Forum Śląskich Motocyklistów Strona Główna Forum Śląskich Motocyklistów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
PM MOTOR Pilchowice
Autor Wiadomość
jaro leszczyny 
hanys łod urodzynio

Motocykl: hornet 600
Imię: jarek
Wysłany: 2012-01-08, 13:28   PM MOTOR Pilchowice

http://pmmotor.otomoto.pl/
jak najbardziej pozytywnie, kolejne moto zakupione u Pawła, jestem zadowolony z podejścia itp...

www.s-g-m.pl

GrzegozBB 

Motocykl: Inazuma
Imię: Grzegorz
Wysłany: 2012-01-09, 10:38   

Również podpisuję się pod tą opinią. Też kupiłem tam (wtedy byli w Wilczej) kiedyś motocykl i do dziś bez żadnych problemów śmiga nim mój ojciec. Ponadto zarówno ja jak i moja piękniejsza połówka obraliśmy się tam w wygodne i porządne jakościowo ciuchy. Obsługa doskonała zarówno pod kątem moto jak i stroju.
Ps. Beata ma anielską cierpliwość.
Przy okazji pozdro dla ekipy z Pilchowic!!

defQ 

Motocykl: Żółta ZX-6rrrrr
Imię: Łukaszek :P
Wysłany: 2012-01-09, 18:13   

ja u nich rekawice wyrwałem za smieszne pieniazki :) bardzo smieszne :) ale troche musialem sie ich naszukac bo duzy wybór byl :P wiec tez polecam :D

Brojler 

Motocykl: Honda
Imię: Michał
Wysłany: 2012-01-19, 22:28   

Też kupiłem motocykl. Ceny sensowne, a i kursanci go jeszcze nie dojechali :)

Rydelek 

Motocykl: Yamaha Drag Star 650 custom
Imię: Paweł
Wysłany: 2012-02-27, 20:19   

Moto zakupione w zeszłym roku,smiga do dzisiaj bez żadnych kłopotów :D Super podejście do klienta ,mogę tylko polecić :D

tom7 

Motocykl: szukam
Imię: Tomek
Wysłany: 2012-05-24, 12:27   ceny wiarygodnosc

Witam drogich Forumowiczów jestem bardzo początkujący i mam zamiar kupić spokojnego chopperka tak do pojemności 600-750 mam pytanie czy w Pilchowicach wskazane są dodatkowe oględziny motoru u mechanika przed zakupem czy można w pełni zawierzyć serwisowi który przedstawi rzetelny stan techniczny i da jakaś gwarancję, nie chciał bym kupić motoru który będzie potem sprawiał kłopoty raz się już naciąłem i wolę nie popełniać tego błędu i drugie pytanie jak wyglądają ceny w stosunku do innych ofert?
Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź.

Pozdrawiam i szerokości

Tomek

jaro leszczyny 
hanys łod urodzynio

Motocykl: hornet 600
Imię: jarek
Wysłany: 2012-05-24, 13:36   

ja tam za Pawła i Damiana jestem pewny, wg.mnie mało kto podchodzi tak do sprawy chopperów jak oni, i na siłę też Ci nic nie będą wciskać, śmialo można brać

www.s-g-m.pl

GrzegozBB 

Motocykl: Inazuma
Imię: Grzegorz
Wysłany: 2012-05-24, 21:19   

jaro leszczyny napisał/a:
ja tam za Pawła i Damiana jestem pewny, wg.mnie mało kto podchodzi tak do sprawy chopperów jak oni, i na siłę też Ci nic nie będą wciskać, śmialo można brać

Potwierdzam.

tom7 

Wysłany: 2012-05-25, 08:27   Dzięki

Dzięki za info postaram się tam wybrać w najbliższym czasie a nóż mają coś fajnego dla mnie ;-)

[ Dodano: 2012-05-30, 08:44 ]
Witam dziękuje za info byłem w Pilchowicach dogadałem się i dałem zaliczkę na miłego Drag Stara 650. Motorek wygląda akurat w sam raz na moje początki.

Pozdrawiam i szerokości

Tomek

kubelos 

Motocykl: Yamaha FZ-6 S2
Imię: Kuba
Wysłany: 2012-09-25, 19:24   

Witam wszystkich. Po usilnych staraniach zalogowałem się na Waszym forum choć pochodzę z Wielkopolski. Postanowiłem napisać parę słów o PMMOTOR i Pawle dla potomnych. Zacznę od tego że dość długo szukałem pierwszego moto dla siebie i po paru oględzinach innych maszyn trafiłem na ogłoszenie: FZ-6 rok 2009 przebieg tylko 4tys z groszem; Belgia. Pomyślałem, nauczony doświadczeniem, że pewnie dzwon i ściema za 15900. Obejrzałem fotki i puściłem prośbę o kilka kolejnych. Paweł szybko zadziałał - wysał to co chciałem w dobrej jakości i odpowiednich ujęciach. Następnie wykonałem telefon - po kilku pytaniach padły wiarygodne odpowiedzi i ..... zdecydowełem się zaryzykować i polecieć 330 km z lawetą B)
Na miejscu w sobotę rano Sprzedający odpalił mi kawę, postawił przygotowaną maszynę na środku salonu i opowiedział co wg niego było z tym moto. Następnie poszedł do roboty, je dostałm klucze i mogłem zaglądać w każdą dziurę :)
Co by się zbytnio nie rozwodzić - odpalenie maszyny, mała jazda próbna i kilka wątpliwości z mojej strony - ponieważ Yamaszka wyglądała ślicznie, ale miała delikatny szlif z jednej strony. Paweł wyraził swoją opinię co do tego co mogło się jej przydażyć. Brzmiało to przekonywująco, ale "delikatny szlif" przecież ma każdy moto przy sprzedaży -co nie? Ostatecznie staneło na tym że biorę sprzęta, ale gdyby okazało się że jest przestawiony zwracam go. Paweł nie kombinował zgodził się na propozycję - dał mi nawet takie oświadczenie że przyjmie moto jeżeli będzie krzywe.
Może jestem nie normalny ale do wtorku żyłem w stresie - wydałem siano na pomiar geo w Poznaniu i ..... serwisant po pomiarze powiedział że sprzęcik jest jak nowy z salonu!!!
Powiem tak: kupowałem wcześniej dla siebie dwa auta i gadałem z kilkoma "handlarzmi" motocyki, sam pracuję w sprzedaży więc mogę wszystkim z czystym sumieniem polecić Pawła - facet jest naprawdę konkretny i uczciwy. Cieszę się że ma fajny salon - jak widać doszedł do tego uczciwą robotą. Tak trzymaj Paweł. W Wielkopolsce będziesz miał dobre notowania :)
Pozdrawiam Śląsk

Żeby tradycji stało się zadość zapraszam do powitalni :) Karolina
http://forum.motocyklisto...cznie-vt151.htm

tom7 

Wysłany: 2012-09-25, 20:51   

Potwierdzam ja kupiłem Drag Stara 650 classic i motorek jest ok idealna maszyna na początek daje naprawdę frajdę z jazdy a podejście w salonie na piątkę wywiązali się z wszelkich obietnic wszystko jak w zegarku. Doradzą zakup bez wciskania kitu nic nie narzucają tylko fachowe informacje.

Baniol 

Motocykl: Honda Varadero XL 125
Imię: Darek
Wysłany: 2015-01-12, 13:21   

Hejka. trochę czasu minęło od ostatniego tutaj wpisu. Czy Paweł nadal ma nienaganną opinię od Was?

michał27sie 

Motocykl: Honda shadow vt 1100 c3 aero
Imię: Michał
Wysłany: 2015-01-14, 10:28   

Kolego Paweł zawsze będzie miął dobrą opinię bo uczciwie na nią pracuje polecam jego salon pozdrawiam

Baniol 

Motocykl: Honda Varadero XL 125
Imię: Darek
Wysłany: 2015-01-14, 21:00   

Zgadza się. Przekonałem się o tym dzisiaj. Nie mam wątpliwości.

Śliwa 

Motocykl: honda varadero 125
Imię: sylwek
Wysłany: 2015-02-05, 19:07   

Również polecam , prawie się u nich ubralem , fajne i w miarę tanie ciuchy .

Odpowiedz do tematu