25, 18:58
|
|
|
| Śledzę od czasu do czasu R6 z aukcji i poniżej 12 to szanse znikome tylko na podstawie tego co widać ze zdjęć. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |