|
Forum Śląskich Motocyklistów
|
|
Gdzie zdawać ? |
| Autor |
Wiadomość |
tomekj
Motocykl: Honda Varadero 125
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2015-12-14, 11:47 Gdzie zdawać ?
|
|
|
| Prośba do osób, które zdawały prawko A "po nowemu": podzielcie się, proszę, spostrzeżeniami co do tego, jak przebiegają/przebiegały egzaminy w poszczególnych śląskich filiach WORD-ów (jakość sprzętu, wygląd i stan placów egzaminacyjnych ze szczególnym uwzględnieniem ilości miejsca, "elastyczność" egzaminatorów itp.) |
|
|
|
 |
acatarej
Motocykl: Yamaha XV 535 Virago
Imię: Daniel
|
Wysłany: 2016-01-28, 11:54
|
|
|
chętnie udzielę kilka informacji zdawałem A w tym roku |
|
|
|
 |
Śliwa
Motocykl: honda varadero 125
Imię: sylwek
|
Wysłany: 2016-01-31, 21:12
|
|
|
acatarej zdawałeś w tym roku w styczniu |
|
|
|
 |
Baniol

Motocykl: Honda Varadero XL 125
Imię: Darek
|
Wysłany: 2016-01-31, 21:36
|
|
|
| Jaki WORD zrobił by egzaminy w styczniu? Ciekawe. Teraz mnie zaskoczyłeś. |
|
|
|
 |
tomekj
Motocykl: Honda Varadero 125
Imię: Tomek
|
Wysłany: 2016-02-05, 12:38
|
|
|
| acatarej napisał/a: | chętnie udzielę kilka informacji zdawałem A w tym roku |
No to udziel |
|
|
|
 |
Hektor
Motocykl: Suzuki SV650 sk3
Imię: Patryk
|
Wysłany: 2016-02-05, 18:23
|
|
|
| Ja robiłem A2 (egzamin to samo co A) w Oświęcimiu lajtowi miałem dwa podejścia więc poznałem dwóch egzaminatorów fajni goście wyluzowani na wstępie kto zda plac bez szarży na mieście nie chce nikogo uwalić dało się pogadać pośmiać i popytać o jakieś tam rzeczy |
_________________ Nie ważne czym jeździsz ważne jak jeździsz |
|
|
|
 |
naimaD
Motocykl: FZ6
Imię: Damian
|
Wysłany: 2016-03-29, 15:20
|
|
|
Zdawałem w Tychach w tamtym roku - egzaminator bardzo przyjemny, po prostu "życiowy" gość. Ludzie co mieli buty niewiązane tylko na klamry oczywiście nie mieli problemów i sam egzaminator komentował durny przepis (teraz chyba już się zmieniło).
Na ekipę 12 osób zdały 4, ale to nie tak jak na prawku B, że ktoś kogoś uje... na siłę. Ludzie sami się eliminowali na ósemce i wolnym slalomie między pachołami (niektórzy to choćby pierwszy raz dosiedli moto). Kto zdał plac zdał też na mieście, zero jakichś podchwytliwych rzeczy, miło i bezstresowo bym powiedział Może oprócz tego, że słuchawka ledwo co działała i czasami 3 razy kazałem powtórzyć gdzie mam jechać |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• • • •  |