|
PM MOTOR Pilchowice |
| Autor |
Wiadomość |
jaro leszczyny
hanys łod urodzynio

Motocykl: hornet 600
Imię: jarek
Wiek: 39 Dołączył: 27 Lis 2010 Posty: 189 Skąd: Leszczyny/orzesze
|
Wysłany: 2012-01-08, 13:28 PM MOTOR Pilchowice
|
|
|
http://pmmotor.otomoto.pl/
jak najbardziej pozytywnie, kolejne moto zakupione u Pawła, jestem zadowolony z podejścia itp... |
_________________ szybki szerszeń i śnieżna octavka
www.s-g-m.pl
 |
|
|
|
 |
GrzegozBB

Motocykl: Inazuma
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2012-01-09, 10:38
|
|
|
Również podpisuję się pod tą opinią. Też kupiłem tam (wtedy byli w Wilczej) kiedyś motocykl i do dziś bez żadnych problemów śmiga nim mój ojciec. Ponadto zarówno ja jak i moja piękniejsza połówka obraliśmy się tam w wygodne i porządne jakościowo ciuchy. Obsługa doskonała zarówno pod kątem moto jak i stroju.
Ps. Beata ma anielską cierpliwość.
Przy okazji pozdro dla ekipy z Pilchowic!! |
_________________ Chory na motory. |
|
|
|
 |
defQ

Motocykl: Żółta ZX-6rrrrr
Imię: Łukaszek :P
|
Wysłany: 2012-01-09, 18:13
|
|
|
ja u nich rekawice wyrwałem za smieszne pieniazki bardzo smieszne ale troche musialem sie ich naszukac bo duzy wybór byl wiec tez polecam |
|
 |
Brojler

Motocykl: Honda
Imię: Michał
|
Wysłany: 2012-01-19, 22:28
|
|
|
Też kupiłem motocykl. Ceny sensowne, a i kursanci go jeszcze nie dojechali |
|
 |
Rydelek

Motocykl: Yamaha Drag Star 650 custom
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2012-02-27, 20:19
|
|
|
Moto zakupione w zeszłym roku,smiga do dzisiaj bez żadnych kłopotów Super podejście do klienta ,mogę tylko polecić |
|
 |
tom7
Motocykl: szukam
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2012-05-24, 12:27 ceny wiarygodnosc
|
|
|
Witam drogich Forumowiczów jestem bardzo początkujący i mam zamiar kupić spokojnego chopperka tak do pojemności 600-750 mam pytanie czy w Pilchowicach wskazane są dodatkowe oględziny motoru u mechanika przed zakupem czy można w pełni zawierzyć serwisowi który przedstawi rzetelny stan techniczny i da jakaś gwarancję, nie chciał bym kupić motoru który będzie potem sprawiał kłopoty raz się już naciąłem i wolę nie popełniać tego błędu i drugie pytanie jak wyglądają ceny w stosunku do innych ofert?
Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam i szerokości
Tomek |
|
|
|
 |
jaro leszczyny
hanys łod urodzynio

Motocykl: hornet 600
Imię: jarek
Wiek: 39 Dołączył: 27 Lis 2010 Posty: 189 Skąd: Leszczyny/orzesze
|
Wysłany: 2012-05-24, 13:36
|
|
|
| ja tam za Pawła i Damiana jestem pewny, wg.mnie mało kto podchodzi tak do sprawy chopperów jak oni, i na siłę też Ci nic nie będą wciskać, śmialo można brać |
_________________ szybki szerszeń i śnieżna octavka
www.s-g-m.pl
 |
|
|
|
 |
GrzegozBB

Motocykl: Inazuma
Imię: Grzegorz
|
Wysłany: 2012-05-24, 21:19
|
|
|
| jaro leszczyny napisał/a: | | ja tam za Pawła i Damiana jestem pewny, wg.mnie mało kto podchodzi tak do sprawy chopperów jak oni, i na siłę też Ci nic nie będą wciskać, śmialo można brać |
Potwierdzam. |
_________________ Chory na motory. |
|
|
|
 |
tom7
|
Wysłany: 2012-05-25, 08:27 Dzięki
|
|
|
Dzięki za info postaram się tam wybrać w najbliższym czasie a nóż mają coś fajnego dla mnie ;-)
[ Dodano: 2012-05-30, 08:44 ]
Witam dziękuje za info byłem w Pilchowicach dogadałem się i dałem zaliczkę na miłego Drag Stara 650. Motorek wygląda akurat w sam raz na moje początki.
Pozdrawiam i szerokości
Tomek |
|
|
|
 |
kubelos
Motocykl: Yamaha FZ-6 S2
Imię: Kuba
|
Wysłany: 2012-09-25, 19:24
|
|
|
Witam wszystkich. Po usilnych staraniach zalogowałem się na Waszym forum choć pochodzę z Wielkopolski. Postanowiłem napisać parę słów o PMMOTOR i Pawle dla potomnych. Zacznę od tego że dość długo szukałem pierwszego moto dla siebie i po paru oględzinach innych maszyn trafiłem na ogłoszenie: FZ-6 rok 2009 przebieg tylko 4tys z groszem; Belgia. Pomyślałem, nauczony doświadczeniem, że pewnie dzwon i ściema za 15900. Obejrzałem fotki i puściłem prośbę o kilka kolejnych. Paweł szybko zadziałał - wysał to co chciałem w dobrej jakości i odpowiednich ujęciach. Następnie wykonałem telefon - po kilku pytaniach padły wiarygodne odpowiedzi i ..... zdecydowełem się zaryzykować i polecieć 330 km z lawetą
Na miejscu w sobotę rano Sprzedający odpalił mi kawę, postawił przygotowaną maszynę na środku salonu i opowiedział co wg niego było z tym moto. Następnie poszedł do roboty, je dostałm klucze i mogłem zaglądać w każdą dziurę
Co by się zbytnio nie rozwodzić - odpalenie maszyny, mała jazda próbna i kilka wątpliwości z mojej strony - ponieważ Yamaszka wyglądała ślicznie, ale miała delikatny szlif z jednej strony. Paweł wyraził swoją opinię co do tego co mogło się jej przydażyć. Brzmiało to przekonywująco, ale "delikatny szlif" przecież ma każdy moto przy sprzedaży -co nie? Ostatecznie staneło na tym że biorę sprzęta, ale gdyby okazało się że jest przestawiony zwracam go. Paweł nie kombinował zgodził się na propozycję - dał mi nawet takie oświadczenie że przyjmie moto jeżeli będzie krzywe.
Może jestem nie normalny ale do wtorku żyłem w stresie - wydałem siano na pomiar geo w Poznaniu i ..... serwisant po pomiarze powiedział że sprzęcik jest jak nowy z salonu!!!
Powiem tak: kupowałem wcześniej dla siebie dwa auta i gadałem z kilkoma "handlarzmi" motocyki, sam pracuję w sprzedaży więc mogę wszystkim z czystym sumieniem polecić Pawła - facet jest naprawdę konkretny i uczciwy. Cieszę się że ma fajny salon - jak widać doszedł do tego uczciwą robotą. Tak trzymaj Paweł. W Wielkopolsce będziesz miał dobre notowania
Pozdrawiam Śląsk
Żeby tradycji stało się zadość zapraszam do powitalni Karolina
http://forum.motocyklisto...cznie-vt151.htm |
_________________ Cuba |
|
|
|
 |
tom7
|
Wysłany: 2012-09-25, 20:51
|
|
|
| Potwierdzam ja kupiłem Drag Stara 650 classic i motorek jest ok idealna maszyna na początek daje naprawdę frajdę z jazdy a podejście w salonie na piątkę wywiązali się z wszelkich obietnic wszystko jak w zegarku. Doradzą zakup bez wciskania kitu nic nie narzucają tylko fachowe informacje. |
|
|
|
 |
Baniol

Motocykl: Honda Varadero XL 125
Imię: Darek
|
Wysłany: 2015-01-12, 13:21
|
|
|
| Hejka. trochę czasu minęło od ostatniego tutaj wpisu. Czy Paweł nadal ma nienaganną opinię od Was? |
|
|
|
 |
michał27sie
Motocykl: Honda shadow vt 1100 c3 aero
Imię: Michał
Wiek: 38 Dołączył: 03 Cze 2014 Posty: 45 Skąd: Siemianowice Śląskie
|
Wysłany: 2015-01-14, 10:28
|
|
|
| Kolego Paweł zawsze będzie miął dobrą opinię bo uczciwie na nią pracuje polecam jego salon pozdrawiam |
_________________ motocyklista |
|
|
|
 |
Baniol

Motocykl: Honda Varadero XL 125
Imię: Darek
|
Wysłany: 2015-01-14, 21:00
|
|
|
| Zgadza się. Przekonałem się o tym dzisiaj. Nie mam wątpliwości. |
|
|
|
 |
Śliwa
Motocykl: honda varadero 125
Imię: sylwek
|
Wysłany: 2015-02-05, 19:07
|
|
|
| Również polecam , prawie się u nich ubralem , fajne i w miarę tanie ciuchy . |
|
|
|
 |
|
|