|
poszukuję szpeca od instalacji lgp w autach |
| Autor |
Wiadomość |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2012-10-11, 21:03 poszukuję szpeca od instalacji lgp w autach
|
|
|
| jak w temacie zajmuje się ktoś z forum może czasem takimi rzeczami |
|
|
|
 |
Thorgal1
Moderator

Motocykl: XVS950
Imię: Czarek
|
Wysłany: 2012-10-11, 21:26
|
|
|
napisz jak nie chcesz tutaj to na pw
jakie auto? jaka instalka? jaki problem masz? |
|
 |
Wydra [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-11, 21:47
|
|
|
http://www.kkl.pl/
polecam z czystym sumieniem, Prosisz Leszka własciciela i wsio ci ogarnie, za nie duże pieniadze, 5 samochodów u niego serwisonanych było z którymi miałem stycznośc i nigdy żadnego problemu |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2012-10-11, 22:28
|
|
|
| Sosnowiec , naprzeciw Auchan. Domki jednorodzinne po stronie gimnazjum. Polecam. |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
Thorgal1
Moderator

|
Wysłany: 2012-10-11, 22:40
|
|
|
| Cris napisał/a: | | Sosnowiec , naprzeciw Auchan. Domki jednorodzinne po stronie gimnazjum. Polecam. |
Zastanów się jeszcze raz zanim ich polecisz ... |
| Ostatnio zmieniony przez Thorgal1 2012-10-11, 22:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
martinirose78

Motocykl: MONSTEREK 696 :D
Imię: Renia
Wiek: 47 Dołączyła: 07 Gru 2010 Posty: 1017 Skąd: Wojkowice
|
Wysłany: 2012-10-11, 23:20
|
|
|
ja Ci polecę żebyś napisał do Thorgal'a zna się chłop na rzeczy i z kumplem zaje ogarniają temat sprawdziłam na moim autku |
_________________ "Cztery kółka potrafią poruszyć ciało,ale dwa ruszaja dusze" |
|
|
|
 |
Cris
call me snake...

Motocykl: Yamaha XJ600
Imię: Cris
Wiek: 59 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 3401 Skąd: Milton Keynes UK
|
Wysłany: 2012-10-12, 07:16
|
|
|
| Thorgal1 napisał/a: | | Cris napisał/a: | | Sosnowiec , naprzeciw Auchan. Domki jednorodzinne po stronie gimnazjum. Polecam. |
Mowie na podstawie usługi wykonanej na moim aucie. Szybko (przy mnie) i tanio.
Jest to moje subiektywne zdanie oparte na osobistym doświadczeniu. A auto pracuje do dzisiaj bezproblemowo. |
_________________ Wróg publiczny nr 1 |
|
|
|
 |
Thorgal1
Moderator

|
Wysłany: 2012-10-12, 12:02
|
|
|
| Cris napisał/a: | | Thorgal1 napisał/a: | | Cris napisał/a: | | Sosnowiec , naprzeciw Auchan. Domki jednorodzinne po stronie gimnazjum. Polecam. |
Mowie na podstawie usługi wykonanej na moim aucie. Szybko (przy mnie) i tanio.
Jest to moje subiektywne zdanie oparte na osobistym doświadczeniu. A auto pracuje do dzisiaj bezproblemowo. |
dlatego zanim kogoś polecisz teraz zastanów się dwa razy ... bo możesz komuś narobić problemów ...
u Ciebie możliwe że była usterka z którą sobie poradzili ... u nas były dwie instalacje (rzędowe 6) przy których się nie popisali, mogę opisać wpadki ale nie o to tu chodzi ...
ale opiszę warsztat i ich właścicieli w ten sposób
druciarstwo X chamstwo + brak gwarancji (chociaż dostaniemy ją na piśmie !) na plus w miarę znośne ceny .
przytoczę autentyk rozmowę w grudniu klienta z właścicielem poloneza , na dworze -10
(akurat wtedy w moim samochodzie pokonywali kolejny źle zamontowany element)
- szefie, ile jeszcze muszę poczekać ?
- kur**, panie nie wiem ... czekaj pan !
- dobrze, ale długo jeszcze (kolo ze łzami w oczach, widać że pierwsza zjebka zadziałała)
- ku***, panie nie wiem idź pan do auta i poczekaj.
- ale tam jest zimno ...
- to sobie ku*** silnik włącz !
i kolo czekał dalej bo w ogrzanym biurze nie było da niego miejsca bo koledzy szefa przyjechali.
To tak rozmawia się z klientem któremu zamontowano instalację i coś skopano ?
no nie wiem ...
jeśli masz problem z ustawieniem mapy czy sprawdzeniem który komponent może nawalać to ci to sprawdzimy ... musisz tylko podjechać ... w sumie to zajmujemy się tym hobbystyczne więc browar i masz sprawdzone montaż to mamy dobry kontakt z chłopakami którzy kiedyś pracowali na wprost Auchana u tego "szefa" ale się pokłócili i otworzyli sobie warsztat w Mysłowicach na wprost giełdy samochodowej - ale z ustawianiem to też czasami do nas dzwonią... i nie daj sobie nigdy wmówić że komp gazu nauczy się czegoś od benzynowego ... od razu uciekaj ... mapę trzeba zrobić na drodze jeżdżąc nawet do 1h ! |
|
 |
walek809

Motocykl: streetfighter
Imię: kris
|
Wysłany: 2012-10-12, 15:39
|
|
|
| Poszło pw do thorgal1 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|